Danes je…
torek… zadnji torek v tem tednu … al pa prvi, kakor hočete… Danes je.. zadnji delovni dan… ta teden.. al pa drugi dan.. kakor hočete 🙂 Danes popoldan se dogaja… danes je prvi dan… mojega dopusta… no.. prvo popoldne mojega dopusta 🙂 Popoldan se pakiramo v avto in jo .. gremo… gremo proti Strunjanu… gremo naproti dopustu, ki sicer ne bo dolg, pa vendar.. morjeeeeee :))
tkole banda… včeraj so me zabasali z delom, da sem komaj dohajal, zato ni blo n’č yeeeeees ponedeljka…
naj bo zato danes… yeeeeeeeeeeeeees torek!!!!
lepo se mejte ta teden, pametni bodite (to ste tko al tko skos a ne ;))), lepo in radi se mejte, jaz pa obljubim, da se bova v Strunjanu srečala z Saškotom in na vaš račun popila kozla al dva :))
lubčke, zauhe pa cmoke čist za vse :))
… in potem je Jani zaprl knjigico, se ozrl okrog sebe, pomežiknil in se odpravil veselemu torku naproti…..
hehe , kaj naj rečem ? :)))))))))))
dva kozla bosta spila kozla :)))))))
Jani moj , lep in sončen dopust ti želim , veselo namakanje :))))) čuvaj nase..
bo zajček mislil nate…
poglej si mesečev zaliv..
nato zajček pomežikne nazaj , tople misli po zraku objamejo Janija …..zapre tole okno in se prespusti mislim :)))
a kr strunjan … pa oba s saškotom :))) o matr … a se nista mogla za prej zment … bi ga lahk skupi sračkal dol :)))))
v glavnem … uživi ful dol .. ker je res lepo … pa saškotu dej lubčka namest mene :)) … bom saškotu naročila nej ga da pa teb … namest mene :)) sam da nebo pol preveč kušvanja dol ane 🙂
lahko se pa spotoma ustaviš še tuki … ti dam eno popotnico za oba :))) špinel ali dva … spomin na nore čase :))))) … če zajči dovoli :))
v glavnem … vem da boste ful užival pa ko boste na plaži šli na sladoled si privošči oreh :)) njamsi … fuuuuul ful dober je 🙂
B.