Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes sem vrgla proč 14 €

Danes sem vrgla proč 14 €

… ker nisem prebrala sestavin na izdelku v trgovini.

Gledam na vsak evro. Kupujem na akcijah, kuponi – 25 % … no potem pa mi v enem dnevu zaradi lastne malomarnosti izpuhti 14 e. 🙄

Bi vsaj razlozila kaj se ti je naredilo?

v življenju se nam vse zgodi z razlogom.

Napačna maskara za trepke, res tragedija 😂

Je ne mores z racunom zamenjat?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno292, 03.12.2024 ob 19:32

Bi vsaj razlozila kaj se ti je naredilo?

Kupila sem Pesto, več različnih okusov (Rukola, Bazilika, Paradižnik, Orehi, Mandeljni), seveda sem mislila, da so vsi vegetarijanski, vsaj po slikah sodeč.

Pridem domov, si nalijem kozarec Terana, odrežem črni kruh in namažem Pesto.  Z slastnim užitkom zagrizem v kruh in zaznam čuden okus … grem prebirati sestavine … pa vidim, da je notri tudi inčun. Omg. Jaz pa vegetarijanka. Zdaj bom teh 7 kozarčkov, kom / 2 €, dala sosedi.

🙄🍷

No ja, se pa vsaj počutim malo bolje, ko sem tole dala ven. 😉

Eni pišejo dnevnik, jaz pa se tukaj gor spiham.

A rib tudi ne ješ kot vegetarijanka, nekateri jih?

Bo pa soseda vesela, ti pa boš nekaj denarja nazaj dobila…

Jaz pa danes v Mečkatorju naletela na super akcijo, sir Jošt  samo danes znižan za 50% na 7,19 kg, kupila nekaj odrezanih kock, ena v hladilnik in ostale v skrinjo.  Jošt mi je od naših, slovenskih sirov najboljši.

Zadnjič pa sem kupila bonboniero, za katero sem mislila da je 15€, v resnici pa je bila 30€  😀

Pa se vse poravna na koncu  😀

Đizs, kaki problemi.

Terapija, 03.12.2024 ob 19:27

… ker nisem prebrala sestavin na izdelku v trgovini.

Gledam na vsak evro. Kupujem na akcijah, kuponi – 25 % … no potem pa mi v enem dnevu zaradi lastne malomarnosti izpuhti 14 e. 🙄

Me veseli, da si veganka, imaš kakega muca , domačo žival, kaj pa fanta, jaz bi te mel

Mi smo se pa zafrknili in dva pekoča?! kupili

Kakšno travmiranje. Vzames račun in neseš nazaj v zamenjavo. Vsaj sosedi bi lahko dala mal popusta 😒

obvezno, 03.12.2024 ob 20:04

Jaz pa danes v Mečkatorju naletela na super akcijo, sir Jošt  samo danes znižan za 50% na 7,19 kg, kupila nekaj odrezanih kock, ena v hladilnik in ostale v skrinjo.  Jošt mi je od naših, slovenskih sirov najboljši.

Zadnjič pa sem kupila bonboniero, za katero sem mislila da je 15€, v resnici pa je bila 30€  😀

Pa se vse poravna na koncu  😀

Znižan je bil verjetno z razlogom, ker kvaliteta ne ustreza. Nekaj so zafrknili. Ne kupujem takih znižanih zadev, ker sem ugotovila razliko v kvaliteto večinoma.

Zidak, 03.12.2024 ob 23:18

Znižan je bil verjetno z razlogom, ker kvaliteta ne ustreza. Nekaj so zafrknili. Ne kupujem takih znižanih zadev, ker sem ugotovila razliko v kvaliteto večinoma.

Ne, mislim da se motiš.

Po novem so šli v dnevne akcije, vsak dan znižajo en izdelek za 50, ne vedno hrano.  S tem pritegnejo kupce, ki poleg tega izdelka kupijo še kaj drugega.  Poglej si na njihovi spletni strani.

Terapija, 03.12.2024 ob 19:49

Kupila sem Pesto, več različnih okusov (Rukola, Bazilika, Paradižnik, Orehi, Mandeljni), seveda sem mislila, da so vsi vegetarijanski, vsaj po slikah sodeč.

Pridem domov, si nalijem kozarec Terana, odrežem črni kruh in namažem Pesto.  Z slastnim užitkom zagrizem v kruh in zaznam čuden okus … grem prebirati sestavine … pa vidim, da je notri tudi inčun. Omg. Jaz pa vegetarijanka. Zdaj bom teh 7 kozarčkov, kom / 2 €, dala sosedi.

🙄🍷

Kdor gleda na vsak €€€, ne pije vina in ne kupuje pesta.

Ja ja, 03.12.2024 ob 20:58

Kakšno travmiranje. Vzames račun in neseš nazaj v zamenjavo. Vsaj sosedi bi lahko dala mal popusta 😒

Če je embalaža že odprta, je v trgovini ne bodo zamenjali…

Tako je če ne veš, da si veganka in ne vegetarijanka. Ampak važno, da si v deluziji kako si vsa ljubeča, tolerantna in pdb.

Mene pa zanima, kje si kupila ta pesto. 7x za 14€?  Razen, če je vsak za ennkrat na kruh namazat.

Sovel, 04.12.2024 ob 06:12

Če je embalaža že odprta, je v trgovini ne bodo zamenjali…

Pa dobro no.. saj ni vseh naenkrat odprla 😂

Jaz pa ne razumem, kako se vam zdi odmrznjen sir še dober.

Mogoče pa ne bi bilo slabo, če bi pojedla te namaze … Kje pa piše, da se ne smeš nikoli pregrešiti?! Ne kompliciraj!

Jaz pa ne razumem, kako se vam zdi odmrznjen sir še dober.

Jaz ne opazim nobene razlike.

Vsekakor bo soseda Pesto dobila GRATIS.
Samo omenila sem, da je cena komada 2 €. Vsi ostali so pa zelo okusni, kupljeni v Lidlu (Deluxe).

seres velik, 04.12.2024 ob 06:05

Kdor gleda na vsak €€€, ne pije vina in ne kupuje pesta.

si me prehitel-a 🙂

New Report

Close