Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes sem tankal 200l disla.

Danes sem tankal 200l disla.

Danes sem tankal 200l disla. Iran bo zaprl Hormoško ožino, cene bodo šle enormno gor. Glede na porabo 5,6l imam vsaj za dva meseca zalogo.

Pol ga maš pa mal. 😀 Dokler ga nimaš vsaj pet kubikov si en revež.

Odgovor na objavo uporabnika
lloyd, 22.06.2025 ob 20:27

Pol ga maš pa mal. 😀 Dokler ga nimaš vsaj pet kubikov si en revež.

Jaz sem šel gledat kolk je kurilca v cisterni. Avto tud to pije brez problema. ☝️😁

modrivrag, 22.06.2025 ob 20:30

Jaz sem šel gledat kolk je kurilca v cisterni. Avto tud to pije brez problema. ☝️😁

Drži, edino financarji to mal težje požrejo 😀

lloyd, 22.06.2025 ob 20:36

Drži, edino financarji to mal težje požrejo 😀

Zelenim maricam se moraš izogibat, pa vse štima.☝️😂 Eh, jaz se ne sekiram. Če ne bo, bom pa doma. Pa dvakrat na mesec s piciklom za vodo.😁

Na auspuh privežeš meter podaljška, pa na havbo I nalepko pa mislijo da maš štromarja 😀

lloyd, 22.06.2025 ob 21:05

Na auspuh privežeš meter podaljška, pa na havbo I nalepko pa mislijo da maš štromarja 😀

😂😂😂

WD40, 22.06.2025 ob 20:19

Danes sem tankal 200l disla. Iran bo zaprl Hormoško ožino, cene bodo šle enormno gor. Glede na porabo 5,6l imam vsaj za dva meseca zalogo.

Wc papir ste tudi že nabavili?

Najbolj bo EU najebal , od Rusov ne maramo, od Arabcev ne bomo dobili, mogoče nam bodo kaj nafte Latvijci prodali ali pa USA.

pametno , imaš 2 do 3 dni časa.  ezu ima sicer zalogo vendar bo cena v 3 do 6 dneh spremnjena.  torej glede na marze in naso politiko lahko računamo liter goriva od 2.10 do 2.60.  upam da ne. ampak tako je realno na trgu cena

Do šihta s piciklom, štacuna pred vrati.

New Report

Close