Danes obujam spomine…
Danes razmišljam o vseh stvareh, ki so se mi zgodilo v preteklosti….dobre in slabe. Ne bom se vračala predaleč nazaj…ampak nekako dve leti…morda tri… Ko so se v mojem življenju pojavile prve ovira…take, kot jih nisem nikoli pričakovala… Sicer sama pri sebi vem, da je obujanje takih grenkih spominov žalostno….ampak ravno ti žalostni spomini so mi prinesli tudi veliko lepih…spoznala sem vas, forumovce. Kot prve sem spoznala štiri…Sebota, Pepija, Laro in Gaio, ki pa se na žalost ne javljajo več… edino Seba v »Gmajnici«…. Prvi so mi priskočili na pomoč prav oni. In resnično…prave prijatelje je težko najti….zato ostale tri precej pogrešam. Čeprav se je danes še nekdo javil….in sem ga zelo vesela. Pepi…prosim, da ne bi spet kam »mrknil«…. :))) Ko so nas na forumu »Življenje, ah to življenje«…nekako pregnali…nas je Nikitka vljudno povabila v gmajnico. Hvala Niki. Tu sem spet spoznala en vagon ljudi…In če bi govorila o imenih…uf…ne vem kam pridem….so pa nekateri, ki so mi resnično veliko pomenili…Zajči…kot prva…cmoka mala….Mariči…Nikitko sem itak že omenila….pa potem sta bila tu Jani in Saško…ki sta mi izredno znala popestrit dneve…:))), vsake toliko se je še Štumpi pojavil….hvala tudi tebi…in pa seveda vse ostalim….nato pa sem skočila en »štuk« višje v kletko… Tu pa ne morem mimo vas… mojih najdražjih…Bugi, Hely, Sprevržko…ki vas osebno poznam….pa Razo…za dobro voljo:)), in nekateri, ki se ne javljajo več, pa so mi bili tudi v pomoč…Poletka, Trilči…. pa Vitki…
In zakaj sem danes vse to pisala? Zato…ker je res težko najti prave prijatelje in še huje jih izgubiti…. Zato upam, dragi moji…da se nikdar ne pozabimo….in ostanemo za vedno prijatelji….gmajnarji in kletkaši….
Rada vas ima vaša Stelčka….
ti bom jaz dal……MENE ZA SMEH…..materrrrrrrrrrr…grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrizem…………
ampk, požgečkal bi te….že dolgo čakam…čisto na poseben način…..opsssssssssssssssssssssssssssssssssss
daj mi mala neki povej…..
JE RES, da…..
………….”so moški kot vino……bolj stari…bolj dobri!?”heheheh
..posebno tisto, starejši od….
tvoje mišljenje?
Najprej enega veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikega cmoka Stelči … sam zate .. :-**************************
… in popolnoma se strinjam s tabo. Žal me je sedaj materinstvo tako prevzelo, da nimam časa niti za net in ko ga imam prebiram teme v Starši staršem, da bi pač postala še boljša mama … :)))))))) … tu pa tam pa še vedno pokukam v to našo Kletko in prav z veseljem rečem še kako besedo z mojimi prijatelji.
V tem letu in pol, kar sem v kletki, se je tudi moje življenju dvakrat obrnilo čisto na glavo in potem zopet na noge. Ja … saj vsi veste, kaj se je zgodilo, a ne? Zdi se mi vse tako daleč … pa je šlo komaj eno leto okrog. Najprej me je tisto potolklo čisto na dno … in potem sem pa doživela največjo in najlepšo srečo … Najprej to, da sva z Miškotom ponovno zaljubila (in ta ljubezen traja in traja in traja in upam, da bo trajala večno) in nato seveda moja druga največja sreča … moj mali srček, ki leži sedaj tu poleg mene v košeku in se prav sedaj počasi prebuja :))))
Hvala vam vsem, ki ste mi stali ob strani in dožiljali z mano vse to. Hvaležna vam bom vedno za to … in tudi jaz upam, da se nikoli ne zgubimo in da ohranimo stike čimdlje.
:))) Ta mali se je zbudil … :)))) … in gleda okrog in se smejčka … :))))))))))))))
Ga grem gledat … :=)))))))))))
Bugi……….tako lepo si to napisala……….cmoka tudi tebi……………..
