Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek danes gledam v karte, vprašajte

danes gledam v karte, vprašajte

Moč vesolja, lepo  prosi – tole poglej.

Prijateljica je zbolela, umrla.

Zdaj pa neki indici kažejo, da mi je lagala.  Pa me res zanima:

Sem bila samo jaz  njena prijateljica, ona pa moja ni bila?

Zvezde kažejo, da sicer ni popolnoma govorila resnice, ampak je imela dober razlog za to, ki ga ne poznate. Če ji ne boste odpustili, vidim blokado v vaši prihodnosti.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1864, 16.01.2024 ob 17:51

Anonimno 1864, 15.01.2024 ob 15:45

Nekdo je stalno v mojih mislih..kaj pa obratno?

Dvigam temo

Ne me spregledat prosim

Moje zdravje po operaciji in moj zakon.

Hvala

Lahko še meni.

Sem razdvojena.  Se bodo ljubezenske stvari uredile?

Zanima ne moja veza z A. Zanima me tudi za njo ali naj sprejme ponudbo za novo službo in pa moje zdravje, težave s kolenom kako se bo rešilo?

Glede zveze vidim težave. Ponudbo je treba sprejeti, kmalu bo prišla pa še boljša ponudba, tudi tisto se naj sprejme. S kolenom se bo malenkost izboljšalo, ampak težave bodo pa še vedno.

mene pa zanima ali bom tudi v prihodnosti ostala s sedanjim partnerjem? Bova uspela prebroditi težave?

Vidim drugega moškega v vaši prihodnosti.

Ne me spregledat prosim

Ne bojte se, vesolje me je vodilo do vas, da vam pomagam.

Tudi drugi ljudje o vas premišljujejo, več njih. Vidim močno konkurenco, ki se bo izkristalizirala srednjeročno. Ne smete biti nepotrpežljivi.

moč vesolja, 17.01.2024 ob 17:33

Moč vesolja, lepo  prosi – tole poglej.

Prijateljica je zbolela, umrla.

Zdaj pa neki indici kažejo, da mi je lagala.  Pa me res zanima:

Sem bila samo jaz  njena prijateljica, ona pa moja ni bila?

Zvezde kažejo, da sicer ni popolnoma govorila resnice, ampak je imela dober razlog za to, ki ga ne poznate. Če ji ne boste odpustili, vidim blokado v vaši prihodnosti.

Hvala moč vesolja. Odpustila sem ji že zdavnaj. Za vsako laž je vedno nek razlog.

Da je ona imela dober razlog, verjamem. Največ škode je reva itak naredila sebi.

Me je samo zanimalo, če je bilo z njene strani vsaj pol toliko prijateljstva kot iz moje.

To me muči.

Lala640, 17.01.2024 ob 17:16

Moč vesolja🙏 mene pa zanima ali bom tudi v prihodnosti ostala s sedanjim partnerjem? Bova uspela prebroditi težave?

Zakaj pa bi rada s tem ostala?

Če so že zdaj težave, išči drugega ali ne razumeš kaj sprašuješ?

moč vesolja, 17.01.2024 ob 17:40

Ne me spregledat prosim

Ne bojte se, vesolje me je vodilo do vas, da vam pomagam.

Tudi drugi ljudje o vas premišljujejo, več njih. Vidim močno konkurenco, ki se bo izkristalizirala srednjeročno. Ne smete biti nepotrpežljivi.

Hvala za vaš odgovor, ki ga ne razumem najbolje..Nekoga (R) imam v mislih v ljubezenskem smislu..za njega me zanima..vi pa pa pravite še za druge..kaj to tocno pomeni? Hvala, če si boste vzeli čas

Hvala moč vesolja. Odpustila sem ji že zdavnaj. Za vsako laž je vedno nek razlog.

Da je ona imela dober razlog, verjamem. Največ škode je reva itak naredila sebi.

Me je samo zanimalo, če je bilo z njene strani vsaj pol toliko prijateljstva kot iz moje.

To me muči.

Je bilo, karte kažejo, da je z njene strani bilo 74 % toliko prijateljstva do vas kot obratno. Torej dokaj dobro in uravnoteženo, ampak imate prav, vi ste bili bolj iskreni in darežljivi, nekoliko boljša prijateljica. Dobili ste vse potrebne odgovore, zdaj je na vas, da preteklost prepustite preteklosti.

Hvala za vaš odgovor, ki ga ne razumem najbolje..Nekoga (R) imam v mislih v ljubezenskem smislu..za njega me zanima..vi pa pa pravite še za druge..kaj to tocno pomeni? Hvala, če si boste vzeli čas

Za R. mi ne kaže nič interesa z njegove strani, osredotočiti se boste morali na druge.

Moč vesolja tudi jaz bi vas nekaj vprašala.

Že od jeseni sem zdravstveno zelo slaba. Zanima me  kdaj se bo pokazalo kakšno izboljšanje in več energije.

moč vesolja, 17.01.2024 ob 18:27

To me muči.

