Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes mi je 16 let

Danes mi je 16 let

:)))

Poslušam to pesmico po radiu………in se full nasmiham………….

“…Praznuj z menoj
ta srečni dan
ker to ljubezni najine
je rojstni dan
vem, da sem najbolj srečna
izmed vseh deklet
danes mi je šestnajst let…..”

Ojej……….kje so tisti časi………….se spomnim kolk sem bila zaljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubljena takrat………………………….Kje so tista neumna leta????

daj no, da te malo strapam….hhiihih

…..Ja od rodendana pa do rodendana
Cekam samo poziv tvoj
Makar prazne rijeci
Bit ce dovoljne da znam
Da češ nekada biti moja….opssssssss

ku ku…kak si

leta letijo - iščem stevardeso.....

:)))) Šestnajst let … o marija … ja … kje so tisti cajti?!!! :)))) Tut jst sem bla zatrapana do uh in čez … … ojej … pa še kako … :)))))) Hi hi hi … takrat sem tut na veliko dnevnik pisala … … Kake bedarije … :)))) … glih zadnjič sem mal brala za nazaj in sem se do solz nasmejala … :)))))

Šestnajst let … … ja ja … kmalu bo 26 … … :)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ma gre………….zdej sem malo pohajala in zapravljala…………..

hm…….dnevnik………..sej res………….tudi jaz sem pisala nekaj takega…….moram tudi kaj pogledat, kaj sem takrat zganjala ene neumnosti…………….. Ampak….a ni bilo lepo? Neumna ampak lepa leta….

Neumna neumna … pa še kako … :))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

in kljub vsem neumnostim so ostali tudi lepi spomini………….hja…..pa tudi kakšen manj lep….vsaj meni…

Joj … spomini takšni in drugačni … pa tolk jih je, da še dobro, da sem pisala dmevnik … :))) … ker vse kar se je takrat dogajalo … uff … bi si težko spravila v memory … :))) ;)))

Jah … kje so tista leta … :)))

LP, Bgv

New Report

Close