Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes mora SDS molčati

Danes mora SDS molčati

Danes je dan, ko mora SDS molčati, jutri pa nas čaka še lepši sončen pomladanski dan. Idealen za izlete v hribe, na morje, za kolesarjenje in dolge sprehode, za piknik na dekici razprostrti čez dišečo travo…

za SdS nora24tv uradno politično greznico z pacientom na čelu, in te jebene  kletne trole recimo na vseh slo. forumih, posebaj te, ki so se tukaj namnožili ne obstajajo pravila…

to so ljudje za najbolj pokvarjeno dušo na tretjem kamnu od sonca..

Težka bo 😀

Odgovor na objavo uporabnika
Popay, 10.05.2025 ob 09:52

za SdS nora24tv uradno politično greznico z pacientom na čelu, in te jebene  kletne trole recimo na vseh slo. forumih, posebaj te, ki so se tukaj namnožili ne obstajajo pravila…

to so ljudje za najbolj pokvarjeno dušo na tretjem kamnu od sonca..

A veš kaj? Kurc gleda SDS in njihovo gnojnico! Pa kdo jih še sploh obrajta? Niso vredni omembe.
Po kislem tednu bo lep vikend. Izkoristimo ga za izlet ali vsaj sprehod in piknik.
Janezovi se pa naj preštevajo, če jim je to pojem prijetne nedelje.

Kurc jih gleda. Tako.

Na reklami sem videla, da imajo te dni v akciji Pingo sok 😀

Pa Životinjsko carstvo tudi😀

bejž bejž, 10.05.2025 ob 10:16

Na reklami sem videla, da imajo te dni v akciji Pingo sok 😀

Sposobni trgovci znajo ob pravem času ponuditi prave artikle.

Sedaj po Golobom je čas, da sds napolne skladišča z životinjskim carstvom in pingo soki, ker nam gre dobro. Če se bo situacija na volitvah obrnila, bodo spet izredne razmere, boni za hrano in policijska ura.

Je včer pršel še en letak, napisan tako, da seveda zavaja SDS kmetavze z IQ pod nafto…. 90% laži napisanih, mislem….upam da spuši JJ tole njegovo preštevanje… Faaak no ne morš verjet, da 300.000 folka tega tipa še zmer podpira, najbolj me pa podraž unle Lotrič, to je sam sakupljanje kapitala nč druzga…. SBC že ima, še POPtv bo kmal padel, pa smo tam….a gledaš en siol, zabitih oddaj da jim ni konca in kraja…sej poptv je že tud na tem…bruh…

Panika, panika,….

panični smo, slabo kaže SDSu

https://www.rtvslo.si/slovenija/referendum-o-pokojninah-kulturnikov/na-predcasnem-referendumskem-glasovanju-je-glasovalo-1-36-odstotka-volilnih-upravicencev/745142

Tak obisk predčasnega kaže na okoli 15 % volilno udeležbo na koncu.

Velja zame tudi volilni molk?
Živim v Avstriji.

Oh, kakšen lep sončen dan. Vsak dan bi moral veljati predvolilni molk. Predlagam, da velja celo leto.

Sneg, 10.05.2025 ob 16:05

Panika, panika,….

panika , to je to, saj smo spremljali, sicer pa volilci nimamo molk mi lahko povemo da smo PROTI !

Anonimno 10143, 11.05.2025 ob 08:55

panika , to je to, saj smo spremljali, sicer pa volilci nimamo molk mi lahko povemo da smo PROTI !

Tale komentar je prijavljen zaradi kršitve predvolilnega molka! SDS se pač ne uspe držati pravil.

Kazen za tole je od 800 do 2.000 Eur. Na zdej, pa so pingo sokci splavali po vodi 😀 😀 😀

Bodo pač zbirali zamaške 😄

Jp, danes mora SDS držati gobec 😀

Jest pa tkole, 11.05.2025 ob 08:22

Oh, kakšen lep sončen dan. Vsak dan bi moral veljati predvolilni molk. Predlagam, da velja celo leto.

Predlagam, da gre tole na naslednji referendum – Ali se strinjate, da volilni molk velja eno leto pred volitvami? 🙂

Velja molk samo za SDS ali tudi za tiste iz koalicije?

Ne samo, da mora danes SDS molčati ampak bo utihnil za vedno 😀

Zato je pa danes tako lepo. Si lahko zamislimo,da jih nikoli več  ne bi bilo. Pravi  blagor in vsi bi se imeli radi in država bi se končno uredila. Uživajmo danes, ker jutri prihaja greznica nazaj.

New Report

Close