Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes prvic dodala umetno mleko pred spanjem – jutri porocam

Danes prvic dodala umetno mleko pred spanjem – jutri porocam

Spet smo zaceli jesti na 2,5 ure (ze vec kot teden je tako). Zizeki pa skozi prazni (ja sej kako naj se pa napolnijo)… Poleg tega je bil nas pikec tecen cel vecer…

Pol je pa mami rekla: ”Zdaj pa dost tega” Danes sem rekla, da bom zvecer po rednem dojenju dodala… Sem mislila, da itak ne bo slo, ker mali ne zna dude na steklenicki zagrabit (nikoli je ni znal)… Pol sem bila pa cist sokirana…

Mali je vlekel, ko zmesan… Popil 60 ml, pol smo kupcka podiral, pa se enkrat 60 ml… Pa sploh ni bilo videti, da bi nehal… pol je pa mami pipco zaprla… Sem se ze bala, da se bo razpocil…

Smo se dokoncno podrli kupcka in ga polozim v posteljico… In je zaspal v trenutku… Brez dude, brez cohanja po laseh… Zadovoljen in sit… Jutri vam sporocim, ce smo kaj vec spali… Upam na ugoden rezultat :)))

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Tudi jaz vam želim dober in ugoden rezultat! Revček, se je vsaj fajn najedel.. ha ha!

mi tud držimo pesti, da boste spal do 10h!
Pri nas se je obneslo super.
lep večer

ja, ko sem moji deklici dala prvič dodatek zvečer, sem jo hodila vsake dve uri poslušat, če še diha… Ker mi je blo ful čudno, da se ne zbuja .

Naša mi ga pa tud nekaj sračka zadnje noči. Smo spali celenoči, zdaj pa se ob treh spet zbuja. nekaj jo napenja in se zbudi. potem prižgem lučko, da vidim kaj se dogaja in mala se mi smeji in začne spuščat zvoke identične tistim, ki jih spušča preden dobi mlekca. zdaj pa ne vem kaj jo daje. a se je pač prebudila ker jo je preveč napenjalo in je zraven hotla še jest? a ji je čez dan na tri ure premalo mleka? Dodajala pa ji ne bi še rada, ker mala po krvajem mleku dobi prav čudne fleke oziroma kr malo driske.

lp

ja mi takole dodajamo že 2 tedna ob večerih – pač pri mami ni dovolj mleka :(( ampak ni panike, ker mala potem pade v komo :)) … ampak da bi pa kaj več spala zarad tega, kaj takega še vedno nismo opazili, žal.. še vedno se dojiva tudi ponoči 1-2krat… se tolažim, da bi blo lahko še slabš.. punca je pač lačna in raste,… komaj čakam da začnemo z gosto hrano, menda da je potem več šans za prespano noč – sicer pa bomo ta teden stari že!!! 4 mesece :)))
pa lepo nedeljo

Slonček, kaže da je zaleglo:-)), ko toliko časa drnjohate.

mi smo pri vseh treh imeli kr neko standardno rutino, okol 10h smo začeli s kopanjem, potem papica in ob 11h spat. V svojo pojstlo in brez ujčkanja. Pa so od začetka spale do 5h, po kakem mesecu pa tud že do 7-8h. Mislim da je prezgodaj novorojenčke dajat spat ob 8h. Pokonc pa smo itak vsi vsaj do 22h. Torej mi smo se ravnali po nas. Zdaj je stara 8m in spi od 10h zvečer do 10h zjutraj. Vmes se nikoli ne previjeva, včasih pa v spanju v posteljici poje okol 7h flaško mleka.

New Report

Close