danes gledam v karte, vprašajte
tema129, 20.04.2024 ob 23:32
Mene zanima, ali bom dobila/podedovala/kupila, karkoli pač, ali bom kdaj lastnica svojega stanovanja.
hvala in lep pozdrav.
Šele sedaj sem prebrala, da želite bolj izčrpne stavke. Torej, moja želja je globoka. Močna, in goreča. Ne želim pa stanovati /sobivati z nikomur, ki ni moj mož, oz moja sedanja družin a (če štejem še živalice). Torej raje ostanem, kot je, kot da bi imela samo sranje z kakšno osebo. In se prilagajala, in tako dalje. To sem se v življenju zadosti. Želim mir. Nisem sama kriva, da je takšno stanje, da ne morem kupiti stanovanja. je pa močna želja. Po miru, po varnosti in da lahko uredim kot bi rada.
Pozdravljena moč vesolja tudi jaz prosim za vpogled za moje prijateljstvo…in nadaljevanje. Poznava se od zgodnje mladosti, vedno sva si bila všeč a sva tesno začela prijateljevati v zrelejših letih. Prijateljstvo je potem preraslo v veliko več. Bila sva velika zaupnika, na nek način sva si zelo različna, po drugi plati pa duši dvojčici. Premagala sva mnogo velikih ovir. Naenkrat je postal je popolnoma drugačen. Zaprl se je pred svetom, tudi do mene je “hladen”, ne zaupa se mi več, skrbi me zanj. Se je ustrašil ?(to mu ni podobno), me je zamenjal? (ni v njegovi navadi in ni videti)… mu lahko pomagam ?(ponavadi je to povedal)… Torej kako nama kaže…? Hvala.
Vsi te dni nekam potujejo… pa bi vprašala:
Bom v bližnji prihodnosti (recimo leto dni) odpotovala čez lužo (ZDA)? Je že bilo v planu, pa ni uspelo. V tujino še nisem veliko potovala (po EU nekaj) leta pa tečejo, sem tudi v takšni službi, da si težko privoščim odsotnost več kot teden dni (za takšno pot je treba vsaj 3 tedne, če hočeš kaj videti)… Želim videti svet, naravo, ljudi… Hvala
zasidrana, 29.04.2024 ob 15:31
Vsi te dni nekam potujejo… pa bi vprašala:
Bom v bližnji prihodnosti (recimo leto dni) odpotovala čez lužo (ZDA)? Je že bilo v planu, pa ni uspelo. V tujino še nisem veliko potovala (po EU nekaj) leta pa tečejo, sem tudi v takšni službi, da si težko privoščim odsotnost več kot teden dni (za takšno pot je treba vsaj 3 tedne, če hočeš kaj videti)… Želim videti svet, naravo, ljudi… Hvala
Ja, in kako si to predstavljaš, da bi se uresničilo, če že sama vnaprej veš, da ne izpolnjuješ pogojev za tako željo??
Kaj, a to pričakujete, da vam bo kar z neba padlo al kako?? Da bo prišel sugar daddy in vas financiral do konca življenja??
Nesrecnica420, 21.04.2024 ob 09:11
PRosim za odgovor ali bom dobila sluzbo v.kratkem.
A se ti ne zdi, da boš v kratkem tako ali tako zvedela?? Kaj pa boš imela od tega, če pred vhodom v hišo že veš, da boš odklenila vrata?? A je kaka razlika, če za to veš pet korakov prej??
Pozdravljena Moč usode.
Želim vpogled zase, za ljubezen. Čas teče, leta se nabirajo, jaz pa nekako ne uspem spoznati nekoga za dolgotrajno partnerstvo. “usoda” mi pošilja na pot moške, okusila sem ljubezen, vmes posegla smrt, pa partnerstvo brez otrok, ki ni vzdržalo, itd… Ljudje me imajo večinoma radi, si želijo moje družbe, sem družinski tip, precej med ljudmi, aktivno živim… imam prijatelje, enega tudi zelo ljubega… posebej vezanega v srce…
Znam živeti sama, samostojno, neodvisno … ampak si pravega partnerstva srčno želim, pa se kar ne zgodi… Se bo končno zgodilo v to smer…
Hvala.
