Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek danes mi ni do šale

danes mi ni do šale

Vojna me,je močno prizadela ,ker sem še zmeraj upal da je Ameriška in zavezniška sila le samo grozila, in da…….
Sadam je tak, diktator., sadist…in podobno vsak dan na CNN, ali na naših TV postajah….in je edini cilj da se to prepreči ….
Tudi če je tak in če se njegov narod pusti njegovi diktaturi, ali celo da ga 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} izvoli ,zaradi njegove diktature ,v resnici lahko obsojamo narod in ne njega – zakaj ker se mu pusti. Naše mišljnje je lahko tako, vendar umešavat v njih se ne smemo .
Ko bo sam narod izrazil željo po pomoči , mu jo ponudi !
Najbolj banalen primer doma:
Če nam otok zajoka ,in nam potoži o bolečini ,mu bomo priskočili na pomoč, in zadevo poskušali umiriti ali prepričati po najboljših močeh .
Če pa smo sami v krvi prevladovalni – sebični ,ali koristoljubni ,bomo pa prvo otroka pretepli (ker ne dela po naših interesih ), nato pa mu bomo ponudili stegnjene roke, in mu govorili , lepe in pohvalne besede…

brez besed

moja malenkost

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Včasih je treba pogledat (to sem že napisala) v ozadje vojne,pa bo družba bolje informirana o vojni….tisto (fantomsko?) kemično orožje je bolj pretveza,kot pa razlog številka ena…..hmmmmmm….ne bom dolgotvezila,ker bi tako lahko napisala doktorat iz politologije…..
je pa res,da vojne ne bi smelo bit,konec koncev živimo v 21.stoletju in že znamo reševat takšne in drugačne težave na drugačen način….mene najbolj skrbi za otroke in ženske-matere…..samo da NE BI BILO žrtev….
Resnično mi ni za razglabljat o tem,ker je vse tako ali tako nerazumljivo…Busha pa naj hitro skenslajo….

če pa ti bo fejt hudo,pa te pridem malo pocartat…:-))))))))

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

Štumpi…tudi meni danes ni do šale…ampak kaj naj pa jaz naredim zoper teh svinjarij, ki se dogajajo…kaj….in , ker poznam odgovor, se raje prepricujem da bo še vse dobro.
Cmoka dragi prijatelj, za lepše jutro… danes in jutri.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Žabi!A bi se ti raje malo k meni stisnila,bo kuj lepši svet,boš videla!In pusti tisto sranje…čeprav se mi mal hlače tresejo tudi meni,moram priznat.Ja Aviano niti 70 km zračne črte ni od mene in tam tisto jedrsko orožje…buh,bom raje na tebe moja žabica mislil,kako me božaš tam ob reki nekje..
Sp

New Report

Close