Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes sem prodal delnice Krke ali sem naredil napako?

Danes sem prodal delnice Krke ali sem naredil napako?

Danes sem prodal delnice Krke ali sem naredil napako? Ali bi moral še počakati?

nakapa, vedno ko vse tak pada ne smeš prodat. Še vedno se pobere. Zato pa vložiš v to tisto, kar lahko pogrešaš, torej na dolgi rok.

Čakam, da pade pod vrednost, ki je bila lani tak čas, potem začnem kupovati.

Odgovor na objavo uporabnika
stara forumašica, 07.04.2025 ob 11:21

Dej,dej, barca, še za burek komaj skupaj spraviš. 😃

Anonimno 8059, 07.04.2025 ob 11:26

Dej,dej, barca, še za burek komaj skupaj spraviš. 😃

Nimam pojma, koliko barca ima, a po znanju in nasvetih, ki mi jih je dajala, predvidevam, da ima kaj več kot pa samo za burek.

Eh, škoda danes bi še dokupiti mogel.

Zakaj saj še kar pada

Pozdrav,

prav si naredil/a… obeta se malo daljša recesija in če pol leta ali leto jih boš lahko kupil občutno ceneje in potem spet čakal, da se bo balon napihnil kot se je sedaj.

Ovce je treba ostričt vsake toliko časa 🙂

Seveda je tema provokacija, ampak prodaja v tem trenutku je zadnji vlak, da se sploh kobi neka normalna vsota vrednosti delnic, ker bo še naprej padalo. V kolikor bodo Trumpove carine resnišno obstale, nam sledi dolga recesija oz stagflacija, ki bo sesula delniški trg podobno kot 1928-29.

recesija

Ali je bila napaka, ker si že prodal bo pokazal čas. Dejstvo je, da je v tem času povečane negotovosti in pretresov rast zelo malo verjetna. Pred nami so najverjetneje zelo rdeče obarvani tedni. Je pa to kar vidimo zdaj z zelo veliko verjetnostjo šele začetek.

Zlato se pumpa…vse ostalo pa bo šlo še dol.

Sem jih kupoval 2007 po 1100€.
Ne prodajam.

Zlato se nikoli ni pumpalo in ja, seveda gre gor. Dejansko so zlato z manipulacijami umetno zadrževali pod realno vrednostjo. Trenutna vrednost 3050 USD/oz je še vedno daleč od realne, ki bi morala biti 7-9.000 USD/oz.

Zadnji dve leti investitorji bežijo iz delniških trgov v zlato in srebro. Enako počnejo narodne banke. Že vedo zakaj.

Trumpu je uspelo v enem dnevu uničiti ameriški pokojninski sistem 401k.

in gold we trust, 07.04.2025 ob 12:54

Zlato se nikoli ni pumpalo in ja, seveda gre gor. Dejansko so zlato z manipulacijami umetno zadrževali pod realno vrednostjo. Trenutna vrednost 3050 USD/oz je še vedno daleč od realne, ki bi morala biti 7-9.000 USD/oz.

Zadnji dve leti investitorji bežijo iz delniških trgov v zlato in srebro. Enako počnejo narodne banke. Že vedo zakaj.

Trumpu je uspelo v enem dnevu uničiti ameriški pokojninski sistem 401k.

Zakaj uničiti? Kot je šlo dol, tako bo šlo gor. Še vedno je.

Kdaj si kupil in zakaj si prodal?

Nisem borzni spekulant in ne prodajam, da bom potem ceneje kupovala, denarja tudi zdaj ne potrebujem, tako da kupim delnice, ko padejo, malo po malo in jih imam na lagerju, pac sparam tudi na tak nacin.

stara forumašica, 07.04.2025 ob 11:32

Nimam pojma, koliko barca ima, a po znanju in nasvetih, ki mi jih je dajala, predvidevam, da ima kaj več kot pa samo za burek.

kot je meni znano, je ona največkrat prepisovala odgovore, kar so pogruntali moderatorji ter ji ponudili precej nižjo tarifo za vsak prispevek

notranje informacije, 07.04.2025 ob 13:54

kot je meni znano, je ona največkrat prepisovala odgovore, kar so pogruntali moderatorji ter ji ponudili precej nižjo tarifo za vsak prispevek

Ne samo, da je precejkrat prepisovala odgovore, celo link, od kje je prepisala (in pojasnila), je dala zraven. Po navadi je bil to kak Uradni list ali pa FURS brošura.

