Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes pa je … … …

Danes pa je … … …

… 1 MESEC ODKAR SVA SZI SONČKOM SKUPAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))

He he … … Saj se mi ne zdi res. Imam občutek, kot bi bila skupaj že celo večnost … ampak še vedno … kot da bi se spoznala včeraj. Vsak njegov gib … beseda … je zame poezija … Pogrešam ga vsako minuto, ko ga ni ob meni … in sem srečna, ko sva skupaj … in nikoli nama ni dolgčas …

Skupaj se smejiva … zganjava norčije … se loviva po hiši … ali pa stisnjena leživa v postelki in se pogovarjava o najini prihodnosti … ali pa si zaupava najino preteklost … Potem se zagledava eden v drugega in brez besed sva tam … … … in uživava trenutek … … … Vsak trenutek brez njega je zamujen … in vsak trenutek z njim me napolni s srečo … in ljubeznijo … Besede LJUBIM GA niso dovolj, da bi povedale koliko čutim do njega … … mislim, da ne obstajajo besede, ki bi izrazile moja čustva … … … ker so prevelika … premočna …

On je človek mojega življenja … to vem … … …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

obema iz srca.
Sem vama kar fouš.

Moj me je včerej spet razpizdil… in jst njega…. teku, da se obeta spet enih par bednih dni…. In čeprou zna bet, da on zdej tu bere…. zna bit, da bo hmali konc, ker teku ne gre več naprej….

Eh, zdej sem zablodla od tvoje sreče do moje bede…. no, uživajta, srečkota, sončkota zalublenkota!

cmoka od mene, ki ga nimam dans komu dat…. :(((((((

Helčiiiiiiiiiiii .. kaj se dogaja????? Pa kaj je narobe???????!!!!

Dejta se poment … … … … … skoraj da ne morem verjet, da je tako hudo … … S pogovorom … umirjenim pogovorom se da marsikaj rešit!!!!

Upam, da imata samo slab trenutek, ki bo kmalu minil … in upam, da bosta tudi vidva spet tako srečna, kot sva midva s Sončkom … …

:-*****

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Helčka……..dej meni tega cmokota dej:)))))))))))) če ga že nimaš komu drugmu dat:))))))))

Hja…….tole z razpizdevanjem in to……….sej veš kako je…………pride in gre………Ampak včasih enostavno zagusti in človek ne ve več kaj bi naredu…….In potem ne veš ali bi ravnal po srcu ali po pameti……. Je pa sigurno to: ravnaj se po srcu……….ne po pameti!!!!!!!!

CMOKCA od dr. Stelčke:))))

Bugi……….zate sem pa fulllllllllllll vesela, da se imata lepo in mi je vedno toplo pri srčku, ko preberem, kako se imata lepo, kako sta srečna in zadovoljna eden z drugim…….kako se lovita po hiši:))))))) Madonca mora bit pestro in zanimivo pri vaju………zgleda, da sta se dobili dve sorodni dušci kaj??? Lepo…………..

Eh, lohk se menva, menva… bo uredi dva dni…. pole spejt po starem….

… in men je zadost…. se mi ne da več teku….

žalostna sem!

lej, kaj piše zgoraj:

“Življenje ni roman, ki so nam ga dali, življenje je roman, ki smo si ga sami izbrali.”

Dokler imaš cajt, izbiraj.
Ko si enkrat načela spletati trdnejše vezi, je prepozno.
Verjemi.
Napiši dobro zgodbo!

A je tolk hudu? Sej si bla še včeri tako dobre volje……….. Čaki……kolk časa sta zdej skupi? Pet let?

Ej … zvezdi … … neverjetno kako sva si podobna … enaka … Imava iste želje … iste navade … isto si želiva za prihodnost … isto za sedanjost … Iste stvari naju veselijo … iste stvari naju osrečujejo … … … …

Ne vem … … res ne vem kako je mogoče … ampak zgleda, da sem res dobila mojo dušo dvojčico … :)))))))

lp, Bgv

Dove sara……anima mia…..senza di te……..mi butto via………itd…

Veš kaj………se pravi, da se je splačalo potrpet…je tako??

hvala.
Cajt je, volja tudi. Spleteno je kolker je… ma… ne vem…

hvala še enkrat

cmoka

**** … … … to mi je tako znano … :(((((((

Pri nama z miškotom je bilo isto … … Sva se skregala … pomenla … je bilo par dni v redu … pol pa spet … .. in to skoz … Vleklo se je leta … dokler nisem popizdila in naredila edini pravilni korak … … ki ga tudi sama dobro poznaš … …

