danes gledam v karte, vprašajte
tek mi mine, 19.01.2024 ob 12:59
zakajvohlja, 19.01.2024 ob 12:43
Mena pa zanima, zakaj v napol sanjah slišim jokanje.
Kdo to joka? Včasih moški, včasih ženske, včasih več ljudi. Ponoči sem slišala jokati. Vidim niti ne toliko.
Potem zakaj me v sanjah prosijo, da jim pomagam? Direktno? Kot, prosim pomagaj mi? Ampak zakaj? Ne razumem. Tudi za živali velja enako. Vse to je od danes ponoči.
V bistvu me zanima ali bodo vse uničili zaradi vtikanja v zadeve, ki jim niso kos? Je želja po moči in oblasti res tako močna, da uničijo še vse, česar nikoli ne bodo videli in dojeli, ker tudi jaz ne, ker ni človeško sploh?
ker si blesava
nihče ne odgovarja zastonj, kaj vam je butli
pokliči Kajo na 071-151-179 je poceni, hitra in ne dolgovezi.
Ja, takšno vsiljivo oglaševanje je ceneno ne poceni. Se vidi, da nisi kaj prida, da si še oglasa ne moreš skeširat in se probaš takole reklamirat.
Jaz sem strelka, on vodnar. Upam, da me ne boste še sedaj spustili. Hvala
Slabo kaže, 5 % možnosti.
Danes sem videla dva srčka. A pomeni to, da bo kmalu potrkala ljubezen na moja vrata? Bo to to?
Ne, to pomeni, da morate vi proaktivno iskati ljubezen, sama od sebe ne bo, karte so jasne.
Moč vesolja, prosim,
z G. greva na kavo (čez par dni), pa imam en šesti čut…,
da ni iskren, da to ni to. Imam prav?
Da je vse zlagano?
Hvala in bodite zdravi….
Karte kažejo, da ne smete preveč pričakovati, uživajte v pijači, zabavajte se sproščeno, potem se bodo zvezde bolj poklopile in bodo možnosti višje. Trenutno vas res malo z rezervo jemlje, vaš čut vas ne vara, ampak zadeve se lahko sremenijo, spremembe so zapisane v zvezdah.
Mena pa zanima, zakaj v napol sanjah slišim jokanje.
Kdo to joka? Včasih moški, včasih ženske, včasih več ljudi. Ponoči sem slišala jokati. Vidim niti ne toliko.
Potem zakaj me v sanjah prosijo, da jim pomagam? Direktno? Kot, prosim pomagaj mi? Ampak zakaj? Ne razumem. Tudi za živali velja enako. Vse to je od danes ponoči.
V bistvu me zanima ali bodo vse uničili zaradi vtikanja v zadeve, ki jim niso kos? Je želja po moči in oblasti res tako močna, da uničijo še vse, česar nikoli ne bodo videli in dojeli, ker tudi jaz ne, ker ni človeško sploh?
Vidim v vaši preteklosti, da je neka oseba upala na vašo pomoč, pa je ni dobila zaradi okoliščin, ne po vaši krivdi, zato vas vesolje skozi sanje opozarja na to. Ne vidim pa, ali je ta oseba že umrla ali še živi. Če še živi, se bodo te sanje nehale, ko ta oseba doživi srečo in daljši mir (z vašo pomočjo ali brez). Če je ta oseba umrla, sanje ne bodo same od sebe nehale, ampak boste morali ugotoviti, kdo je to bil, in mu/ji na grob odnesti in prižgati tri sveče raličnih barv, v vse tri sveče pa natresti nekaj smrekovih iglic, s tem se bo duša zavedla, da niste mogli pomagati in jok bo prenehal. Ni pa to nek težji urok, niste v nevarnosti od tega, samo neprijeten opomnik oz. opozorilo.
Žal, tupoglavemu babovju ne prideš do živega!
To je res fenomen patologije, kako babovje hlasta za vedeževalkami! In kar je še najhuje: verjamejo, da tam ena nekje pa “res vidi”! Tako so si utupile v glavo, da en pa “res vidi”, da potem laufajo k vsaki in vsakemu, ki najavi, da “vedežuje”!
Potem seveda se nič ne “uresniči” in začnejo lajat, kako je ta in ta nategunka in da k njej “nikoli več”, ampak tista patološka vera, da ena pa “res vidi”, jih žene naslednji nategunki v naročje in tako se ponavlja v neskončnost!
Dobesedno, to je patologija brez dna!
