Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek danes odprte trgovine

danes odprte trgovine

Je mogoče danes v Ljubljani odprta kakšna trgovina?

Več postov je bilo odprtih včeraj na to temo. Danes 25.6. so zaprte vse trgovine.

Trgovine zaprte, odprte so umpe, pa še to ne vse, kak toast kruh še dobiš, če pohitiš, ker ga bo zmanjkalo. No, če ne bo kruha, vzami karton piva, je zelo hranljivo in boste preživeli en dan brez trgovine.
Kaj pa tako nujno rabiš?

Odprt je Tuš na Rudniku pri Obiju, Mercator v BTC pri Koloseju, Eurospin na Vilharjevi cesti v Ljubljani…..

Kaj pa Spar? Jaz nakupujem samo v Sparu in ne bi ravno danes menjala trgovca 😉

Kaj pa Spar? Jaz nakupujem samo v Sparu in ne bi ravno danes menjala trgovca 😉
[/quote]
Na tvojo veliko srečo je odprt tudi Spar v Gradcu, če tvoji debeli riti ni predaleč….

Kje naj bi bil Tuš pori Obiju na Rudniku???

Kje naj bi bil Tuš pori Obiju na Rudniku???
[/quote]
Tuša PORI Obiju NI…

Tuša PORI Obiju NI…
[/quote]

Zakaj zavajaš ljudi, če trgovine tam sploh ni?

so seveda odprte. Isci mini market ipd. Recimo ena za zihr: Pod mostom, zdravn je pa se zlo dobra pekarna. Malo se pomujaj in googlaj.

Odprti sta tudi privat trgovini : Za plotom in pa Sredi gmajne, če sta ti bližje!

Na tvojo veliko srečo je odprt tudi Spar v Gradcu, če tvoji debeli riti ni predaleč….
[/quote]

eh…. kakšna škooooodaaaaa!

Ravno, ko sem pomislila, da je nekdo duhovt, se izkaže, da je isto slovensceljsko tele kot tri četrt ostalih…

Umrlo boš od lakote. Bedaki.

eh…. kakšna škooooodaaaaa!

Ravno, ko sem pomislila, da je nekdo duhovt, se izkaže, da je isto slovensceljsko tele kot tri četrt ostalih…
[/quote]
Sem vesela, da ostajam v ¾ slovenskega povprečja 👌

Odprti sta tudi privat trgovini : Za plotom in pa Sredi gmajne, če sta ti bližje!
[/quote]

https://odpiralnicasi.com/spots/trgovina-pod-mostom-ljubljana-glinskova-ploscad-61a036327e

Pojdi v dežurno lekarno po tablete.

[/quote]
Haha ja ne glih. Tale pod mostom res obstaja ..in je fajn. Velik domacih zivil slo izvora. Izgleda,da je narod ze ugotovil ker je avtov parkiranih na bus postaji kar nekaj. Kot pravim tud pekarna poleg sploh ni svoh. Oboje odprto najmanj do 19h danes.

Res je hecno ime, ampak tale trgovina Pod mostom res obstaja in stric google pravi, da je danes odprta.

New Report

Close