Danes sem spila 3 litre Donata in se ni nič zgodilo
Ja no, počakaj še do jutra, ko boš še tri litre vase spravila. Ampak, zakaj ti je rekel, da namesto nekih praškov narediš to in ali ti je včeraj povedal, da to počneš samo zadnji dan in isti dan, ko greš na kolo*? Predvidevam, da ti je dal kakšna navodila že prej, pa se jih nisi držala. Zato pač tik pred zdajci nič ne učinkuje.
Če mislite, da lahko prelisičite zdravnika, pač svoje telo ne boste.
Pač pojdi, bodo že tam vedeli, pa povej, da ni bilo efekta, pa ti bodo tam povedali, ne mi sedaj, ko še niti kure do konca nisi napravila. Ker nič ne seksate, zakaj še tega ne sprašujete, kaj je narobe, ker ste sami nedejavni. Mogoče te bo kaj bolj pognalo, ko bodo kanali spucani malo bolj. Kaj veš, morda učinkuje, ker se ve, da če trebušne mišice dobro delajo, tudi čreva dobro delajo in niso lena, kar se pozna pri tem, kar imaš med drugim tudi ti. Če je pa kaj drugega, pa sama veš, kje boš spreminjala, pa ne tik pred zdajci.
Pa se mi ne da več, ker danes je, kot da bi prvič živeli, kot da bi šele včeraj zvedeli, kako morate postopati. Ne vem, na silo se pač ne da, tudi srat ne.
Povej jutri tam. Ker če se nisi držala vsega, ker vem, da imajo mnogo bolj huda navodila, kot si jih opisala, zato dvomim, da je stvar samo na tem, kar ti opisuješ. Tik pred zdajci.
Praškov mi niso dali, ker so preveč agresivni za moje črevesje. Navodila so bila pa natančno taka: dan pred posegom 3 litre Donata in na dan posega zjutraj vstat ob 5.00 in spit še tri litre. Termin pa imam ob 10.00. Zdravnik mi je rekel, da danes lahko zajtrkujem in za kosilo pojem bistro juho, ampak rajenisem čisto nič pojedla.
Ne rabiš se opravičevat, saj nisi vedela. Hvala za nasvet,ampak kave pa sploh ne smem piti. Me je pa zdaj malo začelo črvičiti, upam, da bo kaj
Ker če ne bo nič, me bodo zavrnili in potem sem zastonj gladovala cel dan :)[/quote]
Naredi kakšen počep, preval, mal se pretegni, da se ti bodo čreva mal premigala, potem pa kakat in spat, ker moraš zgodaj vstati, saj veš, zajtrk te čaka v steklenici.
Jutri pa dobro opravi.
Iz Donatove uradne strani:
“Kako se pije Donat Mg?
Hitro pitje toplega Donata Mg pospešuje dejavnost črevesja.
Počasno pitje hladnega Donata Mg povečuje resorpcijo mineralov.
Mineralno vodo Donat Mg pogrejemo, da izhlapi CO2 – predvsem pri pitju na tešče.
Mineralna voda Donat Mg je tudi odvajalo in zato priporočamo, da količine dnevno popite mineralne vode prilagodite odvajanju blata.
Izbrano: Zaprtje (obstipacija)
Način pitja: na tešče: toplo 3-8 dcl; hitro
pred spanjem (po potrebi): mlačno 2 dcl; razmeroma hitro
Trajanje: stalno ali 5 dni, prekinitev 2 dni”
Včasih traja, da se pri posamezniku telo navadi na Donat in potem ko se ga enkrat navadi, te požene za vsako.
Ma sem uro in pol prekopavala vrt, sem skoraj skup padla pa cel dan nekaj pospravljam po stanovanju, skratka sem v gibanju, ampak noče in noče. Kot nalašč. Haha zajtrk v steklenici, komaj čakam
No, mi je pa vseeno boljši donat kot pa tisti praški za čiščenje, ki so pa res bljek okusa. Pa še 8 litrov tistega moraš spit. Ko sem enkrat pred kolonoskopijo pila te praške, sem ves čas bruhala.
