Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek danes gledam v karte, vprašajte

danes gledam v karte, vprašajte

Zanima me, v katero smer pelje najino prijateljstvo ?

Pozdravljeni,

zanima me, kdaj bom spoznala kakega poštenega tipa za resno vezo. Kaj še lahko pričakujem od B.O in kdaj, če bo kaj?

Hvala in lp.

Ja, točno vidim vaše težave, zvezde so tu jasne. Bo en napol pošten v vašem življenju, mu boste pa morali oprostiti manjše manipulacije in laži, čistega poštenjaka ne bo. Od B. O. ne morete pričakovati veliko, je zelo nezanesljiva oseba, ampak vidim, da vam ne bo škodilo, če kaj še poskusita skupaj oz. če ga še malo počakate. Če boste imeli nižja pričakovanja, vas zna vseeno zadovoljiti, vsaj za nekaj časa. Vedno pa imejte odprte opcije.

Vsi te dni nekam potujejo… pa bi vprašala:

Bom v bližnji prihodnosti (recimo leto dni) odpotovala čez lužo (ZDA)?  Je že bilo v planu, pa ni uspelo. V tujino še nisem veliko potovala (po EU nekaj) leta pa tečejo, sem tudi v takšni službi, da si težko privoščim odsotnost več kot teden dni (za takšno pot je treba vsaj 3 tedne, če hočeš kaj videti)… Želim videti svet, naravo, ljudi…  Hvala

Ne bo zneslo kmalu, enostavno ne bo časa. V roku 5 let so pa šanse zelo dobre, tako piše v zvezdah, možnost bo. Ampak žal pa vidim eno kočljivo situacijo v ZDA, ki vas bo zelo prestrašila, tako da bi bilo dobro, da še malce premislite. Namesto tega vam priporočam kakšno azijsko destinacijo, veliko boljša bo za vaš duševni mir in vam ne bo pokvarila veselja do potovanja. V ZDA mogoče poskusite čez 10 let ali več, če vas res močno vleče. Do takrat se bodo slabe energije že večinoma razkadile.

Pozdravljeni,

že nekaj časa je od moje dolgoletne veze.

Zanima me ali bom srečala osebo s katero se bom ustalila v zakonu?

Hvala

Ne, zakona ne bo. Vidim pa partnerja, ki bo zelo proti poroki in zaradi tega konflikte med vama. In tu bo na vas, da se odločite, ali prekiniti to zvezo na koruzi ali pa jo obdržati. Zvezde kažejo, da bo ta priložnost še najboljša, ki vas čaka.

Eno stanovanje se kupuje. Odločitev mora pasti v teh dneh.

Ali je dobro kupiti ali je bolje počakati na novo priložnost.

Hvala ti, da si pokukala sem. Tak lep datum je danes.

Spostovana Moč vesolja.

Naj povem, da ste imeli prav! Službo so mi podaljšali. Mobing pa se slabša. Ali res pride sprostitev in rešitev zame, kot ste napovedali, po nekem nasvetu ali pismu žensk, pa bom še povedala. Hvala !

To se razume, zvezde se ne motijo, oz. zelo redko. Vse najboljše vam želim.

Nameravam kupiti stanovanje in ga skoraj v celoti financirati s kreditom. Ali bom finančno zmogla? Ali bo zaradi tega razpadla partnerska zveza?

Finančno sicer boste mogli, vidim pa res veliko nevarnost razpada zveze, potem pa ločitev, delitev premoženja. Velike komplikacije s tem stanovanjem. Karte kažejo, da je bolje vztrajati še nekaj časa, nekaj prihraniti in potem manjši delež vzeti na kredit, boste manj preplačali in to vam bo prihranilo veliko živcev, morda celo rešilo zvezo.

Malo več boste morali napisati. Vidim sicer neko stanovanje, ampak bolj megleno se vidi. Povejte čimveč, kaj specifično vas skrbi, da začutim vse energije, potem šele lahko vidim, ali boste privlačili težave s tem.

Kaksna prihodnost čaka moje vnuke? Hvala

Odgovor na objavo uporabnika
moč vesolja, 10.05.2024 ob 13:53

Malo več boste morali napisati. Vidim sicer neko stanovanje, ampak bolj megleno se vidi. Povejte čimveč, kaj specifično vas skrbi, da začutim vse energije, potem šele lahko vidim, ali boste privlačili težave s tem.

