danes gledam v karte, vprašajte
Anonim508, 11.01.2024 ob 13:42
Prosim za vpogled v 3 zadeve:
– kako se bodo zadeve odvijale v službi? Se mogoče kaže kakšna menjava službe – popolnoma izven sedanje?
– kako mi kaže z zdravjem?
– kakšen bo najin odnos s hčerko?
Hvala vnaprej. Lp.
Menjava službe bo en mesec po tistrm, ko boste na menjavo pripravljeni. Zaenkrat še niste. Samo sanjate in se poigravate z idejo.
Zdravje je problem predvsem zaradi psihe. Bo ok, ko boste začeli skrbeti za lastno psihofizično počutje. Trenutno naredite premalo v tej smeri.
Hči dušite. Spustite jo in vajin odnos se bo izboljšal. Pogrešate nežnost, ljubezen,to morate iskati pri moškem, ne pri hčeri.
Prosim za vpogled v 3 zadeve:
– kako se bodo zadeve odvijale v službi? Se mogoče kaže kakšna menjava službe – popolnoma izven sedanje?
– kako mi kaže z zdravjem?
– kakšen bo najin odnos s hčerko?
Hvala vnaprej. Lp.
Vidim neko mentalno blokado, ki vas ovira na vseh treh področjih. Deluje kot urok črne tronoge mačke, 95 % verjetnost. Imate kakšnega večjega sovražnika, ki je na vas dal ta urok?
Katja 347, 11.01.2024 ob 13:45
Lepo prisim za informacije:
– ali bom letos srečala kakšno sorodno kompatibilno dušo oz. le-to že poznam in se bo razvilo kaj več?
– bosta otroka zdrava in če bo vse ok pri njunem študiju / službi?
Najlepša hvala.
Vidim hudo hrepenenje po partnerskem odnosu. Po preobrazbi prihaja k vam moški. Kaj pomeni ta preobrazba, morate sami ugotoviti, jaz težko rečem. Nekaj boste pri sebi, znotraj sebe spremenili. Trenutno stagnirate, zato se tudi nič ne premakne oz. so vsi isti. Ker ste vi že dolgi isti in čedalje bolj obupani.
Otroka bosta morala v šolo vložiti več truda. Stojte jima ob strani. Spodbudite ju, da bosta nehala skrbeti za vaše čustveno stanje.
Lepo prisim za informacije:
– ali bom letos srečala kakšno sorodno kompatibilno dušo oz. le-to že poznam in se bo razvilo kaj več?
– bosta otroka zdrava in če bo vse ok pri njunem študiju / službi?
Najlepša hvala.
Letos slabo kaže, tudi ta duša, ki jo imate nagledano, ni sorodna, se samo pretvarja. Našli jo boste drugje, čez nekaj let, ampak morate pravilno odreagirati.
Pri študiju bodo prisotne droge in veliko seksa, služba bo pa šla solidno.
V službi me v stisko spravljajo nekaj zlobnih sodelavcev in mi podtikajo lažne napake. Od tega je par moških in dve sodelavki . Ena visoka in suha je prišla na novo, a je spketjarska, uživa z moškimi v službi, zelo lažniva in je zaščitila tiste posmehljivce in storilce, veprav si jih sama povabi v pisarno, da mi skupaj poceckajo moje delo cez dan!! Ceprav so varnostniki, v nočni skup travo kadijo. Debela pa je že dlje časa tu, a na srečo trenutno v bolniški, da vsaj ta ne vpije.
Bom ostala ali menjala letos službo in delo? Nisem se obupala, a se bojim za svojo varnost, ker so vsega sposobne, če vodstvo izve za njihov mobing!
Gre za recepcijo. Naj letos raje spet grem drugam?
Ali in kdaj bomo rešili zaplete z gradbincem, da se bomo lahko selili v hišo, hvala.
Boste, ampak bo zelo dolgo trajalo. Pripravite se na sodno bitko.
A bo hčera ostala s tem fantom s katerim je že dolgo v vezi?
Se bo moj odnos s tadrugim sinom v prihodnosti kaj izboljšal?
Ne bo ostala. Odnos z drugim sinom se bo izboljšal, ko bo potreboval denar
test353, 11.01.2024 ob 13:56
Ali mi bo letos uspelo shujšati in zdravje
hvala lepa.
Gledam za hujšanje, a mi karte ves čas kažejo problem drugje. Kaj vas v resnici bremeni? Vi morate najprej odvreči psihično breme, da boste lahko fizičnega. Vidim pa svetlolaso osebo, ki jo boste našli kot pomoč.