Vse hočejo vedet, kdaj bo prišel “on” in ali je “on” pravi in kakšen bo odnos z “njim” in kaj “on” čuti … Ko jim pa rečeš: Pa dej, pizda! Vprašaj ga, kaj “čuti”! Pomeni se z njim!, ti začnejo pa nazaj lajat, češ ne se vtikat, preskoči temo, pusti nas pri miru in take!
Še najbolj smešno pa je, ko jim za zajebancijo odgovorjaš kot “vedeževalka Saturnella” in jim pihaš na dušo in vse pozitivno “napoveš”, ti pa kličejo angele iz nebes za zahvalo! Ah ja.
Jebo te bog in vraževerski tupi narod. A je sploh čudno, da smo tam, kjer smo? V kako kratkem času toliko zahtev za vedeževanje, pa budale ste…navadne budale.
Žal, tupoglavemu babovju ne prideš do živega!
To je res fenomen patologije, kako babovje hlasta za vedeževalkami! In kar je še najhuje: verjamejo, da tam ena nekje pa “res vidi”! Tako so si utupile v glavo, da en pa “res vidi”, da potem laufajo k vsaki in vsakemu, ki najavi, da “vedežuje”!
Potem seveda se nič ne “uresniči” in začnejo lajat, kako je ta in ta nategunka in da k njej “nikoli več”, ampak tista patološka vera, da ena pa “res vidi”, jih žene naslednji nategunki v naročje in tako se ponavlja v neskončnost!
Dobesedno, to je patologija brez dna!
Vse hočejo vedet, kdaj bo prišel “on” in ali je “on” pravi in kakšen bo odnos z “njim” in kaj “on” čuti … Ko jim pa rečeš: Pa dej, pizda! Vprašaj ga, kaj “čuti”! Pomeni se z njim!, ti začnejo pa nazaj lajat, češ ne se vtikat, preskoči temo, pusti nas pri miru in take!
Še najbolj smešno pa je, ko jim za zajebancijo odgovorjaš kot “vedeževalka Saturnella” in jim pihaš na dušo in vse pozitivno “napoveš”, ti pa kličejo angele iz nebes za zahvalo! Ah ja.
“Mena pa zanima, zakaj v napol sanjah slišim jokanje.
Vidim v vaši preteklosti, da je neka oseba upala na vašo pomoč, pa je ni dobila zaradi okoliščin, ne po vaši krivdi, zato vas vesolje skozi sanje opozarja na to. Ne vidim pa, ali je ta oseba že umrla ali še živi. Če še živi, se bodo te sanje nehale, ko ta oseba doživi srečo in daljši mir (z vašo pomočjo ali brez). Če je ta oseba umrla, sanje ne bodo same od sebe nehale, ampak boste morali ugotoviti, kdo je to bil, in mu/ji na grob odnesti in prižgati tri sveče raličnih barv, v vse tri sveče pa natresti nekaj smrekovih iglic, s tem se bo duša zavedla, da niste mogli pomagati in jok bo prenehal. Ni pa to nek težji urok, niste v nevarnosti od tega, samo neprijeten opomnik oz. opozorilo.”
Hvala za vaš odgovor. Imam kar nekaj paranormalnih izkušenj in spomnim se, ko me je pri belem dnevu obiskala ena duša in me nečesa obtožila. Ko ji je bilo pokazano moje življenje, ki ga jaz nisem videla, ona pa, mi je oprostila. Priznam po pravici, da sem bila šokirana, saj ničesar takega nisem storila v življenju, kot tisto, česar me je obtožila.
Duša mojega pokojnega očeta me je obiskala že pred leti in mi rekla (ni prišel sam), da se moram premakniti naprej. Delam vse, da bi se, ampak ne vem zakaj mi ne uspe.
Kaj bi dala za nek “dušni azil”, za neko zaščito in vodenje v sanjah, ker sama nimam nobenega nadzora niti spomina, ljudje pa kot je videti tudi niso na moji strani, tisti,ki bi morali biti. Potem me pa še tisti obtožujejo,ki so.
zakajvohlja, 21.01.2024 ob 22:03
“Mena pa zanima, zakaj v napol sanjah slišim jokanje.
