Danes sem prodal delnice Krke ali sem naredil napako?
notranje informacije, 07.04.2025 ob 14:38
stara forumašica, 07.04.2025 ob 14:31
notranje informacije, 07.04.2025 ob 14:24
stara forumašica, 07.04.2025 ob 14:20
notranje informacije, 07.04.2025 ob 14:10
stara forumašica, 07.04.2025 ob 14:03
notranje informacije, 07.04.2025 ob 13:54
stara forumašica, 07.04.2025 ob 11:32
Anonimno 8059, 07.04.2025 ob 11:26
stara forumašica, 07.04.2025 ob 11:21
Čakam, da pade pod vrednost, ki je bila lani tak čas, potem začnem kupovati.
Dej,dej, barca, še za burek komaj skupaj spraviš.
Nimam pojma, koliko barca ima, a po znanju in nasvetih, ki mi jih je dajala, predvidevam, da ima kaj več kot pa samo za burek.
kot je meni znano, je ona največkrat prepisovala odgovore, kar so pogruntali moderatorji ter ji ponudili precej nižjo tarifo za vsak prispevek
Ne samo, da je precejkrat prepisovala odgovore, celo link, od kje je prepisala (in pojasnila), je dala zraven. Po navadi je bil to kak Uradni list ali pa FURS brošura.
O plačevanju pa je že pred leti Primož povedal, kako je to tule urejeno, da se moderatorji in administratorji lahko oglašujejo, direktnega plačila pa nima nihče.
Vsak ima svoje informacije, ti veš kar je pisalo na forumu, jaz imam pa notranje direktne informacije.
Dejansko je prepisovala od drugih, ne pa iz uradnega lista….
Jaz se spomnim tega, kar sta pisala tu Primož in Andreja (o plačilih za vse, ne samo zanjo), tudi tega, da so ji ponujali moderiranje računovodskega foruma in da je odklonila.
O tem sva si tipkali, ko sva še bili na vezi.
Mislim, da je logično, da ti ni hotela povedati, da so ji ponudili manj kot je imela za vsak svoj prispevek. Sprejela je odločitev kakršno pač je, to je dejstvo.
Sicer za tole temo ni pomembno, ampak tole, kar pišeš, sploh ni bil razlog, da je od šla. So bili popolnoma drugi razlogi.
Tisti, ki smo bili takrat tu, vemo, kaj je bilo.
Skratka, kot sem že napisala
Čakam, da pade pod vrednost, ki je bila lani tak čas, potem začnem kupovati.
Za burek imam pa tudi jaz.
Ti si slišala od drugih, jaz sem bil zraven. Trikrat lahko ugibaš, kdo ima bolj točne informacije….
Sem bila kar zraven, sem videla, brala, se zgražala in prijavljala.
Nisem bila edina in par dni kasneje je tudi Andreja tule pisala o tem, kaj se je zgodilo in kje ter kdo je zamočil.
Kasneje je tisti tudi sam pisal tu o tem in se hvalil, kaj in zakaj je to naredil.
Točno takrat sem dobila tudi ZS, da odhaja in moja kasnejša sporočila so ostala neprebrana.
stara forumašica, 07.04.2025 ob 14:45
Sem bila kar zraven, sem videla, brala, se zgražala in prijavljala.
Nisem bila edina in par dni kasneje je tudi Andreja tule pisala o tem, kaj se je zgodilo in kje ter kdo je zamočil.
Kasneje je tisti tudi sam pisal tu o tem in se hvalil, kaj in zakaj je to naredil.
Točno takrat sem dobila tudi ZS, da odhaja in moja kasnejša sporočila so ostala neprebrana.
Točno vem, kdo je bil zraven, ko je Barca sprašavala za enako tarifo kot prej in tebe prav gotovo ni bilo. Tisto na forumu je bil samo cirkus za gledalce, dejansko se je dogajalo drugje.
notranje informacije, 07.04.2025 ob 15:25
Točno vem, kdo je bil zraven, ko je Barca sprašavala za enako tarifo kot prej in tebe prav gotovo ni bilo. Tisto na forumu je bil samo cirkus za gledalce, dejansko se je dogajalo drugje.
Jaz ti lahko.poiščem staro temo, kjer se je Vagabund hvalil, kar je naredil, kjer je Andreja pojasnjevala, da so administratorji zastali in se niso odzivali na prijave – vse to, o čemer piše @stara forumašica.
Tega, kar pa ti pišeš, pa ne moreš prilepiti, ker tega ni bilo!
Sem 100%.
Povprašamo Andrejo?
Pa še to – tudi če bi bila plačana za pisanje tu, je zlata vredno, da dobiš hitro informacijo.
Se spomnim par tem, kjer so opletali z par let starimi in neveljavnimi predpisi.
Ker sem v precej podobnih vodah, sem njene odgovore vedno spremljala in jo še spremljam na enem strokovnem forumu, kjer so debate samo o strokovnih stvareh, ne o lepem vremenu in otroških dodatkih.
Stara forumašica, 07.04.2025 ob 16:37
Hvala, da si se oglasila in potrdila to, kar sama pišem.
Temu natolcevanju zgoraj o plačevanju ne verjamem, mi lahko pa vsaj namigneš, na katerem forumu je še? Rada bi ji napisala, kako mi gre zdaj in da sem še vedno hvaležna, za vse, kar mi je pomagala.
Pred ogledalo stopi in se ji zahvaljuj, magari cel teden.
Jaz lahko, 07.04.2025 ob 16:20
Jaz ti lahko.poiščem staro temo, kjer se je Vagabund hvalil, kar je naredil, kjer je Andreja pojasnjevala, da so administratorji zastali in se niso odzivali na prijave – vse to, o čemer piše @stara forumašica.
Tega, kar pa ti pišeš, pa ne moreš prilepiti, ker tega ni bilo!
Sem 100%.
Povprašamo Andrejo?
Še enkrat : eno je pisanje po forumu, drugo je kar se je v resnici zgodilo.
bi rada videla, 08.04.2025 ob 10:45
Res bi rada videla dokaze za tvoje trditve!
Jaz sem bil priča celotnemu dogajanju. To je precej bolj verodstojno kot kaj drugaga.
Poglej kaj so Dallas MAvericks naredili z Luko in kakšen PR je bil okoli njegove menjave. V sicer precej manjši meri je bilo podobno pri prekinitvi sodelovanja z barco.