O plačevanju pa je že pred leti Primož povedal, kako je to tule urejeno, da se moderatorji in administratorji lahko oglašujejo, direktnega plačila pa nima nihče.

stara forumašica, 07.04.2025 ob 14:03

Ne samo, da je precejkrat prepisovala odgovore, celo link, od kje je prepisala (in pojasnila), je dala zraven. Po navadi je bil to kak Uradni list ali pa FURS brošura.

O plačevanju pa je že pred leti Primož povedal, kako je to tule urejeno, da se moderatorji in administratorji lahko oglašujejo, direktnega plačila pa nima nihče.

Vsak ima svoje informacije, ti veš kar je pisalo na forumu, jaz imam pa notranje direktne informacije.

Dejansko je prepisovala od drugih, ne pa iz uradnega lista….

notranje informacije, 07.04.2025 ob 14:10

Vsak ima svoje informacije, ti veš kar je pisalo na forumu, jaz imam pa notranje direktne informacije.

Dejansko je prepisovala od drugih, ne pa iz uradnega lista….

Jaz se spomnim tega, kar sta pisala tu Primož in Andreja (o plačilih za vse, ne samo zanjo), tudi tega, da so ji ponujali moderiranje računovodskega foruma in da je odklonila.

O tem sva si tipkali, ko sva še bili na vezi.

stara forumašica, 07.04.2025 ob 14:20

Jaz se spomnim tega, kar sta pisala tu Primož in Andreja (o plačilih za vse, ne samo zanjo), tudi tega, da so ji ponujali moderiranje računovodskega foruma in da je odklonila.

O tem sva si tipkali, ko sva še bili na vezi.

Mislim, da je logično, da ti ni hotela povedati, da so ji ponudili manj kot je imela  za vsak svoj prispevek. Sprejela je odločitev kakršno pač je, to je dejstvo.

FlashCrash, 07.04.2025 ob 12:42

Ali je bila napaka, ker si že prodal bo pokazal čas. Dejstvo je, da je v tem času povečane negotovosti in pretresov rast zelo malo verjetna. Pred nami so najverjetneje zelo rdeče obarvani tedni. Je pa to kar vidimo zdaj z zelo veliko verjetnostjo šele začetek.

Zlato se pumpa…vse ostalo pa bo šlo še dol.

Tudi zlato je šlo dol, bitcoin je iz 100 padel na 65 tisoč, sem prodala preden je šlo dol, zdej pa čakam, da gre vse še bolj dol.

ja390, 07.04.2025 ob 10:59

Danes sem prodal delnice Krke ali sem naredil napako? Ali bi moral še počakati?

res je ,padajo ,pametni kupujejo…mogoče si dobro prodal …zadnja leta je šlo vse preveč gor…čez mesec dva jih kupiš nazaj …mogoče ni najnižja točka …zgodovina se ponavlja samo v nekem delu..je preveč različnih faktorjev …danes ali 100 let nazaj.

notranje informacije, 07.04.2025 ob 14:24

Mislim, da je logično, da ti ni hotela povedati, da so ji ponudili manj kot je imela  za vsak svoj prispevek. Sprejela je odločitev kakršno pač je, to je dejstvo.

Sicer za tole temo ni pomembno, ampak tole, kar pišeš, sploh ni bil razlog, da je od šla. So bili popolnoma drugi razlogi.

Tisti, ki smo bili takrat tu, vemo, kaj je bilo.

Skratka, kot sem že napisala

Za burek imam pa tudi jaz.

stara forumašica, 07.04.2025 ob 14:31

Sicer za tole temo ni pomembno, ampak tole, kar pišeš, sploh ni bil razlog, da je od šla. So bili popolnoma drugi razlogi.

Tisti, ki smo bili takrat tu, vemo, kaj je bilo.

Skratka, kot sem že napisala

Za burek imam pa tudi jaz.

Ti si slišala od drugih, jaz sem bil zraven. Trikrat lahko ugibaš, kdo ima bolj točne informacije….

Mene je zgodba z Domelovo pooblaščenko naučila  sledeče… NE ZAUPAJ SVOJEGA DENARJA NIKOMUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

denar je državni ,ti imaš v rokah samo nič vreden papir …

New Report

Close