DANES PRAZNUJE
Vedno, ko zagledam tukile gori “Danes praznuje” in pa seveda “Mavričnega viteza”, se mi na vse povedano, na vse napisano, na vse graje Mavričnega, na pljuvanje in vse mogoče okrog njega poraja naselednje vprašanje:
le kako Mavrični vitez pride do tolikih podatkov, le kako za vsako dekle tu gori ve, kdaj ima rojstni dan in ji vošči? In potem sem seveda naprej čisto in samo ženska in gola radovednost porodi novo vprašanje: ali je res imel s tolikimi dekleti stike in si je vse zapomnil, ali pa je fant res imel v 365 dneh leta 25 ur na dan časa, da si je izpisoval vse, kar je zasledil tu gori… rojstne dneve posebej v eno beležnico, rojstva v drugo beležnico, poroke v tretjo beležnico in tako dalje in tako naprej.
Vem, zakaj bi si, če bi si in če si bo zapomnil moj praznik. Pa mislim, da si ga ne bo, za kar bi mu bila full hvaležna, saj sem skušala delno prikriti odkrito.
Ampak, ko je že bilo toliko govora o njegovih stikih z vsemi, o njegovih poslanih SMS-ih, o njegovih telefonskih kontaktih z nekoliko udeležnci tu gori, seveda se človek kar nehote vpraša, kako to, da potem po eni strani taka skrb MV, da je ne tekočem z dogajanji, tudi s praznovanji posameznikov, po drugi strani pa toliko neprijetnih besed, odganjanja, preganjanja in podobno????
Lep dan vsem, tudi tistim, ki danas karkoli praznujete !
No, z mano recimo ni imel nobenega stika in sem se kljub temu enkrat znašla v rubriki “Danes praznuje”. To me je zelo neprijetno presenetilo; počutila sem se zasledovana in opazovana. Očitno ima tip res čas slediti vse žive forumovke, kdaj praznujejo. In očitno mi je v trenutku nepazljivosti enkrat ušlo, kdaj imam RD – zdaj pa imam.
Mogoče misli, da slavljenki s tem polepša dan, pa se moti.
Do podatkov sem prišel tako, da sem odprl temo v kateri sem vprašal kdaj kdo praznuje rojstni dan.
Tista, ki je hotela je pač napisala kdaj praznuje.
Če pa kateri ta gesta ni všeč naj napiše, pa jo bom z veseljem zbrisal iz sistema.
Moji nameni so bili in vedno bodo dobri, ker vem kako je, ko praznuješ in ti nobena živa duša ne čestita.
Ja, nisem imela tudi jaz nič slabega v mislih, sploh, če gre za dobronamerno čestitko z lepimi željami, me je pa le začudilo. Zdaj vem, da morda se enkrat (zaradi moje “nepazljvosti”) lahko znajdem tu gori, če bom še gostovala na forumih… :-)))
Ne jezi se, MV, ker ni bilo mišljeno s tem nič slabega tebi… le začudilo me je, ker vedno najdem le poste, ki so negativno nastrojeni proti tebi. To je to! In potem naenkrat veš za praktično skoraj vsak rojstni dan ? In ker sem ženska, me je pač zanimal odgovor na to vprašanje.
In čisto nič ne bom huda, če me boš preskočil, le hvaležna znam biti zelo za vse dobro, ki se mi naredi.
saj se ne jezim, samo povedal sem dejansko stanje
tako Mavrične misli, kot tudi čestitke so namenjeni, da lepšajo dneve prebivalcem tega foruma
negativni posti proti meni pa so,ker si nekateri moje besede popolnoma drugače razlagajo kot dejansko mislim
če pa se kdaj pošalim, pa to sprida uporabijo proti meni