Vidim v kartah, da si res močno želite, ampak vas moram malo razočarati, vesolje pravi, da je 95 %, da ne bo dolgotrajnega partnerstva. Bo pa veliko dobrih prijateljev, tudi nove vidim, tudi romance bodo, ampak bolj kratkotrajne. Boste vseeno dokaj zadovoljni. Vesolje vam je namenilo tako vlogo, da ste razpeti med več ljudi, ker imate v sebi iskreno dobroto in je namenjeno, da jo delite z večimi.
Šele sedaj sem prebrala, da želite bolj izčrpne stavke. Torej, moja želja je globoka. Močna, in goreča. Ne želim pa stanovati /sobivati z nikomur, ki ni moj mož, oz moja sedanja družin a (če štejem še živalice). Torej raje ostanem, kot je, kot da bi imela samo sranje z kakšno osebo. In se prilagajala, in tako dalje. To sem se v življenju zadosti. Želim mir. Nisem sama kriva, da je takšno stanje, da ne morem kupiti stanovanja. je pa močna želja. Po miru, po varnosti in da lahko uredim kot bi rada.
Vidim lastniško stanovanje v prihodnosti, ampak čez veliko let. Karte kažejo, da so problem finance, jasno se vidi. In kažejo tudi 25 % verjetnost, da se lahko pri vas zgodi premik v financah, da boste žrtvovali nekaj nepotrebnega, da se prej nabere za stanovanje, priložnosti za vmesne naložbe se bodo pojavile. Vesolje pravi, da naložite 10 % prihrankov v fizično zlato, to se bo čez 15 let zelo obrestovalo. 25 % pa v delnice treh slovenskih podjetij v prvi kotaciji ljubljanske borze. Tudi to ohranite 15 let in vmes se bodo dividende nabirale. Nikakor pa ne investirajte več od tega, saj vesoljska nihanja prihajajo in največ so vredni živci, brez mirnih živcev ne boste mogli nadaljevati poti k lastnemu stanovanju.
Pozdravljena moč vesolja tudi jaz prosim za vpogled za moje prijateljstvo…in nadaljevanje. Poznava se od zgodnje mladosti, vedno sva si bila všeč a sva tesno začela prijateljevati v zrelejših letih. Prijateljstvo je potem preraslo v veliko več. Bila sva velika zaupnika, na nek način sva si zelo različna, po drugi plati pa duši dvojčici. Premagala sva mnogo velikih ovir. Naenkrat je postal je popolnoma drugačen. Zaprl se je pred svetom, tudi do mene je “hladen”, ne zaupa se mi več, skrbi me zanj. Se je ustrašil ?(to mu ni podobno), me je zamenjal? (ni v njegovi navadi in ni videti)… mu lahko pomagam ?(ponavadi je to povedal)… Torej kako nama kaže…? Hvala.
Karte kažejo, da je začel razmišljati o drugi ženski oz. celi večih, ni pa tu še fizično ničesar, samo fantazije z njegove strani. Prav tako začel dvomiti v vezo, ustrašil se je, jasno se vidi v kartah, pravilno ste posumili. Zdaj mu morate dati malo več prostora zase, najslabše je, da vlečete iz njega. Nudite mu striktno pozitivo in veselje, ko sta skupaj, ko ste v dvomih, pa se potegnite nazaj in se raje o tem pogovorite s kom drugim, ne z njim. Vesoljske energije se nagibajo k temu, da potrebujete še enega moškega prijatelja zraven. Samo toliko, da se spet aktivira strast v vašem izbrancu
Oj prosim vpogled še zame. Danes je tak lep datum 22.2.2024 dan duš dvojčic menda…
Bom tudi jaz kdaj končno spoznala mojo dušo dvojčico v moški osebi za resno partnerstvo, skupno življenje?
Znam živeti sama a nisem ustvarjena za samoto.
Karte kažejo 40 % možnosti, da boste našli dušo dvojčico. Veliko duš dvojčic je že šlo mimo vas, ker vas niso opazile, tako da boste morali malo bolj poskrbeti za površinske zadeve, da vas bodo opazili. Ko bodo spoznali vaš karakter, bodo videli v vas privlačnost, ampak enostavno ne pride do tega. Za to morate poskrbeti.