Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Danes praznuje Svetlana Makarović in sicer 80. let

Danes praznuje Svetlana Makarović in sicer 80. let

Že ženskih čenčar ne prenesem, kaj šele moških 🙂
[/quote]

Svoj čas je bila sama ponosna na te čenčare, tudi ko je gola hodila po posetvu enega italjanskega bogataša, ne samo po Jurkloštru. Baba nora od nekdaj, žleht pa tudi do obisti od nekdaj.

Svoj čas je bila sama ponosna na te čenčare, tudi ko je gola hodila po posetvu enega italjanskega bogataša, ne samo po Jurkloštru. Baba nora od nekdaj, žleht pa tudi do obisti od nekdaj.
[/quote] Vi ste tud tu limal fotke žensk z vašega posestva. Gole in s palico čez rit!

Zame je Svetlana zvezda. Pronicljiva, izzivaška in kruto poštena! Za otroke pa boljša kot vsaka mama.
Želim ji še veliko let in da bo še naprej taka. Bolj navdušujoča, kot celi tropi mladine.

Z aotroke? Nisi nikoli slišala kake zmerljivke javno uporablja za otroke? Saj pravim, tisti, ki mislite da je fajn, jo pojdite obiskat in vprašajte osebje, kako jim je luštno odkar je ta pošast v domu.

Hahahaaa biti osramočen je huda stvar, še posebej, ko limaš fotke Whitecowe umazanega in zanemarjenega stroja in se čudiš zakaj ne dela…kajneda Whitecove.?
Če bi ga dama pucala in vzdrževala, bi še kako delal doooosti let….ampak ker je Gorenje…
[/quote]

eeeee, si ga kiksnila…..omenjeni stroj ni moj, amapk je od tiste v kateri pišem par postov višje. Jaz sem mel electroluxa esf 45010, trenutno mam smega sta 4525. če želiš ti lahk kako fotko pošljem, filmčk kako odpira vrata, o eluxu žal nimam nič. Smega sem nabavu jeseni 2017

aja z omenjenimi stroji so več ali manj vsi meli težave, tako da ne vem če je glih dama kriva.Mogoče če zajadraš pod svojo streho boš videla da ima stvar dolgooo brado

pa o kupljenem programu se tud malo poduči, ti ne bo škodlo

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Hahahaaa biti osramočen je huda stvar, še posebej, ko limaš fotke Whitecowe umazanega in zanemarjenega stroja in se čudiš zakaj ne dela…kajneda Whitecove.?
Če bi ga dama pucala in vzdrževala, bi še kako delal doooosti let….ampak ker je Gorenje…
[/quote]

eeeee, si ga kiksnila…..omenjeni stroj ni moj, amapk je od tiste v kateri pišem par postov višje. Jaz sem mel electroluxa esf 45010, trenutno mam smega sta 4525. če želiš ti lahk kako fotko pošljem, filmčk kako odpira vrata, o eluxu žal nimam nič. Smega sem nabavu jeseni 2017

aja z omenjenimi stroji so več ali manj vsi meli težave, tako da ne vem če je glih dama kriva.Mogoče če zajadraš pod svojo streho boš videla da ima stvar dolgooo brado

Aaaa… v podrobnoti sosedov in v njihove postelje ne skačem, kot to delate vi, že rekla kazala je za enga junaka med nogami preveč :))))
[/quote]

Očitno le ni tako sanjska soseda, kot bi človek mislil.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Tisti trenutek v življenju, ko upaš, da ne nosiš poštenosti v srcu in ti bo tak pogled prihranjen.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Pa da ena babnca premaga enga v borbi proti Gorenju. Gladko ste se osmešili, takrat 🙂
Saj bi se vam
spregledalo, ampak ste moški :)hahahahaha
[/quote]

mimogrede, vidim da si malo nad mano po poznavanju gorenja in teh zadev…a veš morda kaj se je zgodilo s Sidexom?

Z aotroke? Nisi nikoli slišala kake zmerljivke javno uporablja za otroke? Saj pravim, tisti, ki mislite da je fajn, jo pojdite obiskat in vprašajte osebje, kako jim je luštno odkar je ta pošast v domu.
[/quote]

Jaaaaaa za otroke. Napisala je najlepše pravljice.

Za nevzgojene sončke in butaste starše ima pa taprave kritike!!

[/quote]Ti še vedno ne moreš preboleti da je Gorenje Group preživelo in dodatno zaposlilo domače delavce. Ti pa si na veliko širil neresnice o propadu Gorenja.

[/quote]
Čoknjeno? Koliko si pa staro, da noriš na ravni 5 letnice? 40 ali že več?

[/quote]in kaj je odgovor? Primerki takih sončec: pikuleee, kravca, viharni itdt.

in kaj je odgovor? Primerki takih sončec: pikuleee, kravca, viharni itdt.
[/quote]

in kam mene uvrščaš? med butaste starše ali butaste sončke? Pa mimogrede a me sploh poznaš?..no pa še okrog zaposlovanja ..gorenje surovina je šla papa, saj to veš?

Ti še vedno ne moreš preboleti da je Gorenje Group preživelo in dodatno zaposlilo domače delavce. Ti pa si na veliko širil neresnice o propadu Gorenja.
[/quote]
Sicer ne vem od kje ste v tej temi čreda prišla na gorenje. ampak kaj je pa drugega kot prodaja, če so lastniki tuji?

Hisensovo ponudbo za Gorenje sprejelo več kot 94 odstotkov delničarjev
Delež v Gorenju prodal tudi Kad
Iztekla se je prevzemna ponudba skupine Hisense za prevzem Gorenja, kitajski prevzemniki so sredi meseca pridobili več kot 60 odstotkov delnic velenjskega proizvajalca gospodinjskih aparatov, do danes pa je njihovo ponudbo sprejelo več kot 90 odstotkov delničarjev.

