Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes bom zopet….

Danes bom zopet….

Ja prjatu morva počakat zdej par mesecev, da jo mine prvi zalet hehe :))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Pol pa stara pesem: Spet bo treba kake tolažbe, pa pihat na dušico, pa celit osmojene rane….in ker sama nisva taki pi**i, da bi izkoriščala stisko in gužvo, ostaneva na koncu plonk.
;-)))

??

:))))))))))))))))))))

Si ne morem kaj, da se ne bi režala zdej ku ena pohana piška…:)))))))))))))))

Ma sta njokota vidva!!

The best in life is free

A ne…. samo na kafe pa ne bom hodila tja….. al migat al neč…. :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Sej bomo – z jeziki;-))))))))))))

Stelčka, ma zdej ga pa biksaš! Onadva sta pa res ena tanrbl resna možaka kr jih poznam!;-))))))))))))))

NE! Hočem rit razmigat… 🙂

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Ma bem, pol pa nč!;-)))))))))))))) Bova šle pa u nedelo po bowlingu – navsezgodej zjutrej na Vremščico!;-))))))

Butla smotana! hahahah

Ziher ja. :)))

O očke!
Si za en sex?
🙂

V dvoje al v troje?:))

The best in life is free

Ma jaaaaaaaaaa nooooooooooooo!:-))))))))))))))))))))))))))))

no comment:))

The best in life is free

Če bi usekala Tornijevo strategijo….bi moral bit že ves ženski del foruma poležan, tako pa……….

lape….lape……:)))))

—-v objem ljubezni! hihi……Lep vikend želim vsem, dragi prijatelji! pa pa!!!!

saj zato ni pa neč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🙁

Se bojim, da ne eno ne drugo. tempi passati. 🙁

..ne bo nic zame…. hm hm .. :((((((

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Prepozen si…. 🙂

… ne ,,prepozen”….. brez sem…. :)))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

…no a te je zdej pekarska zagrabila?

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

New Report

Close