Danes iz črne v rdečo
Danes so izpolnjeni pogoji za mehčanje sankcij. Ti bi pa zategnil gibanje na 50 metrov od doma! Zakaj ne raje na 8? Ali 5?
Ampak me ne briga, me ne zanima.
Sporočam pa ti, Janez Janša: tebe ne bom, tudi zaradi fašizma (najdaljša policijska ura v Evropi) volil NIKOLI več.
Volil pa te tudi ne bom (in z menoj še najmanj 250.000 ljudi (lastniki nepremičnin, njihovi starši, njihovi otroci, njihovi sorodniki), ker nam na vse možne načine ONEMOGOČAŠ, da gremo do svoje nepremičnine.
Kdo pa si ti, da boš “razpolagal” z mojo nepremičnino in z mojim prostim časom, da se odločim, ali bom pozimi v usrani Sloveniji s policijsko uro, ali grem v v poprečju 10 stopinj toplejšo Hrvaško (Kvarnerski otoki). Brez policijske ure.
Kdo si ti?
Kdo ti svetuje?
Kdo te šunta, da sprejemaš take odločitve?
Kdo te plačuje?
In ker ti nič več ne verjamem, grem čez dva, tri mesece v vikend kar s kombijem in peljem tja večino stvari, ki jih uporabljam tu v Sloveniji.
Ker bo že septembra SPET podobna zgodba (anglešli, belgijki, holandski, srbski sev)
Ker imam dosti slovenskega fašizma!
Mislim da se zavedaš: zagotovo te NE BODO volili tudi starši otrok, ki že eno leto niso bili v šoli, še posebej pa starši otrok, ki so zaradi psihične stiske naredili samomor…
N I K O L I V E Č, Janez Janša.
In jaz bedak, sem nekoč tulil na Roški. In z menoj še 10.000 podobnih bedakov.
Osel gre, pravijo, enkrat na led.
Jaz sem šel dvakrat. Na Roško in na zadnje volitve, ko sem te, vol, kot sem, tudi volil.
Nikoli več! Naj ti da “službo” in pokojnino tvoj Bill Gate(s)…
In to 1. marca. In to kljub novim sevom, ki jih ne bo zmanjkalo. Na svtu je več kot 100 dražv. Imen za nove seve torej ne bo zmanjkalo…
Pa mi? Nikoli! Mogoče julija.
Dejmo uničit in zajebat, kar se uničit in zajebat da… Fašisti slovenski…