Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Danes praznuje Svetlana Makarović in sicer 80. let

Danes praznuje Svetlana Makarović in sicer 80. let

Misliš vsi, ki so jo natepavali, ko je bila še v tej elitni službi?
Saj ni bila edina, res pa so jo malce pozno izplačali.
Odtod njen gnev.

To bi bilo prelepo darilo Gregorju Strniši.

A kar dva posta enega za drugim si morala napisat, da bi ja dovolj močno poudarila, da je SM psihopatka? Si prepričana?
Ja, saj pravijo: “it takes one to know one”. Najbrž itak ne znaš angleško, tako da…
[/quote]

Kdo na TV-ju na papir šprica rdečo barvo in kriči kri zraven, razen norega psihopata. Pač manjka ji koleščkov v glavi. S starostjo se pa vse samo še slabša.

Bi bilo dobro kakšnega psihiatra slišati, kaj pravi na to temo.

Pa dobro no, od kakšnega takega psihopata, ki je igral v filmu Ko jagenjčki obmolknejo še lahko pričakuješ tako dejanje, od otroške pisateljice pač ne ali pač?

Misliš vsi, ki so jo natepavali, ko je bila še v tej elitni službi?
Saj ni bila edina, res pa so jo malce pozno izplačali.
Odtod njen gnev.
[/quote]

Je strankarski šport sds, da se spravljajo na ostarele ljudi? Je to nek fetiš, neko notranje gonilo, da se izkažeš pred mladci s trdimi tiči?

Čudno, da je ni že davno pobralo, srpkinjo z belimi jetri!

Je strankarski šport sds, da se spravljajo na ostarele ljudi? Je to nek fetiš, neko notranje gonilo, da se izkažeš pred mladci s trdimi tiči?
[/quote]

kolikor sem videl so bili trdi tiči težave bolj na levem polu…ene 2x so pa tudi orgazmi pomagali v raj…..pa tudi drugače glih za vse kar se ven antilevo lansira glih niso janša&sds…tolk vztrajni in take vneme pa spet nimajo

bi znalo biti da so v tej temu tudi kaki ne sds ovci, tudi kak taki ki ne gre v cerkev in še kakšen izven množice ki jo opisujete, amapk se je tu oglasil ker se mogoče ne strinja s svetlano, ker ima drugačne poglede ker…..no saj ona tud komentira cerkev, pa je ne prestopi, zakaj torej ne bi povprečen janez še malo svetlane pokomentiral? Saj konc kocnev njeno penzijo ustvarjajo janezi taki in drugčani, ne njena dela. Ona bi majčkn težko (pre)živela od svoje literature, od penzije ki jo pomagajao soustvarjati taki in drugačni janezi pa ji ni glih hudega……

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

[/quote]

Udbovci in elitniki so tudi na desni polobli, zato odveč vprašanje. Leva in desna sta iz istega testa.
Sicer pa sama javno pove, da je v nekem trenutku bilo tega preveč. Seksa.
Kar se tiče stare gospe, pa še predobro ve, koliko je njen trud za domovino bil vreden. Če so bili vedno le trdi tiči, je vprašanje, gospa ne bi bila toliko zagrenjena ne glede plačila, ne glede trdnosti in fetišev. Slovenceljni niso opravili namišljene naloge. So pač ušli, umrli, jo pustili samo elitnim zverem. Kar je seveda zamerila.
Politični elitniki so si jo podajali, dokler jim ni bila zopet koristna, za javne zasluge.
Ter z molkom. Plačamo, kot vedno, raja. Slovencelni.
Čeprav sama ni Slovenka in nas sovraži. Enako kot ti izprijeni elitniki.
Bo šlo?

kolikor sem videl so bili trdi tiči težave bolj na levem polu…ene 2x so pa tudi orgazmi pomagali v raj…..pa tudi drugače glih za vse kar se ven antilevo lansira glih niso janša&sds…tolk vztrajni in take vneme pa spet nimajo

bi znalo biti da so v tej temu tudi kaki ne sds ovci, tudi kak taki ki ne gre v cerkev in še kakšen izven množice ki jo opisujete, amapk se je tu oglasil ker se mogoče ne strinja s svetlano, ker ima drugačne poglede ker…..no saj ona tud komentira cerkev, pa je ne prestopi, zakaj torej ne bi povprečen janez še malo svetlane pokomentiral? Saj konc kocnev njeno penzijo ustvarjajo janezi taki in drugčani, ne njena dela. Ona bi majčkn težko (pre)živela od svoje literature, od penzije ki jo pomagajao soustvarjati taki in drugačni janezi pa ji ni glih hudega……
[/quote]

Se ti zdi, da je lahko povprečen Janezek tako primitiven kot povprečen sdsjevec? Mislim, da ne. Ta stranka je namreč jagodni izbor t.i. slovenceljnov, ki govorijo tako kot veleva veliki vodja in sovražijo tisto, kar sovraži veliki vodja. Živijo zato, da sovražijo dva starčka, mogoče celo tudi tri.