No, v glavnem sranje kakorkoli obrneš
Ja no, potem pa počakaj, da do konca sprovedeš zdravnikovo kuro ali njegova navodila, potem pa pojdi spraševat, če smo vsi moteni, čeprav hitiš nato odgovarjati, zakaj ti niso dali praška. Kot da moraš žaliti.A sem ti rekla, da ne razpredaj, če še kure nisi opravila do konca, ki ti jo je predpisal zdravnik? A sem ti rekla, da povej, če ne bo efekta, če si se res držala navodil. Kar pa sem ti ostalega povedala, pa ni zaradi motenosti, ampak, ker nisem imela tega ravno kar imaš ti, ampak tudi zato, ker smo imeli kaj hujšega, da ti lahko kaj povemo, če niti kure ne moreš zdržati, ki je pravzaprav motena, pa čeprav kura ni tvoja prebava ali tvoje telo.
Namesto, da predvidevaš o motenosti svojega telesa, predvidevaš žaljivo za druge, čeprav te že skoraj črviči, pa čeprav si že napovedala, da te bodo zavrnili, potem res ne vem, kje se je pri tebi zataknil ta tvoj moten obtok, če ti pač ne sadimo rožic, če bi rada da vsaj nekaj deluje, da se boš šla usrat. Pa čeprav to Donat ne bo. Će se, ti pa povedala, da so še kaj drugega morali storiti kot to, razen da nisem navedla, da moraš vstati ob 5, pa ti ne morem pomagati, da jemlješ tudi vse ostale za motene, če je moteno samo pri tebi, ker se mi že ob banani pošteno userjemo, čeprav naj bi banane zapirale. Ko ti bo pa kaj počilo v notranjih organih v črevesju, se pa javi, da boš še koga žalila. Pač ne pojdi, to je vse, kar lahko storiš. In ti ni potrebno nato niti razlagati, ker posredno nato komu odgovarjaš. Saj nisem kriva, če so tvoja čreva lena in se ti nabirajo odpadki, ki ti razkrajajo telo in hkrati ne odhajajo od tvojega telesa ven. Da ti pa lahko storijo takšno preiskavo, pa je nujno, da se spucaš, nemoteno. Je pa moteno le to, da nisi niti do konca počakala. Pa pojdi po čaj sena, si celega vse zlij, pa boš s krči še na preizkavi lulala, namesto kakala. Zakaj ti je treba sploh žaliti, ker boš sedaj pridno čakala, da kaj prime, ker če ne bi morda res še izven navodil zdravnika po monovsko storila kaj drugega, da bi te zaradi tega poslali domov. In ne zato, ker se nisi držala navodil zdravnika.
Mogoče ti pride prav tudi kaj kasneje, ko boš spet spraševala, pa boš pozabila, zakaj ti dajejo samo nasvete, ki nič ne zaležejo. Če niti na zdravnikova navodila ne zmoreš počakati in priti do drugih zdravnikov, ki ti bodo povedali kako in kaj. Moten je tvoj pretok pleksusa, ker smo mi moteni? Zakaj je potem v organizmu moteno, boš rekla, da sem nesramna, če kaj dodam. Pa ne bom in uredi, če boš, če ne pa naprej urejaj, da boš lahko opravila preiskavo. Zato tudi shujšajo nekatere ne, ker tako hitijo in bentijo kot morda ti. Na način, ki ne daje rezultatov. Ker bevsknete žaljivo nato samo zato, ker vam kdo reče, kar vam, ko namesto hujšajo, tlačijo vase vse kar gre (beri).
Sem motena, ker sem ti odgovorila, tvoja težava bo pa ostala motena, ker je morda moteno to, da ne dopustiš, da bi se pretoki skristalizirali, tako v pleksusu kot zgoraj, ker ti realna dejstva postavljamo. Banano lahko poješ, ne zapira vse, če se slučajno zmotiš. Pa si misli, kako je potem pri meni še ostalo moteno in obrnjeno naproti tebi.
