Danes navijamo….
Matr dobila ja mi je sračkalo laudanje dol..se je streznik-povezava z jim ene parkrat ustavlja to se pravi izgubila..No na konc,ker sem trmasta..a ne mi je ratalo..ampak jo ne morem poslusat..ker je boh ve v kakem formatu da na medija player..al pa na vse druge glasbene programe ne morem odpret..Tko mam jo a poslusat jo ne morem..eko! Pa ti
Torej,
najprej hvala vsem, ki so držali pesti za mojo ekipo. Šlo nam je zelo dobro.
Kot po maslu. Toda v finalu se nam je zalomilo. Žal. Tako smo bili drugi, ampak je tudi to dobro. Res ni prvo, pa kaj hočemo. Bo pa drugo leto boljše.
Krivo je bilo to, da se nam je poškodoval ključni igralec.
Še dobro, da je vreme zdržalo. Čeprav je bilo kar soparno, je bila klima super.
No, za Sestre bom tudi jaz navijal, če se bo le dalo, se oglasim ko bo znan
vrtni red.
MIŠON
P.S. Muca – glede komada od Ronana Keatinga. To kar si snela je zip format.
A imaš Winzip na PC-ju? Z Winzipom narediš extract na disk. Noter sta 2
datoteki . txt, kjer imaš navodila kako prideš do gesla in mp3. Poskusi se potruditi, boš vidla da bo šlo.
Čestitke za dugo mesto…tdu če niste prvi..je drugo mesto enkratno!!!
BRAVO!!! Po pa drugo leto prvo za sigurno!!!
Hvala za inštrukcije..se bom poglobila..hmm sem namreč anštajn za kompjutrom..hehe ampak lih prav trmasta da bom dala vse od sebe..da poštudiram…
Lubčka samo zate..lepega veš!! CCCCCMMMMMMMOOKKKK!!!!
Tkole..bom napisala glavne igralca Nastasija Kinski,Weslley Snipes-dedec da te kap..UFA!!!
Potem imena žal ne vem..je pa igral glavno vlogo detektiva v twin peaksu,kdor se spomni….no tako to je od pomembnih znanih igralcev..vsebine pa nisem v stanju napisat bom jutr ker sem utrujena..
Otroc so ga zural do osmih zvečer..kar domov niso hotli…tko da sem jih zal malo s hecom spomnila da bo Evrovizija…sso bili pa izredn izredno pridni…No pa smo še preživeli še ta dan! Yessss