Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Danes praznuje Svetlana Makarović in sicer 80. let

Danes praznuje Svetlana Makarović in sicer 80. let

Tudi jaz.

Ona ma pri 80tih jajc bolj malo. Njen čas je potekel.

Nisem jih prebrala malo ampak vse. In če kaj niso, niso tople. Hladne in nevzgojne. Odlične za bitja, ki jih iz srca sovraži. Za otroke.
[/quote]

Ali res misliš razglabljati o njeni poeziji? Pravljicah? Ti pa si ena žleht in retardirana babura! Svetlana se ti smili?? Raje se smili sama sebi, koza blesava. Da bi ti razumela Svetlanina dela, ti manjka morje intelekta. Imaš ga komaj kakšno kapljico. Mogoče.

Eni Slovenclji ste res zabiti in zagovedani u božjo mater!!! Točno tebe in tebi podobne ima Svetlana v mislih, ko govori o Slovencljih.

Vsi vemo, kdo Svetlane ne prenaša. SDS-ovske ovce, pobožnjakarski klerikalci, katerim je moralna avtoriteta dedec v kikli, desničarji, šovinisti, nacionalisti, prestrašenci, omejenci, zarukanci, tisti brez smisla za humor, neduhoviti in ob vsaki priložnosti zabiti kot kol v zemljo.

Skratka, Slovenceljni.

Nisem jih prebrala malo ampak vse. In če kaj niso, niso tople. Hladne in nevzgojne. Odlične za bitja, ki jih iz srca sovraži. Za otroke.
[/quote]

Ampak ne morem verjet, da ima osemdeset let. Kaže jih petindevetdeset. Kaj naredi alkohol iz človeka!

Vsi vemo, kdo Svetlane ne prenaša. SDS-ovske ovce, pobožnjakarski klerikalci, katerim je moralna avtoriteta dedec v kikli, desničarji, šovinisti, nacionalisti, prestrašenci, omejenci, zarukanci, tisti brez smisla za humor, neduhoviti in ob vsaki priložnosti zabiti kot kol v zemljo.

Skratka, Slovenceljni.
[/quote]

pa je že toliko hudobije v tebi!

Ali res misliš razglabljati o njeni poeziji? Pravljicah? Ti pa si ena žleht in retardirana babura! Svetlana se ti smili?? Raje se smili sama sebi, koza blesava. Da bi ti razumela Svetlanina dela, ti manjka morje intelekta. Imaš ga komaj kakšno kapljico. Mogoče.

Eni Slovenclji ste res zabiti in zagovedani u božjo mater!!! Točno tebe in tebi podobne ima Svetlana v mislih, ko govori o Slovencljih.
[/quote]

Tudi ti se mi smiliš. Taka primitivka. Skor k Svetlana.

Ampak ne morem verjet, da ima osemdeset let. Kaže jih petindevetdeset. Kaj naredi alkohol iz človeka!
[/quote]

Verjetno veš iz prve roke?

[/quote]

Tudi ti se mi smiliš. Taka primitivka. Skor k Svetlana.

Njena dela enkratna, njen odnos do vsega, enkraten, ne olepšuje in zavija v celofan.-Se ne slini nikomur, kritiko namenja človeku brez obraza in statusa, slovenceljnu. Ker pa se marsikdo najde v njej, kritiki namreč, je gospa z veliko začetnico Gospa, osovražena.
Nič zato ona ne da nič na to.>
Vse najboljše, pokončna drža je marsikomu neznana, še dolgo jim to kažite Gospa Svetlana Makarovič.

Stara vešča nima borčevske pokojnine ampak neko pokojnino za za ?služne? ustvarjalce v kulturi, ali nekaj podobnega.
Moje osebno mnenje je, da ima penzijo za pljuvanje po vsem in vsakomur!
Namig: Tudi tole bi pasalo na politični čvek!

Vse najboljše iz srca, še na mnoga zdrava leta 🥂🍾

Tudi ta tema spada na politični čvek!