Vidim, da si izredno dobra mama…predana sinkotu z vsem srcem….in pa možu…s katerim praviš, da sta se spet zaljubila in sreča kar traja in traja… Želim ti, da se ti ta sreča, ki jo trenutno doživljaš nikoli ne konča….
CMOKA od Stelčke….
P.S: Upam, da kmalu kaj priletim tja dol…pa se kaj srečamo….pa da še tvojo štručko malo pocrtam….:)))
Eh Razo….:)))
Ne samo….moški so kot vino…starejši so….boljši so….
Kaj pa tista od Predina….”Bolj star, bolj nor?”:))))))))))) He, he, he….pa da se ne boš zdaj spet jezil name….
Sicer pa………….hm…………..kaj se ti zdi??? Koliko naj bi bil ta “starejši moški”…starejši….deset, petnajst, dvajset let…več kot jaz??? Al kako???:))
Če boš kaj tu v bližini ti sam pokliči … :)))) Naš mali se zelo rad z vozičkom vozi … ;)))
Sicer pa … z drugim tednom začne moj dragi z dopustom in če nas bo pot ponesla kaj na Nanos na vikend te mogoče pokličem pa se ustavimo za kako minutko še pri tebi mimogrede … :))) ;)))
Ni sam pošlji prej kak SMS, pa bo … :))) Sicer se pa mi ponavadi dvigamo iz postelje tam okrog 9h … tam nekje … Če pa zaspimo bolj pozno pa še mal potegnemo (zjutraj ko očija ni je najlepše, ko ses ta malim stegneva čez celo ta veliko posteljo) :))))))))))))))) Potem pa lahko greva ven kadar se nam zlušta … (sam da ni prevroče) ;)))
sprašuješ…koliko?????
to sem jaz tebe vprašal………a še ne veš???’hehehhe…mogoče si preskromna, pa ne raziskuješ….hihihiihihihi
zvezdi……..ampak tole poletje pa res ne vem, če se bom..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
lahko upiral tebi………preveri meil…..samo ne verjemi vsega……hihiihihi
Ta mali … zdej trenutno je buden in gleda v eno igračko, ki mu jo obesila na košek in kriči not v njo (auuuu) :)))) … jaz se pa režim kot zmešana … :)))) He he … tok je simpatičen … :))))
Drugače pa ponoči spančka prav lepo že po 6 ur na noč. Iz petka na soboto smo sicer imeli malo težav, ker kar ni hotel zaspati in potem je celo noč jokal (sem bila tudi jaz malo živčna in je verjetno to mali čutil) … drugače pa mi že kak teden ali dva prav lepo spi ponoči. :)))) Res je priden. :)))
Uh … zobki … :(((( Jaz se že kar sedaj bojim kako bo kadar bodo začeli zobki ven kukat … Upam, da ne bo preveč hudo.
A veš da smo bili zadnjič v bolnici na nekem pregledu (ima mali šum na srcu, pa smo šli malo pogledat kako napreduje oz. kako se kaj zapira luknjica v srčku) in so mu vzeli kri … :((((( Takoooo je jokal … in ker ima bolj gosto kri je tekla full počasi in potem se je zamašila žila in so mu mogli še iz druge rokice … in je takooooooo jokal, da so mu solzice tekle (nikoli prej še ni tako jokal) … in jaz zraven sem jokala z njim. Tako mi je bilo hudo. :((((( Vidiš svojega otročička, ki se je še malo prej smejčkal, kako trpi tam in mu ne moreš prav nič pomagat … :(((((((
No … vam pa želim, da zobki čimprej zrastejo, da boste lepo pančkali ponoči … in seveda, da ne bo mali preveč grizel mamice … :))))))
Ja … saj ti verjamem, da niso lepi spomini. Še posebej tako kot ste imeli vi. Jaz sem bila tam le zaradi enega rutinskega pregleda, pa sem mislila, da mi bodo ugonobili otroka … :((( Ne vem … a res nimajo občutka? Ko sem povedala tastu kako je bilo se je samo začudil, kako da ne pošpricajo malčkom malo rokico, da jim jo mal omrtviči, da ne bi tako trpeli zraven. Pri vsej tehnologiji in zdravilih, ki jih imajo, še vedno pustijo te male štručke, da tako grozno kričijo in trpijo.
Še dobro, da otroci kmalu pozabijo … Sam pa mamice ne!!!!!!!!!!!!