Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek danes gledam v karte, vprašajte

danes gledam v karte, vprašajte

Imam še eno vprašanje ali ima moj mož kakšne psihične težave in če bo to rešil. Hvala.

Še meni prosim.

Ljubezen me zanima. Bom doživela kdaj iskreno ljubeče partnerstvo? Vsega je že bilo, v preteklosti, smrt, razhod, trenutno prijateljujem z nekom več let, a nekako ni napredka, oz. celo zastoj opažam v zadnjem času.

Sicer sem srečna, zdrava, delavna, uspešna, družabna… vse, samo na področju ljubezni, kar je pravzaprav zame najpomembnejše, pa nekako ne gre v pravo smer. Delam kaj narobe? Srečujem napačne ljudi? Bo kdaj drugače še v tem življenju?

Hvala.

še ena, ki jo zanima partnerstvo.. zanima me ali naj ostanem ali grem.. naj se borim za vezo ali naj jo spustim od sebe.. trenutno grem skozi kar težko obdobje, veliko dvomim, ampak to je tudi v moji naravi sami.. kaj naj?

Mene pa zanima, kdaj se bo ta svet začel vrteti v pravo smer. Hvala za odgovor.

Zanima me sinovo zdravje in moje. Ali, bom kdaj prisla iz tega zacaranega kroga?

Hvala

Zanima me, če se bo razpletlo kaj v romantičnem smislu s sodelavcem, ki mi je že dlje časa všeč? Hvala

Zanima me partnerski odnos.

Hvala

Za prijazno gospo, ki gleda karte:

Ali se bo zadeva, ki me skrbi pri obeh otrocih, dobro rešila, ali smo že zamudili?

Lepa hvala v naprej.

Odgovor na objavo uporabnika
moč vesolja, 11.01.2024 ob 13:13

danes gledam v karte in zvezde, vprašajte, kaj vas zanima glede prihodnosti

Kaj bo z ljubezenskim življenjem? Bova z bivšim prišla nazaj skupaj?

Prijatelja ali kaj več?

Hvala

mene pa zanima, kam vodi ta veza, v kateri sem zdaj — bo napredovala ali kako?

hvala 🙂

Mene pa zanima ali bom dobila službo kmalu ?

Hvala.

Še meni prosim.

Ljubezen me zanima. Bom doživela kdaj iskreno ljubeče partnerstvo? Vsega je že bilo, v preteklosti, smrt, razhod, trenutno prijateljujem z nekom več let, a nekako ni napredka, oz. celo zastoj opažam v zadnjem času.

Sicer sem srečna, zdrava, delavna, uspešna, družabna… vse, samo na področju ljubezni, kar je pravzaprav zame najpomembnejše, pa nekako ne gre v pravo smer. Delam kaj narobe? Srečujem napačne ljudi? Bo kdaj drugače še v tem življenju?

Hvala.

Karte mi kažejo, da ste res super, res so izljučno drugi krivi, da vam ne gre v ljubezni. Včasih nam ni namenjeno.

Prijatelja ali kaj več?

Hvala

Zvezde so pokazale, da sta prijatelja z ugodnostmi, torej več, tiste ugodnosti so bonus.

Kaj bo z ljubezenskim življenjem? Bova z bivšim prišla nazaj skupaj?

Ne bo združitve z bivšim.

Za prijazno gospo, ki gleda karte:

Ali se bo zadeva, ki me skrbi pri obeh otrocih, dobro rešila, ali smo že zamudili?

Karte pravijo, da nikoli ni prepozno za trud. Vesolje vam trenutno še ne želi izdati prihodnosti.

še ena, ki jo zanima partnerstvo.. zanima me ali naj ostanem ali grem.. naj se borim za vezo ali naj jo spustim od sebe.. trenutno grem skozi kar težko obdobje, veliko dvomim, ampak to je tudi v moji naravi sami.. kaj naj?

Karte kažejo, da je v  vaši bližini ciganka, ki ima 5 kokoši. Najti jo morate in ji plačati 200 €, da zakupite dvotedensko proizvodnjo jajc. Potem od vseh jajc izberete 10 največjih in jih shranite, ostala jajca morate razdeliti pomoči potrebnim. Ko ste podarili zadnje jajce, ubijete tistih 10 največjih in če ima vsaj eno jajce dva rumenjaka, potem se morate boriti za vezo, drugače jo prekinete.

Pozdravljena,

Zanima me če bo letošnje leto kaj boljše od lanskega in če se bom letos upokojila ali pa bom lahko podaljšala.

Hvala in vse dobro…

Zanima me, če se bo razpletlo kaj v romantičnem smislu s sodelavcem, ki mi je že dlje časa všeč? Hvala

Sodelavcu ste vi tudi všeč, ampak preden se bo kaj razvilo, boste žal izgubili službo, ker preveč sanjarite o sodelavcu na delovnem mestu.

Živjo mene pa zanima, ali bom našel kakšno punco letos .

Pa ali bom ustal v te službi, ko sem zdej,ki mi poteče pogodba februarja, ali bom dobil novo hvala za odgovore lp

Odgovor na objavo uporabnika
test353, 11.01.2024 ob 16:01

Imam še eno vprašanje ali ima moj mož kakšne psihične težave in če bo to rešil. Hvala.

To pa tudi mene zanima za mojega.

Pozdravljena,

Zanima me če bo letošnje leto kaj boljše od lanskega in če se bom letos upokojila ali pa bom lahko podaljšala.

Hvala in vse dobro…

Leto bo približno enako kot lansko. Kar se upokojitve tiče, je bolje, da vztrajate na delovnem mestu, dokler gre, ker vam karte napovedujejo strašanski dolgčas v pokoju. Vesolje vam bo omogočilo nadaljnje delo.

Živjo mene pa zanima, ali bom našel kakšno punco letos .

Pa ali bom ustal v te službi, ko sem zdej,ki mi poteče pogodba februarja, ali bom dobil novo hvala za odgovore lp

Za službo vam ne kaže dobro, zvezde predlagajo, da začnete aktivno iskat naslednjo. Ena punca vam bo prekrižala pot letos, ki ji boste še kar všeč, ampak z brezposelnim ne bo želela biti. Tako da se morate res potruditi glede kariere.

Lahko, prosim, pogledate, ali bom sedanjo službo uspela obdržati. Hvala

Ljubezne/Kariera?

Kaj se kaže v kartah glede potovanj (mene v tuje kraje), zlasti daljših potovanj.

Če se kaj kaže … ?

Bo zmagalo srce in me bo poklical ali kako drugače navezal stik z mano? Hvala

Ali bova s sosedom kdaj skupaj, v romantičnem razmerju ? hvala lepa

New Report

Close