MRŠ

ŠC

Stara vešča nima borčevske pokojnine ampak neko pokojnino za za ?služne? ustvarjalce v kulturi, ali nekaj podobnega.
Moje osebno mnenje je, da ima penzijo za pljuvanje po vsem in vsakomur!
Namig: Tudi tole bi pasalo na politični čvek!
[/quote]

Saj sem dal ‘borčevska’ v narekovaj. 🙂

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Saj sem dal ‘borčevska’ v narekovaj. 🙂
[/quote]
Ker si bebec, ki ne zna googlati!
Aja tvoji so bili na uni strani……………………………………

Saj menda ne misliš resno, dovolj je bilo, preeeeveč!!!

Saj menda ne misliš resno, dovolj je bilo, preeeeveč!!!
[/quote]

Se strinjam.

Ta spada na HARD ROCK!☺☺☺

Kdor ne razume Svetlane, naj se raje zamisli nad sabo in nad svojim sovraštvom. Svetlana ni oportunistka, pove kar misli, se ne skriva med fake profili. Na svojih koncertih je zelo dobro razpoložena. Verjamem, da tudi v osebnem življenju. Kdor jo pa obsoja, je ne pozna osebno, ampak se ji maščuje zaradi lastne omejenosti. In takšnih Svetlana res ne mara. Kdo pa sploh jih?
[/quote]

Še ko sem bila mlajša sem jo videla, ko je nekaj govori kri in risala na TV-ju. Zrela je samo in izključno za umobolnico. Vsi tisti shizofreniki niso tako nori in nevarni kot je ona in njej podobni.

Takrat, ko je to naredila je v mojih očeh izpadla kot nora ženska, psihopat, ki je iz norišnice ušel. Od takrat naprej NO GO.

Kaj takega normalen človek s koleščki v glavi ne naredi.

Še ko sem bila mlajša sem jo videla, ko je nekaj govori kri in risala na TV-ju. Zrela je samo in izključno za umobolnico. Vsi tisti shizofreniki niso tako nori in nevarni kot je ona in njej podobni.

Takrat, ko je to naredila je v mojih očeh izpadla kot nora ženska, psihopat, ki je iz norišnice ušel. Od takrat naprej NO GO.

Kaj takega normalen človek s koleščki v glavi ne naredi.
[/quote]

Na TV-ju je bil pred njo papir, ona pa kriči kri in spriča gor. Kot tisti iz norišnice, norci.

Očitno je ženska bolni psihopat in se je takrat izdala, čisto po naključju. Vsak psiholog bi lahko doktoril iz tega psihopata.

Namesto, da bi jih v norišnico zaprl in s tabletki nafilal, dobijo častni naziv.

Gospa je pokojnino dobila kar lepo legalno in brez namišljenih simpatij – tako kot v tisti rundi še cel kup umetnikov, v katere pa se, zanimivo, nihče ne spotika.
[/quote]

Legalno, njena pizda je le legalna.
Vse rado dajke so bile legalne. In naše, bogami!

Stokrat bolj so mi všeč zgodbe , pravljice in pesmi, ki jih napiše Anja Štefan!

[/quote]

Ne pretiravaj s tisto kapljico intelekta. Recimo bobu bob – mogoče ima malo intelekta naparjenega na delčku lobanje… mogoče.

Na TV-ju je bil pred njo papir, ona pa kriči kri in spriča gor. Kot tisti iz norišnice, norci.

Očitno je ženska bolni psihopat in se je takrat izdala, čisto po naključju. Vsak psiholog bi lahko doktoril iz tega psihopata.

Namesto, da bi jih v norišnico zaprl in s tabletki nafilal, dobijo častni naziv.
[/quote]

A kar dva posta enega za drugim si morala napisat, da bi ja dovolj močno poudarila, da je SM psihopatka? Si prepričana?
Ja, saj pravijo: “it takes one to know one”. Najbrž itak ne znaš angleško, tako da…

Še dobro, da nismo v srednjem veku, ker bi tukaj prisotna inkvizicija Svetlano zažgala na grmadi?

New Report

Close