Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes pa držimo pesti – ALTI

Danes pa držimo pesti – ALTI

bo rodil……

Dajmo, očka, pritisni…..nooooo, šeeeeeee…… še malo…….
aja, sem pozabila, mami, pritisni, no………

Alti, smo z vama. Držimo pesti, da bo čimprej mimo.
Pa obvesti nas!!!!!!!

Z ozirom na to,da se že včeraj ni nič pojavil…bi rekel,da je že obležal kje v funkciji novopečenega ateka!
Dejmo naši!
🙂

kaj praviš, je punčka ali fantek?!

Ko se spomnim nazaj…na vse tisto trpljenje…14 ur…okej…pozabila sem na vse…ker je bil moj dragi ob meni…in ker sem dobila strucko v narocje…ja takrat se pozabi na vse bolecine-stiske…trpljenje…to je tko lepo, da imam solzne oci…Alti…drzim pesti, da bo vse vredu…pa eno cmokijo na soncka malga…novega zemljana…ko pride med nas…:))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Suzuki Alto!
🙂

Ola

Ej hvala

Sem v službi še do 9:00. Pol pa gremo. Če bo danes, se beremo jutri.

LP

P.S.
Včerajšnje moje pisanje je bilo pa res, kot da bi bi malo pod gasom.

In,da bi bil vsaj tolko pokvarjen(a) kot jaz!
;-))))

A še si tu ?!

Ja , no , če še malo stisnete , bo pa ravno na 21.6. – kot moja poletna rožica M. :)))

Srečno in zdravo in čimmanj bolečin !

Nikita

Ola

Ja, do 9:00. Delat se mi tako ne da.

Kar se pa stiskanja tiče. Mislim da ni opcija. Je dohtarca rekla da mormo danes priti.

Kar bo pa bo.

Hvala

Ma ja , no , saj meni so tudi tako rekli in sprožili porod – ma smo prišli na svet šele 21.6. ob 00.37 – ravno se je začel prvi dan poletja :)))

Uspešno opravi !
N.

Dobro jutro! A ni nekje omenjal, da bo deklini ime Nika? Torej menda že ve. Tudi jaz držim pesti! :))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Danes bomo vsi držali pesti in mislili na to, kako bo prišel novi zemljan na svet … :))))))))))

Alt … vsi smo s tabo … in s tvojo ženkico … … in kot pravi žverci … PRITIIIIIIIIIIISNI!!!!!!!!!!!!!!!!!

;)))))))))))))9 :)))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

hihiihihi…tudi jest čestiteam….

potem pa dva dni počaki in novega naredi….hihiihihihih

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close