Se ti zdi, da je lahko povprečen Janezek tako primitiven kot povprečen sdsjevec? Mislim, da ne. Ta stranka je namreč jagodni izbor t.i. slovenceljnov, ki govorijo tako kot veleva veliki vodja in sovražijo tisto, kar sovraži veliki vodja. Živijo zato, da sovražijo dva starčka, mogoče celo tudi tri.
[/quote]

Ah, dej, ne seri. Ijj je tako rdeč, da se raji, ki ga obožuje, niti sanja ne.
Svoje krimi početje pa skriva za lažnim domoljubjem. Kućan je vsaj odkrito sovražen tako do raje, kot Slovencev, Ijj je pa le hinavski.
SM je pa le njihova kurtizana, skoraj pozabljena.
Če ne bi imela strupenega izrazoslovja, bi jo lepo spregledali.
Ona pa je imela v rokavu vse povzpetnike po imenu, z njihovimi grehi vred.
Na ta način so jo utišali, z državnim priznanjem, penzijo za posebne zasluge, ter elitni hotel za stara leta.

Je bila antikomunist v casih, ko je bilo to skoraj smrtno nevarno in dolgo casa zato ni nikjer dobila dela, medtem ko so danasnji antikomunisti veselo romali v jajce in pisali hvalospeve kp jugoslavije. In je postala komunistka ko je to postala najhujsa psovka. Je outsider po prepricanju. Kot otrok sem obozevala njene knjige in zdaj jih berejo tudi moji otroci. Na trenutke so res temacne, to jim daje globino, a ravno zato tudi neskoncno tople. Niso pa enostavne in pocukrane, je treba tudi malo mozgane vklopit. Tisto penzijo si je ze s sapramisko, skovirji in pekarno mišmaš 100x zasluzila, mar bi se presernovo pobasala.

[/quote]

no, saj na tak način živi tudi dotična gospa

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

a tako ste začeli novo leto, spet s sovraštvom? kdo je naslednji? Hrvati? migranti? vegetarijanci?

Svetlani (carici) pa vse najboljše za rojstni dan!

Kakorkoli, pred mnogimi leti je pomagala mojemu bratu … in hvala ji za to
In tudi veliko je delala z avtististi. Hvala Svetlana. In veliko je knjigo je napisala. Hvala. In delo zasluži nagrado. Vse najboljše Svetlana 😘

Umazanci.
Pfej in fuj, da vas sram ni primitivnost zlobna.
Izza anonime skakat po ženski, to ja, junaki korajžni, tfuj.
Kaj je komu od vas naredila? Ste jo kdaj brali? Samo grmade znate prižigat?
Bruh in fuj od ljudi. Ma kaj ljudi, to niste niti ljudje.

O, denar je pobasala. Prešerna pač ne. Dvolična teta.

A res? To ima od slovenclnov. Se kurba na naš račun.

baba, ki drka na mačke in se z njimi goni .. je pač ausšuš človeštva
btw: ljudje smo ji manj kot njene kletvice, kamen, vulkan, katastrofe …

niti ljudje niti slovenceljni … še kaj hujšega so!

niti ljudje niti slovenceljni … še kaj hujšega so!
[/quote]

Itak, ravno za njen fuk plačevat. In njej podobnim. Škoda, da ni še enkrat mlada, bi pokazala še kaj več.

baba, ki drka na mačke in se z njimi goni .. je pač ausšuš človeštva
btw: ljudje smo ji manj kot njene kletvice, kamen, vulkan, katastrofe …
[/quote]

Kok si neskončno grd.

A res? To ima od slovenclnov. Se ****** na naš račun.
[/quote]

Dej, spotakni osemdesetletnico na tla, pol pa pohodi, pa še brcni.
Pol boš šele prav junak.
Gnus.

Dej, spotakni osemdesetletnico na tla, pol pa pohodi, pa še brcni.
Pol boš šele prav junak.
Gnus.
[/quote]

Zakaj pa? Ker ona mene, javno, jaz ji pa še plačujem za to!
Kdo je tebi junak, če ne ona? Plačuje ona meni mojfuk?
Zopet ne smemo povedati, kdo koga zmerja in kdo sedi na naših žuljih?
Se boš tudi ti parazitirala na naš račun?
In še to, ni bila prej stara in grda, takrat je pa lahko rit v luft metala.
Neverjetno, kako parazitizem lahko počne vse, prevsem pa podcenjuje roko od katere živi. Tipično za koritarje.
Nič boljša nisi, ker zagovarjaš klientelizem, parazitiranje in oholost.
Starost tu nima nobene vloge.

Neverjetno, kako parazitizem lahko počne vse, prevsem pa podcenjuje roko od katere živi. Tipično za koritarje.
[/quote]

Dej bodi džek, pa poglej za vsa leta nazaj ISTE LAJNE, niti tolk niste, da bi kaj vedeli o njej, samo lajnate vedno ene in iste kozlarije, dobesedno, kot ovce, eden je začel pred leti, drugi blejate za njim, isti stavki, copy-paste, bruh od bruha, pri tem da vas sploh nezanima v bistvu kaj in kako, samo planete kot muhe na gnijoče meso, bzzzzzz.
Dej uporabi iskalnik, pa najdi svoje besede VSE tauženkrat prepisane, VSAKO LETO isto, kot papige ste.
Imaš mogoče kakšno SVOJO originalno misel, ali samo mečeš polena na že stokrat prižgano grmado?

[/quote]

Lej, sej lahko tudi ti napises par otroskih knjig, poezije, itd. , ki bodo vsaj pol tako popularne kot svetlanine, pa ti bomo tudi mogoce kaj nakazali vsak mesec.

Iz jajca prišli, v Jajce romali, danes brez jajc in sovražijo žensko, ki jih ima? A ni to še bolj kompleksno kot ‘ali je bila prej kokoš ali jajco’???

New Report

Close