Pri tem ti ne bom sadila rož, če si pač želela slišati le slabo tolažbo. Ni čudno, da te niti organizem ne požene, če štopaš že sama neposredno, posredno pa želiš nato odštopati, kot je nato razvidno tudi iz tvojih odgovorov. Uredi, kot si si uredila danes s svojimi odgovori in pričakuj, da bo šlo vse tekoče, če ne boš sama moteno blokirala organizma kot doslej. Morda boš do naslednjega premislila, kako tekoče spraviti vse iz sebe, brez da druge motiš z opazkami, ki jih neupravičeno zaradi svojega strahu ali panike stresaš ali si jih navajena talati takrat, ko ti kdo ne sadi rožic z realnimi dejstvi.
Tudi na zdravniški pravijo, da moraš iti na tešče, ampak zaradi kave nikdar ni izvid ogrožen, če jo spiješ, če si pač zdrav. Pa čeprav jo spiješ s cukrom in nimaš povišanega cukra. Toliko v vednost, če boš razumela motenost, ki jo navajaš.
Ampak, še vedno pa velja, da ti je zdravnik vsaj svetoval, kaj jesti in kaj ne, da se ti kaj bolj odpre. In ti tudi morda za zdavilni donat ni šele včeraj povedal, kot pa velja tudi to, da trebušnjaki razmigajo čreva ter tudi vsaj 2 do 3 litre vode na dan, ne samo pred jutri, pa verjetno ne moreš trditi, da pred tem nisi bila z ničemer seznanjena, kar ne bi mogla upoštevati že prej, ne šele sedaj. Ker je verjetnost, da je več hrane kot tekočine in je med drugim tudi to razlog, da se blato ne more sprostiti, hrati pa ne napetosti mišic, če si pač napeta. Če mi odgovoriš še, da si vsak dan spila po vsaj 2 litra vode, ne šele danes ali jutri po 3 donata, bom postala morda nič motena zate, kot ti bom podala še ostala dejstva, da boš dojela, zakaj je morda nečemu tako kot je – tvoja težava. Ker si pač diagnostificirana, kar ne pride od danes do jutri, če še to želiš slišati, kar pa seveda ne želiš in bo vse ok, če samo pred posegi vzorno sodelujete.
Sem bila kolonoskopii, pa oče hodi redno na vsaki dve leti. Navodila so takšna, da moraš biti že pet dni pred preiskavo na pripraljalni dieti, potem pa še dan pred preiskavo začneš čistiti telo. Praški se pijejo 6 ur prej. Donat pa 12 ur.Tako je pri nas.
Treba je pa res ogromno piti, da se čimbolj črevo sčisti, če ne ne morejo videti sten črevesja. Sama tistega praška nisem mogla spiti več kot tričetrt litra, ker sem imela vneto tudi želodčno sluznico in sem začela bruhati. Z donatom in navadno vodo je pa šlo super.
Ja no, potem pa počakaj, da do konca sprovedeš zdravnikovo kuro ali njegova navodila, potem pa pojdi spraševat, če smo vsi moteni, čeprav hitiš nato odgovarjati, zakaj ti niso dali praška. Kot da moraš žaliti.A sem ti rekla, da ne razpredaj, če še kure nisi opravila do konca, ki ti jo je predpisal zdravnik? A sem ti rekla, da povej, če ne bo efekta, če si se res držala navodil. Kar pa sem ti ostalega povedala, pa ni zaradi motenosti, ampak, ker nisem imela tega ravno kar imaš ti, ampak tudi zato, ker smo imeli kaj hujšega, da ti lahko kaj povemo, če niti kure ne moreš zdržati, ki je pravzaprav motena, pa čeprav kura ni tvoja prebava ali tvoje telo.
