Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes navijamo….

Danes navijamo….

Čaki ko sem jaz pogledala na ekran na Hallmark, se je šlo ed enih triupel v gozdu ( profesorji, pa to ), pol ne vem….no napiši, ko utegneš!!

Ja, pa njihovo tako elegantno vedenje, nekaj posebnega so pravzaprav.
Pa še zadnji bodo na vrsti :)))))

Si jih bodo toliko bolj zapomnili. Jest bom tko držala pesti, uf!!!

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

Po napovedih, naj bi bil njihov nastop presenečenje. No, jaz tudi držim pesti…

Tko, zdaj pa letim v štacuno, spet :))

Čau vsem !

ma kaj ne poveš.. jest bi rabu en krožnik.. za satelit.. z glavo.. ti pa to kar stran mečeš….. huh 🙂

Jani je od brata za RD dobil satelitski sprejemnik.. talar nej si pa kar sam kup :))))

dokler jo še imaš… štacunco… hehehe…

He, he, zdaj je varna, ko ne voziš mimo !
Bom si pa ogledala druge alternative, zdi se mi, da se ne bo končalo dobro, saj čutim prizvok nečesa v tvojem pisanju, kar lahko pomeni le to, da vendarle misliš odnesti del zidovja s seboj, ko greš naslednjič mimo…

joj, joj, zajček se res boji!

Jani, a niso zdejle talarji u bauhausu super poceni, čaki grem pogledat prospekt k ga je poštar prinesel.

Tkole piše:

satelitska antena premer talarja 60 cm, 999 kanalov s stereo sprejemnikom LNB, z daljinskim upravljalcem, enostavna montaža.
Cena: 13.990

80 cm, 900 kanalov pa 19.990

Hja za močen razred jih res ni..ampak čakaj ko jesen pride..heheheh
Drugače so pa vsi otroci iz cele ulice tko da…razred ni..je pa cela gasa jojme.. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Prizvok mi je ostal odkar me je človek v modrem obiskal tistega lepega ponedeljkovega jutra.
Moj sklep od tedaj: kdor bo mene zaj…. v glavo, bom jaz njega. Če pa ne, bo pa vse v redu.

cmoka od Lili

p.s. aja, ribo sem pojedla prejšnji vikend. Bemti, je bla dobra, hehehehe…

joj tega pa ne vem…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ha, ha, joj, joj, pojedla jo je…..
bemti Lili, a nisi mogla se vzdržat, no.

zajček gre zdajle resno v ribarnico !

Ablubm, da ti jo kmalu ujamem. In to na naši strani, da ne bo treba švercat.

ahaaaaaaa 🙂 Hvala zajček 🙂 sam jest moram kupiti sam talar.. kaj če mi še ena kišta :))))

Jani je hvaležen zajčku za info, ker.. pri nas ne dobimo prospektov bauhausa.. baumaxa… Grrrrrrr :)))

Lili ima nekaj zate:

n ne ne slo je za na hallmarku od nek zeliščarice super ženske..doktorice ,ki je imela hčerko in vnukinjo pri sebi..Mislim skup so zivele..vse tri..up kaj več do večera…
na hrvaški 1…pa je bil en oh in sploh…tkole..ko matr kak dec je bil..črnc…zamudi zadnji let v NY…pol pa zapleti…ljubezen…uha…konec zelo lep..yesssss!!!Vmes je vsesorte..zakon..,otroci….sex….prijateljstvo….prava ljubezen…homoseksualnost…smrt….res kulll no!

uf, tebi pa ni dolgčas, muca, hehehehe… se ti full dogaja

Joj, Jani, lahko si srečen! Mislim, da se bo zajček strinjal z mano, če rečem, da smo mi blaaaaazno veseli, če je kakšen dan nabiralnik prazen reklam. Resno!

Joj lej ga…no lih stran ga nisem vrgla..se ga pa sestrici podarila..od talarja do tistega receverja..al kak se mu ze rece..Ko so nam začel kabel napeljevat si lahko čist nove satelitske dobil zastonj skoraj..hja k bi vedela..no!!Vsi so jih skoraj podarjal..

za včeraj poglej…hihihi

Res je Lili. Tko nas šopajo z reklamam, ko filane purane…

Ja, samo jest grem zdele vseeno v ribarnico.
Hehe, saj ti verjamem, da mi jo boš ujela, samo kaj, ko jo pol pa poješ :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

sem prebrala vsebino, ja. Pa mi nekako ni sedla. Film je bil sigurno v redu.

A si dobila un komad?

mljask, mljask, ribice so najboljše :))

New Report

Close