Vidim v vaši preteklosti, da je neka oseba upala na vašo pomoč, pa je ni dobila zaradi okoliščin, ne po vaši krivdi, zato vas vesolje skozi sanje opozarja na to. Ne vidim pa, ali je ta oseba že umrla ali še živi. Če še živi, se bodo te sanje nehale, ko ta oseba doživi srečo in daljši mir (z vašo pomočjo ali brez). Če je ta oseba umrla, sanje ne bodo same od sebe nehale, ampak boste morali ugotoviti, kdo je to bil, in mu/ji na grob odnesti in prižgati tri sveče raličnih barv, v vse tri sveče pa natresti nekaj smrekovih iglic, s tem se bo duša zavedla, da niste mogli pomagati in jok bo prenehal. Ni pa to nek težji urok, niste v nevarnosti od tega, samo neprijeten opomnik oz. opozorilo.”
Hvala za vaš odgovor. Imam kar nekaj paranormalnih izkušenj in spomnim se, ko me je pri belem dnevu obiskala ena duša in me nečesa obtožila. Ko ji je bilo pokazano moje življenje, ki ga jaz nisem videla, ona pa, mi je oprostila. Priznam po pravici, da sem bila šokirana, saj ničesar takega nisem storila v življenju, kot tisto, česar me je obtožila.
Duša mojega pokojnega očeta me je obiskala že pred leti in mi rekla (ni prišel sam), da se moram premakniti naprej. Delam vse, da bi se, ampak ne vem zakaj mi ne uspe.
Kaj bi dala za nek “dušni azil”, za neko zaščito in vodenje v sanjah, ker sama nimam nobenega nadzora niti spomina, ljudje pa kot je videti tudi niso na moji strani, tisti,ki bi morali biti. Potem me pa še tisti obtožujejo,ki so.
Ne BLUZI!!
Da ti “duša iz onostranstva” pride “povedat” to, kar vsaka frčafela od novinarke napiše v ženskih revijah – da se je treba “premaknit naprej” – kaže samo na to, da si glupa tupa babura, ki živiš od pravljic o “nečem večjem od nas”!
In “duša” bo ekstra hodila k tebi, da ti reče, da se moraš “premakniti naprej”, hjaaooooo!!!
A se potem lahko čudite, zakaj ste samske ali nedoseksane, a?!
moč vesolja, 19.01.2024 ob 18:56
Sem v službi, v kateri kar precej stagniram, drugače pa rada delam kar delam, tudi ne vidim, kaj dosti možnosti za napredovanje. Imam pa ponudbo za drugo službo, z dobro plačo, za katero, nisem prepričana, kako mi bo delo šlo ali pasalo, saj gre za nekaj čisto novega. Velikokrat me ima, da tu preneham in grem, a me vseeno nekaj zadržuje, kako naj se odločim?
Vprašala bi še za ljubezen. Z bivšo ljubeznijo, sva kar na grobo zaključila, ga pa nikakor ne morem pozabiti, je pa še vedno zelo močna ljubezen med nama. Bova spet skupaj in nama bodo življenske okoliščine bolj namenjene?
Karte pravijo, da službo menjajte. S spremembami rasemo in se učimo, stagnacija je najslabše. Zvezde vama prisojajo 31 % možnosti, da bosta spet skupaj. Na okoliščinah bosta morala oba delat, da bo klapalo, brez tega ne bo šlo.
Tudi jaz bi vprašala ali mi je namenjen še eden otrok, bom zanosila in donosila in če bo vse vredu?Če ja, imela bom še eden carski rez, zaradi predhodjega, bo vse vredu?Hvala
Otrok bo še eden, edino nabaviti morate čimveč figuric bogov in boginj, ki so ponazarjali plodnost, od različnih narodov. Potem bo šlo. Polega tega pa morate oplojevalca dati na dieto ostrig in jajc, vam bo pa za plodnost pomagala dieta z gobami, šampinjoni bodo čisto v redu, ni treba komplicirat z nekimi dragimi.
HAha…
Ta bo halucinirala v kratkem, da je rodila.
“In “duša” bo ekstra hodila k tebi, da ti reče, da se moraš “premakniti naprej”, hjaaooooo!!!”
Pa ne samo to. Prišla je v spremstvu prečudovitega angela in oče je bil videti mlad.
Vidiš, zato so ljudje tiho. Te stvari so svete nekaterim in Sveto pismo je jasno, ko pravi – ne mečite biserov svinjam. Žal se včasih zgodi prav to.
zakajvohlja, 21.01.2024 ob 23:03
“In “duša” bo ekstra hodila k tebi, da ti reče, da se moraš “premakniti naprej”, hjaaooooo!!!”
Pa ne samo to. Prišla je v spremstvu prečudovitega angela in oče je bil videti mlad.
Vidiš, zato so ljudje tiho. Te stvari so svete nekaterim in Sveto pismo je jasno, ko pravi – ne mečite biserov svinjam. Žal se včasih zgodi prav to.