Ti še vedno ne moreš preboleti da je Gorenje Group preživelo in dodatno zaposlilo domače delavce. Ti pa si na veliko širil neresnice o propadu Gorenja.
[/quote]
In kako ti veš, kaj bodo Kitajci počeli v prihodnjih letih z gorenjem? Verjetno šlo vse po gobe, kaj pa drugega.

Sicer ne vem od kje ste v tej temi čreda prišla na gorenje. ampak kaj je pa drugega kot prodaja, če so lastniki tuji?

Hisensovo ponudbo za Gorenje sprejelo več kot 94 odstotkov delničarjev
Delež v Gorenju prodal tudi Kad
Iztekla se je prevzemna ponudba skupine Hisense za prevzem Gorenja, kitajski prevzemniki so sredi meseca pridobili več kot 60 odstotkov delnic velenjskega proizvajalca gospodinjskih aparatov, do danes pa je njihovo ponudbo sprejelo več kot 90 odstotkov delničarjev.

[/quote]

viharni, ko se je tole dogajalo, smo bili obremenjeni s tem da “janša ne sme zmagati”, oz so nam lasnirali take in drugačne predstavitve strank, te novice o povečevanju deleža so pa bile lansirane v stilu vremenske napovedi. Še do danes niso povedli koliko je država zaslužila s prodajo delnic, kake načrte ima Hisense itd…vem da mora janša plačat nekaj zaradi twita, vem da se spet neki jajcajo okrog sds ain denarja iz tujine, koliko so pa pobašali v mojem imenu pa ti ne vem povedati, čeprav me hudo zanima.

viharni, ko se je tole dogajalo, smo bili obremenjeni s tem da “janša ne sme zmagati”, oz so nam lasnirali take in drugačne predstavitve strank, te novice o povečevanju deleža so pa bile lansirane v stilu vremenske napovedi. Še do danes niso povedli koliko je država zaslužila s prodajo delnic, kake načrte ima Hisense itd…vem da mora janša plačat nekaj zaradi twita, vem da se spet neki jajcajo okrog sds ain denarja iz tujine, koliko so pa pobašali v mojem imenu pa ti ne vem povedati, čeprav me hudo zanima.
[/quote]Saj ne moreš vedet, to le monklje vedo😁, drugače se to skrbno skriva. Smo bili zaposleni v nekdanji tovarni celuloze in papirja, živeli v okolici, pa smo eno figo vedeli, česa vse so se šli.

In kako ti veš, kaj bodo Kitajci počeli v prihodnjih letih z gorenjem? Verjetno šlo vse po gobe, kaj pa drugega.
[/quote]

kitajci so naredili izjemen biznis….kupili so nekaj dobrih in prepoznavnih brandov, tudi višji rajng. Kupili so dobro razvito mrežo, trgovine in servis. Kupili so tudi nekaj zelo dobrih izdelkov, ki so jih smai razvili. najbolj vihtig..s tem ko so prevzeli Gorenj so npr prevzeli tudi Aska, kateri je leta nazaj (amapk ne spet tol kdolgo nazaj) delal za KitchenAid…To je premium brand največjega svetovnega proizvajalca bele tehnike..če jim ta biznis uspe obnoviti, imajo kupnino ein, zwei, drewi povrnjeno…našim to žal ni uspelo (ali pa niso hoteli)

Saj ne moreš vedet, to le monklje vedo😁, drugače se to skrbno skriva. Smo bili zaposleni v nekdanji tovarni celuloze in papirja, živeli v okolici, pa smo eno figo vedeli, česa vse so se šli.
[/quote]

to bi po prodaji vsaj delno morali izvedeti. KOnc kocnev je to naš denar, tudi tvoj in moj… ja dokler poteka prodaja se to skriva, ko so kupnine nakazane se pa o zneskih lahk kako reče

Torej, a kdo ve, a Slovenceljka Svetlana uporablja Gorenje ali pač ne? 🙂

Pikulet malo provokativno izpostavite njen rojstni dan 🙂
Ki pa se večinoma v komentarjih vrti okoli vašega zapisa borčevske penzije. To je seveda Laž.
Svetlana >Makarovič si je svojo penzijo prislužila. Prav tako dobiva od založb še dodaten prihodek, prav tako pa Svetlana še dela in ustvarja. Torej živi od svojega denarja. Najmanj pa od vašega…( nekdo je zapisal v komentarjih) vendar so tako poneumljeni, da se mi jih niti, ne da prebirat.
Svetlana Makarovič brez dlake na jeziku, toda nekaterim se ta dlaka valja po ustih ob napisanih in izrečenih njenih govorih. Ima prav” slovencelj bodi pokončen Slovenec.”

Ups skoraj sem pozabila, saj se gre vendarle za njen 80 rojstni dan
Draga Gospa, še na mnoga leta, veliko imate še povedati nam Slovencem 🙂
[/quote]ahahahahaaaa moj prvotni komentar na katerega so padli komentarji cenjenih pridnih dečkov z mon-a :)))) ampak o Gorenju.
Fantje kako se vam Gospa Svetlana sladko smeje. Saj ni čudno, da so najboljše vohunke bile ženske ahahahahaaa

Zakaj pa svoje slike ne nalepiš?
[/quote]

Ker moja ne deluje? Pa saj niti od Kučana in Svetlane ne… ampak eni pa vseeno ljudi strašijo s tema dvema upokojencema?

Kdooo se boojiii črrrnegaaa možaaaa? Niiiiihčeeeee!
wiiiiiiii

:) ena izmed najboljših

New Report

Close