Namesto, da predvidevaš o motenosti svojega telesa, predvidevaš žaljivo za druge, čeprav te že skoraj črviči, pa čeprav si že napovedala, da te bodo zavrnili, potem res ne vem, kje se je pri tebi zataknil ta tvoj moten obtok, če ti pač ne sadimo rožic, če bi rada da vsaj nekaj deluje, da se boš šla usrat. Pa čeprav to Donat ne bo. Će se, ti pa povedala, da so še kaj drugega morali storiti kot to, razen da nisem navedla, da moraš vstati ob 5, pa ti ne morem pomagati, da jemlješ tudi vse ostale za motene, če je moteno samo pri tebi, ker se mi že ob banani pošteno userjemo, čeprav naj bi banane zapirale. Ko ti bo pa kaj počilo v notranjih organih v črevesju, se pa javi, da boš še koga žalila. Pač ne pojdi, to je vse, kar lahko storiš. In ti ni potrebno nato niti razlagati, ker posredno nato komu odgovarjaš. Saj nisem kriva, če so tvoja čreva lena in se ti nabirajo odpadki, ki ti razkrajajo telo in hkrati ne odhajajo od tvojega telesa ven. Da ti pa lahko storijo takšno preiskavo, pa je nujno, da se spucaš, nemoteno. Je pa moteno le to, da nisi niti do konca počakala. Pa pojdi po čaj sena, si celega vse zlij, pa boš s krči še na preizkavi lulala, namesto kakala. Zakaj ti je treba sploh žaliti, ker boš sedaj pridno čakala, da kaj prime, ker če ne bi morda res še izven navodil zdravnika po monovsko storila kaj drugega, da bi te zaradi tega poslali domov. In ne zato, ker se nisi držala navodil zdravnika.
Mogoče ti pride prav tudi kaj kasneje, ko boš spet spraševala, pa boš pozabila, zakaj ti dajejo samo nasvete, ki nič ne zaležejo. Če niti na zdravnikova navodila ne zmoreš počakati in priti do drugih zdravnikov, ki ti bodo povedali kako in kaj. Moten je tvoj pretok pleksusa, ker smo mi moteni? Zakaj je potem v organizmu moteno, boš rekla, da sem nesramna, če kaj dodam. Pa ne bom in uredi, če boš, če ne pa naprej urejaj, da boš lahko opravila preiskavo. Zato tudi shujšajo nekatere ne, ker tako hitijo in bentijo kot morda ti. Na način, ki ne daje rezultatov. Ker bevsknete žaljivo nato samo zato, ker vam kdo reče, kar vam, ko namesto hujšajo, tlačijo vase vse kar gre (beri).
Sem motena, ker sem ti odgovorila, tvoja težava bo pa ostala motena, ker je morda moteno to, da ne dopustiš, da bi se pretoki skristalizirali, tako v pleksusu kot zgoraj, ker ti realna dejstva postavljamo. Banano lahko poješ, ne zapira vse, če se slučajno zmotiš. Pa si misli, kako je potem pri meni še ostalo moteno in obrnjeno naproti tebi.
Pri tem ti ne bom sadila rož, če si pač želela slišati le slabo tolažbo. Ni čudno, da te niti organizem ne požene, če štopaš že sama neposredno, posredno pa želiš nato odštopati, kot je nato razvidno tudi iz tvojih odgovorov. Uredi, kot si si uredila danes s svojimi odgovori in pričakuj, da bo šlo vse tekoče, če ne boš sama moteno blokirala organizma kot doslej. Morda boš do naslednjega premislila, kako tekoče spraviti vse iz sebe, brez da druge motiš z opazkami, ki jih neupravičeno zaradi svojega strahu ali panike stresaš ali si jih navajena talati takrat, ko ti kdo ne sadi rožic z realnimi dejstvi.
Tudi na zdravniški pravijo, da moraš iti na tešče, ampak zaradi kave nikdar ni izvid ogrožen, če jo spiješ, če si pač zdrav. Pa čeprav jo spiješ s cukrom in nimaš povišanega cukra. Toliko v vednost, če boš razumela motenost, ki jo navajaš.
Ampak, še vedno pa velja, da ti je zdravnik vsaj svetoval, kaj jesti in kaj ne, da se ti kaj bolj odpre. In ti tudi morda za zdavilni donat ni šele včeraj povedal, kot pa velja tudi to, da trebušnjaki razmigajo čreva ter tudi vsaj 2 do 3 litre vode na dan, ne samo pred jutri, pa verjetno ne moreš trditi, da pred tem nisi bila z ničemer seznanjena, kar ne bi mogla upoštevati že prej, ne šele sedaj. Ker je verjetnost, da je več hrane kot tekočine in je med drugim tudi to razlog, da se blato ne more sprostiti, hrati pa ne napetosti mišic, če si pač napeta. Če mi odgovoriš še, da si vsak dan spila po vsaj 2 litra vode, ne šele danes ali jutri po 3 donata, bom postala morda nič motena zate, kot ti bom podala še ostala dejstva, da boš dojela, zakaj je morda nečemu tako kot je – tvoja težava. Ker si pač diagnostificirana, kar ne pride od danes do jutri, če še to želiš slišati, kar pa seveda ne želiš in bo vse ok, če samo pred posegi vzorno sodelujete.[/quote]
tejle babnci se je pa odpeljal do konca….