Ti si defektna.
In zdaj boš citirala še Sveto pismo?!
No saj, ubogi na umu …
Jaz bi pa rada opozorila vse, ki posegate po vedeževanju. To niso heci, čeprav mogoče izgleda nedolžno, pa ni. Čeprav kratkoročno se zdi vse prav, je v ozadju nekaj kar vodi v slabe odločitve za vas. Ne mislim, da sama oseba, ki vedežuje vam želi slabo, ampak informacije ki vam jih podaja vodijo k slabemu. In tudi nihče nima pravice vedet oz posegat v to kar druga oseba misli, čuti itd. Kako bi bilo vam, da nekdo razkriva vašo notranjost nekomu, ki se mu pač tko zdi. Nekatere stvari nimamo pravice vedet z nekim namenom.
Res poceni, 19.01.2024 ob 19:33
Ja, takšno vsiljivo oglaševanje je ceneno ne poceni. Se vidi, da nisi kaj prida, da si še oglasa ne moreš skeširat in se probaš takole reklamirat.
Sploh ne drži.
Ga. Kaja je zelo dobra, ima svoj plačan oglas in njeno delo je kvalitetno.
Tukaj se ima pravico oglašat. Če nimaš denarja se izoni tej temi.
In ja veliko ljudi kliče vedeževalke, bil/a bi presenečena.
Izgini s teme, če te kaj moti.
Priporočam Kajo 071-151-179, plačaš 20, govoriš in sprašuješ neomejeno.
Ne dela vse za denar in prodaja meglo kot druge, ki vas po 15 minutah prekinejo.
Sploh ne drži.
Ga. Kaja je zelo dobra, ima svoj plačan oglas in njeno delo je kvalitetno.
Tukaj se ima pravico oglašat. Če nimaš denarja se izoni tej temi.
Vidim v kartah, da je Kaja zelo vsiljiva in grabežljiva, poleg tega ji pa niti biznis ne gre, da se tako vsiljuje. V tej temi so dobrodošli tudi tisti brez denarja, pogledam v karte brezplačno, kolikor mi čas dopušča.
Jaz bi pa rada opozorila vse, ki posegate po vedeževanju. To niso heci, čeprav mogoče izgleda nedolžno, pa ni. Čeprav kratkoročno se zdi vse prav, je v ozadju nekaj kar vodi v slabe odločitve za vas. Ne mislim, da sama oseba, ki vedežuje vam želi slabo, ampak informacije ki vam jih podaja vodijo k slabemu. In tudi nihče nima pravice vedet oz posegat v to kar druga oseba misli, čuti itd. Kako bi bilo vam, da nekdo razkriva vašo notranjost nekomu, ki se mu pač tko zdi. Nekatere stvari nimamo pravice vedet z nekim namenom.
Vedeževanje je resna stvar, to imate prav.
Gledalka v karte prosim še zame. Hvala.
Bom dosegla kakšne uspehe na področju umetnosti. Službo imam zahtevno, a za dušo rada ustvarjam. Me čaka kaj na tem področju? Me vesolje podpira?
Hvala.
Vidim neke manjše uspehe na področju umetnosti, služba po pa finančno dajala stabilnost.
Še ena sprašujem za ljubezen, najpomembnejše področje življenja.
Se bo uresničila srčna želja?
Prijatelj … me ima rad? Sem mu všeč? Bova zgradila kaj več?
Hvala.
Želja se ne bo uresničila. Prijatelj želi od vas spolnost, zveza z njim nesrečna in nestabilna.
Prosim še za moj vpogled…
Pogrešam partnersko ljubezen., srce mi krvavi. Me bo spet kdo ljubil na ta način?
Morda J. ? je možno med nama kaj več v tem smislu?
Hvala
Vidim neko strast z J. v prihodnosti, tako da je možno, 62 % nekje. Ne bo pa čisto tako, kot hrepenite, ampak skoraj.
Spoštovani,
zanima me, če vidite kakšen uspeh v življenju na področju pisateljevanja in moja ljubezenska pot-ali bo uspešna?
Hvala za odgovor,
Nina
Pisateljevanje ne bo šlo, v ljubezni pa vidim uspeh, v roku dveh let.
Duša vašega očeta je kar mirna in kar zadovoljna z vami. V zgornji tretjini duš, tako da glede tega ste lahko mirni. Ima neke manjše tegobe od drugih dogodkov, ki z vami niso povezane, na to ne morete vplivat.