Stanovanje je v zelo stari hiši – v pritličju z vrtom in živo mejo. V mirni okolici.  Ob njem je park z visokimi drevesi.

Kupuje se solastniški delež.

Ali bi to stanovanje, če se ga kupi prineslo zadovoljstvo ali probleme?

Pozdrav,

Mene zanima o ljubezni, ljubezenskem življenju…

Bom našla ljubečega moža, imela otroke? Ker sem samska…

Zanima me za hči, bo uspešno končala fakulteto na kateri je vpisana in dobila službo.

Kaj pa tamala, končuje prvi letnik gimnazije, jo bo uspešno zaključila in prišla na fax ki si ga želi.

Hvala!

Moč vesolja odlična si.

Prosim vpogled še zame. Tako sama sem, osamljena v partnerskem smislu. Sem družabna, stalno v gibanju, v različnih družbah, poslovno in privatno, partnerja pa kar ne spoznam. Vem da me imajo mnogi iskreno radi, želijo si moje družbe, drugi me potrebujejo. Veliko – vedno pravzaprav, sem na razpolago drugim ko potrebujejo pomoč. Bogu hvala zaenkrat sama ničesar ne potrebujem (razen objemov, romantičnih sprehodov, plesa, dolgih intimnih pogovorov, … ampak, kaj pa če bom jaz kdaj kaj potrebovala, bo kdo takrat ob meni? Se bom lahko na koga zanesla…

Hvala.

Samo ljubezen me zanima… in kaj je z menoj narobe, da se me izogiba. Deležna sem različnih oblik ljubezni: prijateljske, družinske, vesoljne…  v partnerstvu pa mi “usoda nagaja”…  z nekom sva se imela rada, pa sva bila preveč različna, z nekom drugim sva se imela rada, pa je umrl, še predno sva uspela razviti kaj več, spet z drugim sva se imela rada si bila všeč, pa je že nekaj spet prišlo vmes, da nama ni ratalo… Torej ali je kaj narobe z menoj? Bi spremenila kaj, pa ne vem kako naj se lotim?

Hvala moč vesolja za “namig” usode…

Stanovanje je v zelo stari hiši – v pritličju z vrtom in živo mejo. V mirni okolici.  Ob njem je park z visokimi drevesi.

Kupuje se solastniški delež.

Ali bi to stanovanje, če se ga kupi prineslo zadovoljstvo ali probleme?

Vidim velike potencialne probleme, odvetnike in notarje, kako si manejo roke ob tem. Problemi s tem stanovanjem so rešljivi, ampak veliko časa in živcev bo potrebnih za to odpravit. Odvisno, ali vas bolj vleče srce ali glava k temu stanovanju. Racionalne energije so slabe, romantične energije pa zelo pozitivne. Vesolje pravi z 51 % gotovostjo, da se izognete. Ampak hitro zaniha ta tehtnica energij, res malo je takih mejnih primerov.

Za odgovor kaj me čaka na ljubezenskem področju?

Hvala in lep vikend vam želim..

Moč vesolja odlična si.

Prosim vpogled še zame. Tako sama sem, osamljena v partnerskem smislu. Sem družabna, stalno v gibanju, v različnih družbah, poslovno in privatno, partnerja pa kar ne spoznam. Vem da me imajo mnogi iskreno radi, želijo si moje družbe, drugi me potrebujejo. Veliko – vedno pravzaprav, sem na razpolago drugim ko potrebujejo pomoč. Bogu hvala zaenkrat sama ničesar ne potrebujem (razen objemov, romantičnih sprehodov, plesa, dolgih intimnih pogovorov, … ampak, kaj pa če bom jaz kdaj kaj potrebovala, bo kdo takrat ob meni? Se bom lahko na koga zanesla…

Hvala.