šit
Ampak, še vedno pa velja, da ti je zdravnik vsaj svetoval, kaj jesti in kaj ne, da se ti kaj bolj odpre. In ti tudi morda za zdavilni donat ni šele včeraj povedal, kot pa velja tudi to, da trebušnjaki razmigajo čreva ter tudi vsaj 2 do 3 litre vode na dan, ne samo pred jutri, pa verjetno ne moreš trditi, da pred tem nisi bila z ničemer seznanjena, kar ne bi mogla upoštevati že prej, ne šele sedaj. Ker je verjetnost, da je več hrane kot tekočine in je med drugim tudi to razlog, da se blato ne more sprostiti, hrati pa ne napetosti mišic, če si pač napeta. Če mi odgovoriš še, da si vsak dan spila po vsaj 2 litra vode, ne šele danes ali jutri po 3 donata, bom postala morda nič motena zate, kot ti bom podala še ostala dejstva, da boš dojela, zakaj je morda nečemu tako kot je – tvoja težava. Ker si pač diagnostificirana, kar ne pride od danes do jutri, če še to želiš slišati, kar pa seveda ne želiš in bo vse ok, če samo pred posegi vzorno sodelujete.[/quote]
tejle babnci se je pa odpeljal do konca….
šit[/quote]
Seveda, zato je ostala tiho, ko ji je še druga oseba povedala, kako naj bi se to počelo, ker smo realni in nič moteni, ker sem povedala, da ni zadnji dan zvedela za navodila zdravnika. In ja, sodelovanje je obojestransko, če želiš, da kaj deluje. Bo že nekaj na tem, da smo moteni tisti, ki vam le dobro hočemo, želimo.
Ko mi bo dopizdilo tudi to, ko sprašujete, kako shujšati, pa se zraven nažirate, bom pa spet motena, ker imate ve težave, ne sama s čim. In ko boš ti naslednjič kaj vprašala, se boš morda speljala le ti, ker boš bosa in te nihče več resno ne bo jemal, ker ne sodeluješ in ničesar zdravega in koristnega ne upoštevaš.
Če vam pa prijazna opozorilca, ki jih ne upoštevate tako pri zdravnikih kot pri ostalih povzročajo motnje, pa še vedno velja, kot sem rekla, da je potrebno sodelovanje za vašo nemotenost, kar vam povzroča težave. Ker vam zdravnik, če ste že pri njemu, niti osnovnih navodil po vaših zapisih ne da ali ker se jih pač ne držite. In se posledično jezite, da je zdravnik slab, ker vi niste upoštevali nasvetov zdravnika. Ker damo pa zdravnikom prav, smo pa še vsi v istem zosu, da slabi zdravniki, vsi ostli pa moteni.
Da pa ne boste takšnih preiskav opravljali, se je pa dobro zamisliti tudi nad načinom življenja, ki se ga prakticira pri posamezniku. Ker je vplivov za težave veliko. Če bo tudi tebe realnost prizadela v takšni meri, kot jo izražaš, ti bo organizem tudi sam povedal. In se spomni name, ko boš tudi ti najprej prišla na mon, šele nato boš verjela zdravniku ali pač boš prišla najprej na mon, nato pa na urgenco, ker tako tu to počnete.
Upam, da je oseba dobro opravila, vseeno pa se zamislite nad svojimi navadami ali življenjem, da vam je začel organizem štrajkati ali pa ste morda le v prehodni fazi, pa ni nič narobe, le pognati je treba v pogon življenje na drugačen način, pa čeprav v organizmu. Naštevanje vplivov pač ni moja domena, kot ne vaše življenje.