Ne vem kaj naj ti rečem Helči … Jaz zase vem, da mi ni niti malo žal, da sem naredila ta korak … Ampak … samo ti veš kako čutiš … … Meni je pomagalo to, da sem si poskušala predstavljat življenje skupaj z miškotom … in … nekako se nisem videla srečno … Nisem videla, da bi me ta človek lahko osrečil … … … in mislim, da je to zadosten pokazatelj, da veš, da v razemrju nekaj ne štima …

Sama se moraš odločiti … … in poslušaj kaj ti pravi srce … in ne pamet!!!!

Lp, Bgv

Ja … se je splačalo!!! Edino kar mi je žal je to, da je bila cena moje sreče ta, da je sedaj Miško čisto na tleh … ampak vem, da se bo prej ali slej pobral … vendar mi je še vedno hudo zanj …

Sem pa jaz zato kot prerojena … :))))))

Lp, Bgv

Ja, pet let in pol, uradno… drgač sedem….

Sem bla, dobre volje jaaaa, sej sem itak prej in pole…. ma zvečer, ku je pršu h meni…. mi je zagrenilu…. sej vem, da je tud njemu….. ma se mi ne da več teku…….. res ne…. in če bo treba, bo tokrat konc…. ne bom več prenašala enih stvari……….. čeprou je drgač zlat fant!

no, pa cmoka, če ga že hočeš

Ti…..ma to, kar pišeš……joj, kolk mi je poznano………..sva imela midva tudi take “vroče” debate………in ne veš al bo al ne bo……..

Sej včasih je tako………da se ljudje preveč sekiramo zaradi drugih in pozabimo na svojo srečo………..

Treba je bit pa včasih malo egoističen in mislit nase…….le tako si lahko srečen…………..

Madona, sem pametna:)))))))))

Dr. Stelčka

glej…. poslušam oboje…. je vse v redu…. ni mi nardu žalga do zdej… se nimam kej pritoževat………. samo so stvari, ki jih ne morem prenašat…. za koga bi bile to malenkosti…….. zame pa niso več….

eh….

Evo…….isto kot sem tebi rekla………..in zdaj praviš ti:

Poslušaj srce in ne pameti!!!

Pa še prav imaš … :)))))))

Lp, Bgv

Malenkosti lahko ratajo zelo velik problem, če jih ne poskušaš rešit … oz. če se nekdo ne potrudi jih rešit …

Saj jaz lahko tudi rečem, da problemi, ki so bili med mano in miškotom, da so bile malenkosti … vsaj na začetku … Sam te malenkosti rastejo rastejo rastejo … in pol nastane hudič …

Ne vem … Kot ti pravim … Poskušajta se pomenit … razčistiti … rešit kar se rešit da … in če se ne da rešit … … … … … … … … že veš sama kaj je za naredit …

Lp, Bgv

Aja…………..sem olikana………..čestitam za obletnico!!!:)))))

Hvaaaaaaaaaaaaaaalaaaaa!!! :)))))))))))))))))))))) … ehm … sicer bolj kot obletnica je obmesečnica … :))))))))

Sam je blo zanimivo … Včeraj sva šla zvečer ven … in smo se imeli res fino … smo igrali biljard (he he … ženske smo premagale moške) … pikado .. se nasmejali … naklepetali … in ko sva prišla domov (k njemu) sem imela jaz za it domov (k meni) in me ni hotel pustit (bila je že čez 24:00) … in sva se vsedla na stopnice in klepetala … si izpovedala vso najino ljubezen … in nato nama je kapnilo … da je že drugi dan .. in da imava obmesečnico … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) … he heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee … ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … … … Kok sva bla srečna!!!!

lp, Bgv

Hm……….sej vem da je šele en mesec……..ampak……..a si mu mislila nardit kakšen surprise?:)))))))

Kupila mu bom slušalke za telefon, ker so se mu ravno prejšnji teden njegove pokvarile … drugače pa ne vem kaj in kako …

Bolj bom organizirala surprise za njegov rojstni dan čez en mesec … :)))

lp, Bgv

A bo kakšno sexi spodnje perilo na Bugici???:))))))))

New Report

Close