Zelo močno energijo samote oddajate, zato tudi odvrnete kakšnega potencialnega partnerja. Tam kjer ne vidite tega potenciala parnerstva, ne kažete te energije in vas imajo radi. Vidim, da ste glede tega tudi zelo ranljivi za razne šarmerje, ki znajo to izkoristiti, tako da ne smete preveč močno hrepeneti po tem, vsaj navzven. V vaši prihodosti vidim enega takega prevaranta, s katerim bo lahko prve mesece krasno, potem boste pa spoznali njegov pravi obraz. Tako da če bo z nekom res prelepo, da bi bilo res, se zelo zelo pazite, to je verjetno ta moški. Vidim pa tudi enega bolj zadržanega moškega v vaši prihodnosti, ta vam sicer ne bo nudil čisto vsega, kar si želite, večkrat se bo nekako odklopil od vas in vam ne bo čisto vedno ob strani, ampak takrat ko ga boste res potrebovali, pa bo ob vami. Bo kot nek prijatelj, samo da bo tudi malo romantike vmes. In šlo to na dolgi rok. Tega pa zagrabite. Ampak tudi ne od začetka preveč, da ga ne boste prestrašili. Lepo počasi in elegantno.

Oj zanimivo je tukaj brati vprašanja in odgovore.

Bi vprašala tudi jaz karte oz moč vesolja:

Sem zelo praktična za marsikaj,  delam že dolga leta  z financami, poročili, analizami, v bistvu pa se za vso  to zunanjo sliko skriva umetniško melanholičen tip in kar pogrešam umetniško ustvarjanje. Za menoj je sicer en projekt na tem področju, ki se bo v prihodnjih mesecih predstavil širše. Bom še kaj dejavna na tem področju? Morda me čaka kak uspeh? Bo trenutno končani projekt dobil dobre odzive?

Hvala. Hvala.

Zanima me za hči, bo uspešno končala fakulteto na kateri je vpisana in dobila službo.

Kaj pa tamala, končuje prvi letnik gimnazije, jo bo uspešno zaključila in prišla na fax ki si ga želi.

Hvala!

Fakulteta bo uspešno zaključena in služba tudi bo, ampak  čisto drugačna od pričakovane. Povprečna, ampak odnosi bodo dobri in plačila redna.

Gimnazija bo sicer zaključena brez večjih težav, ampak za vpis na želen faks pa slabo kažejo zvezde. V tretjem letniku se bodo začele pojavljati podpovprečne ocene in jih bo treba dvigniti ter vložiti veliko truda, da se doseže želena fakulteta.

Bi vprašala tudi jaz karte oz moč vesolja:

Sem zelo praktična za marsikaj,  delam že dolga leta  z financami, poročili, analizami, v bistvu pa se za vso  to zunanjo sliko skriva umetniško melanholičen tip in kar pogrešam umetniško ustvarjanje. Za menoj je sicer en projekt na tem področju, ki se bo v prihodnjih mesecih predstavil širše. Bom še kaj dejavna na tem področju? Morda me čaka kak uspeh? Bo trenutno končani projekt dobil dobre odzive?

Hvala. Hvala.

Projekt bo srednje uspešen, ne bo pa neke večje odmevnosti dosegel, tudi vas ne bo sam po sebi vodil do podobnega ustvarjanja. S tem se boste začeli ukvarjati bolj ljubiteljsko, ob tem pa boste slučajno spoznali moškega, ki je podobno umetniški kot vi. Zmešal vam bo glavo in vas tudi popeljal v bolj umetniške vode. Vidite, večina sprašuje za moške, pa so zadeve zelo vprašljive, vas pa zanimajo aktivnosti, pa vam vesolje kar spotoma meče moškega. Tako nepredvidljivo je vesolje, nimamo kaj.

Bom še kdaj z njim, razšla sva se, vendar misli še vedno begajo k njemu. Bova vsaj prijatelja. Težko je….

Zdaj pa moram prekinit vedeževanje vsaj za nekaj ur, ker je moj črni maček potisnil komplet kart na tla in je padla osmica na nevarno mesto, to pomeni, da moram prekinit za vsaj 8 ur, z energijskimi svarili se ni za igrat. Mogoče nadaljujem še v naslednjih dneh. Lep petek vsem!

Pozdravljeni,

zanima me v katero smer bo šla moja poslovna pot. Nekako sem neodlocna. Posledično pa stojim na mestu.

Hvala ter lep vikend.

V službi sem doživela večje ponižanje. Kričali so na mene ene par ljudi. Od tega pri vodstvu priljubljen vodja in naša dokaj zlobna sodelavka, ki z mano nikdar ni niti spregovorila. Gre za klapo, ki ima službo kot družbo!

Ali karte kažejo, da se tu obdržim glede na to, da imam pogodbo le do jeseni in kakšni bodo odnosi v bodoče ?

Hvala za vaš odgovor!

New Report

Close