Danes sem pa jaz na vrsti :)))
Juhuhuhu…………. hihihi……………
jap, na vrsti sem za povedat, da sem včeraj prvič uzrla srček bitjeca, ki raste v meni……….. :)))))))))))))))))))))))))))))))
Vidim, da je Miki sicer nekaj pisal o neki hruški………. ampak, kdo pr bogi isusi ga bi zastopu ;))) …………..
Presrečna sem, pikica je zdrava……… zima bo topla, cartali se bomo na velikoooooooooooooooo………….. pomlad pa bo vesela……….. juhuhu.
Stelčka, poleti bomo pa skupaj vozičkale :)))))))))))))
Sprevržko, ker si me posebej spodbujal…….. naj ti povem, da bo otročič bovški in potrešenc ;))) ………… hihih, me ni zastonj tiščalu lulu tistega jesenskega večera v Plecu ;)))))))))))))))))))))))))))))
Perla? Kaj praviš, da bo? Še vedno Matevž? ;)))
Razko? zdej razumeš zakaj se odpovedujem kofetku? A me boš zdej kej bolj cartkal? (to plonkam pa od Stelči)
Čau od presrečne bodoče hruške……….. :))))))))))))))))
Helčika moja zlata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaz sem tolk vesela zate, da se niti ne da povedat….
Res………………
No…zate in za Mikija………………………….
Kar tako naprej………………………Joj…………………..kolk se mi zdi lepo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tokrat bomo pa medve porivale vozičke skup kaj?:))))))))))))))))))))))))))))
a če te bom cartkal….hmmm
kaj praviš na moj post?????
al bi rada, če kaj drugače????hehehehhehehehe
lepo…….sem foušni tistemu, ki mu je uspelu…hehehehehehe…tolk glogoko pridet…upssssssss
čestitam!!!!…..možu ne tebi…..heheheheh…ker je opravil poglavitno delo….hahahah
Marija marija … pa kaj bi rade vedve, da me pobere?! :))))))))))))))))))))))))))
Helčika … res iskrene čestitke. :))) Lepo, da vama je uspelo. :)) Tako sem vesela … tako … joj … srečna. :))))))))))))))))))))))))))
Kaj naj rečem … želim ti, da bi imela čimbolj umirjeno in fajn nosečnost (hm – praktično, da bi imela tako nosečnost kot sem jo imela jst) … in … no … ostalo pa potem.
Če boš pa karkoli rabila … kak nasvet ali karkoli …. saj poznaš moj mail, ne? ;)))
Čestitke tudi očiju!!! ;))) Bravo tatko.
Hehe, še malo, pa se bo “Res, totalno brezveze” preimenoval v “Nosečnost in…” :))). Ok, zdaj pa malo bolj počasi, ker bo že težko slediti, kdo kje kdaj in zakaj :)). Tako se zmenimo: ena na dva meseca, da bo sledljivost večja, hehe.
Helči: tebi in bodočemu ateku ČČČČEEEESSSSTTTIIITTTKKKEEE :))))).
SREČNO MIKI :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Rodovitna je tale Vipavska dolina, ni kaj, hehehehe
Čestitam mala in vso srečo ti želim.
Ostalo pa hmmm…
o tebi nisam dugo čuo niti riječ,
o tebi nisam čuo niti A
ak je tvoja ljubav plodom urodila več
nek se djete zove kao ja !
:))))))))))))))))))))))))))))))