Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek danes gledam v karte, vprašajte

danes gledam v karte, vprašajte

Mene pa zanima, če bova šla aprila na potovanje? Hvala.

Odgovor na objavo uporabnika
moč vesolja, 11.01.2024 ob 13:13

danes gledam v karte in zvezde, vprašajte, kaj vas zanima glede prihodnosti

Bom kos izzivom povezanih z zdravjem?

Zdravo bo kej avantur letos,pa preko spleta al tako?

Pozdravljeni. Nič drugega me ne zanima kot zdravje za mene in mojega moža.

Bom kos izzivom povezanih z zdravjem?

Nekaj časa ja, ampak na koncu boste podlegli.

Mene pa zanima, če bova šla aprila na potovanje? Hvala.

Boste šli, ampak bo kratko.

Zdravo bo kej avantur letos,pa preko spleta al tako?

Zvezde kažejo, da bo nekaj zapeljevanja preko spleta, ampak do srečanja v živo ne bo prišlo zaradi previsokih standardov

A vam tak odgovor, kot je npr.: “Karte kažejo, da je v  vaši bližini ciganka, ki ima 5 kokoši. Najti jo morate in ji plačati 200 €, da zakupite dvotedensko proizvodnjo jajc. Potem od vseh jajc izberete 10 največjih in jih shranite, ostala jajca morate razdeliti pomoči potrebnim. Ko ste podarili zadnje jajce, ubijete tistih 10 največjih in če ima vsaj eno jajce dva rumenjaka, potem se morate boriti za vezo, drugače jo prekinete.” nič ne pove? Zabita čreda pa piše in piše vprašanja, jao ljudje, res ste zabite ovce, ki padate na nekoga, ki se iz vas norčuje! Bebci, dajte se malo zbudit!

Mi bo uspelo zanositi?

Bo operacija noge uspešna???

Mi bo uspelo zanositi?

Zvezde kažejo, da ste vi zelo plodni, ampak je seme jalovo, poskusite z drugim.

Živjo.

Ali se mi v letos oz. v nekaj letih obeta kakšna temeljita sprememba v življenju in na katerem področju? Če slučajno vidite kakšna?

Hvala in lp

Pozdravljeni,imam težave  s koleni.Kaj me čaka?

Kaj bo z mojo nogo, se bo porihtala?

Kako mislite, da bo kratko? 10dni.

Jaz pa imam vprašanje glede moških. Sem v srednjih letih in čutim odpor do njih, še vedno. Najdaljša veza je bila par mesecev. A se bo to kdaj spremenilo? Moram pa reči, da me določeni privlačijo, ampak seveda bolj na daljavo.
Sej niti ne vem zakaj to sprašujem.

Gdaj pa bom, pol spoznal kakšno  punco za vezo, če se slučajno ve ?

Ne bo se spremenilo. Odpor bo vedno večji, ker z leti hormoni upadajo in ne bo niti tiste privlačnosti več, tako pravijo karte.

“Ne bo se spremenilo. Odpor bo vedno večji, ker z leti hormoni upadajo in ne bo niti tiste privlačnosti več, tako pravijo kart”

Hvala vam za odgovor. Se mi je kar zdelo.
Imam pa vprašanje za vas. A vi to gledate v karte, ali imate tudi vizije, prebliske, se vam odvrti film? Ker jaz sem tudi v tej “sferi”, čeprav če povem po pravici, pojma nimam kaj sploh sem. Vem samo, da sem drugačna. Stvari, ki jih včasih vidim ne znam povezati z ničemer. Stvari, ki sem jih slišala, za marsikaj bi rada vedela, da ne bi vedela. Vesela sem le, ker sem kaj izvedela tudi za druge, da vem kakšna prihodnost jih čaka (ne za vse). No, boljša kot mene.  Enostavno se mi ne zdi pošteno, da sem bila tako “spregledana” in oh, da o krivici ne govorim.

Prihodnost mojih vnukov me zanima. Hvala.

Partnerski odnos. Prosim.

Spregledala ste me.

Hvala

Imam dve vprasanji:

Ali bom napredovala v sluzbi in ali se bo moje zdravstveno stanje  izboljsalo?

Rozika povej . Imaš tečnega dedca, ki leži na kavču,  tv gleda, ti pa delaš in živita mimo?

Zanima me kakšni bodo moji odnosi s starši v letu 2024.

moč vesolja, 11.01.2024 ob 14:34

Varnostnica, 11.01.2024 ob 14:01

V službi me v stisko spravljajo nekaj  zlobnih sodelavcev in mi podtikajo lažne napake. Od tega je par moških in dve sodelavki . Ena visoka in suha je prišla na novo, a je spketjarska, uživa z moškimi v službi, zelo lažniva in je zaščitila tiste posmehljivce in storilce, veprav si jih sama povabi v pisarno, da mi skupaj poceckajo moje delo cez dan!! Ceprav so varnostniki, v nočni skup travo kadijo. Debela  pa je že dlje časa tu, a na srečo trenutno v bolniški, da vsaj ta  ne vpije.

Bom ostala ali menjala letos službo in delo? Nisem se obupala, a se bojim za svojo varnost, ker so vsega sposobne, če vodstvo izve za njihov mobing!

Gre za recepcijo.  Naj letos raje spet grem drugam?

Žrtev in žrtvovanje prikazujejo karte. Koliko je tega že bilo v vašem življenju? Ves čas ste žrtev in se za nekaj žrtvujete. Najbrž že v šoli in doma v družini. Naslednja služba bo nosila enake probleme, če boste vi ostali isti. Rešitev vidim v karti modreca na kupu knjig. Menim, da vas bo rešilo branje knjig o osebni rasti, ki vas bo privedlo naprej do ljudi, ki vam bodo pomagali razrešiti otroške travme.

Žrtev sem ja. Rrs je, vedno in obcutek krivde imam kar dosti upravičen.

Tokrat res ni rešitve.

Odgovorni ignorirajo. Ker delovna skupina ne sme razpasti. In mene bi firma lažje pogrešala kot druge 3 ali 4 problematične sodelavce.

Zaščite torej ne bo?

Še meni prosim, bom spoznala kdaj bogatega partnerja, ki bo imel velikl pod palcem, da bom jaz gospa in mi ni bo treba delat? Hvala za odgovor

Zdravo,

kaksno bo moje počutje, prijateljstva, zdravje v tem letu? Se bom maj bolj povezala z druzino7?

New Report

Close