Je bilo, karte kažejo, da je z njene strani bilo 74 % toliko prijateljstva do vas kot obratno. Torej dokaj dobro in uravnoteženo, ampak imate prav, vi ste bili bolj iskreni in darežljivi, nekoliko boljša prijateljica. Dobili ste vse potrebne odgovore, zdaj je na vas, da preteklost prepustite preteklosti.

Za R. mi ne kaže nič interesa z njegove strani, osredotočiti se boste morali na druge.

hvala za vaš trud..sem predvidevala

moč vesolja, 17.01.2024 ob 16:11

Ljubezen – a je kdo meni primeren  na vidiku ali bom naprej uživala v samskosti?

Karte pravijo, da v samskosti ne uživate.  Ne morem vas povezati z zvezdami, ker niste iskreno napisali. Za šale tudi ni prostora, astrologija je resna stvar.

Trenutno res ne uživam v samskosti, ker ga še vedno prebolevam. Vem, da ni pravi zame. Mogoče bi morala zastaviti vprašanje, če bom spet naprej uživala v samskosti tako kot sem pred njim in ali se bo kdo pojavil meni podoben po vrednotah? Hvala

Moč vesolja, srčna hvala za tvoj odgovor. 74% je zame veliko nad tem, kar sem pričakovala.

Razveselila si me.

Hvala in vse dobro ti želim 😊

Prijatelja ali kaj več? Hvala

Moč vesolja,

zakaj pa mene vedno izpustite?

Imam tako slabe karte?

Lepo pozdravljeni,

ljubezen, bo še kdaj?

Hvala in lp

Moč vesolja,

zakaj pa mene vedno izpustite?

Imam tako slabe karte?

Ja, prav ste slutili, pri vas je neka slaba energija, žal ne morem pogledati pri vas, ker imate nek urok in bi še mene nalezlo. Najti morate jajce z dvema rumenjakoma, skuhajte v skodelici na 50 sekund v mikrovalovki, pojejte brez soli ali popra. Potem trikrat vesolje zaprosite za odstranitev uroka v razmaku 3 x 5 minut in pridite nazaj ponovno vprašat, potem vam lahko napovem prihodnost. Do takrat so moje roke zvezane.

moč vesolja, 12.01.2024 ob 17:46

Imam simpatijo R. Ali sem tudi jaz njemu všeč ali je samo prijazen do mene?

Niste niti rabili napisat črke, karte so mi že vse pokazale, tudi ime. Želi si vas, obupno in divje, tako da čimprej v akcijo.

Bom menjala službo? In kako kažejo zvezde z mojim ne-sojenim?

Slabo kaže glede obojega, iščite srečo nekaj časa na drugih področjih.

Še lahko meni prosim? Še bo priložnost za skupne dogodivšine?

On bo ostal hladen, ampak se bo pustil prepričati, tako da boste morali vi v akcijo. Če boste pravilno odreagirali, tako kot znate, bodo skupne dogodivščine.

Mene zanima kaj moj bivši dela v tem zakonu kjer je?

Ljubezni ni, denarja nimajo, vara ga, okrog so ga prinesli pa vendarle ga nekaj zadržuje. Kaj je to?

Karte kažejo, da imate glede vsega prav, ampak on ne zmore narediti koraka in izstopiti iz te situacije, so stvari preveč prepredene in zakomplicirane.

Uf, pa bo dejansko kaj iz tega?

Karte mi kažejo mešane signale. Naslednjič ko ga vidite, mu recite, da mu morate nekaj na uho povedat. Približajte se mu in mu na uho zašepetajte, da danes ful dobro izgleda. Zraven ga rahlo pobožajte po ramenu. In potem stopite nazaj. Vesolje vam bo potem povedalo vse, kar morate vedet.

Trenutno res ne uživam v samskosti, ker ga še vedno prebolevam. Vem, da ni pravi zame. Mogoče bi morala zastaviti vprašanje, če bom spet naprej uživala v samskosti tako kot sem pred njim in ali se bo kdo pojavil meni podoben po vrednotah? Hvala

Karte mi kažejo, da boste lahko spet uživali v samskosti, ko boste z dvema hkrati (in ločeno) imeli avanturico. Takrat lahko z obema zaključite in boste  pozabili na bivšega, bolečina bo izginila. Lahko pa tudi nadaljujete s katerim od njiju, ker se bo odprla možnost za zvezo pri obeh. Bodite torej odprti.

Ali bo hči menjala službo in kdaj

Tudi mene ste izpustili.

Prosim in hvala

moč vesolja, 17.01.2024 ob 19:32

Karte mi kažejo mešane signale. Naslednjič ko ga vidite, mu recite, da mu morate nekaj na uho povedat. Približajte se mu in mu na uho zašepetajte, da danes ful dobro izgleda. Zraven ga rahlo pobožajte po ramenu. In potem stopite nazaj. Vesolje vam bo potem povedalo vse, kar morate vedet.

Zelo je sramežljiv..mi pa daje zelo mešane signale..toplo-hladno

Moč vesolja lepo prosim za vpogled pri kartah še zame.

Kako mi kaže za simpatijo, se bo razvilo kaj več? Hvala,lp

Zdravje

Ljubezen

New Report

Close