Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes sem vrgla proč 14 €

Danes sem vrgla proč 14 €

Odgovor na objavo uporabnika
Terapija, 03.12.2024 ob 19:49

Anonimno292, 03.12.2024 ob 19:32

Bi vsaj razlozila kaj se ti je naredilo?

Kupila sem Pesto, več različnih okusov (Rukola, Bazilika, Paradižnik, Orehi, Mandeljni), seveda sem mislila, da so vsi vegetarijanski, vsaj po slikah sodeč.

Pridem domov, si nalijem kozarec Terana, odrežem črni kruh in namažem Pesto.  Z slastnim užitkom zagrizem v kruh in zaznam čuden okus … grem prebirati sestavine … pa vidim, da je notri tudi inčun. Omg. Jaz pa vegetarijanka. Zdaj bom teh 7 kozarčkov, kom / 2 €, dala sosedi.

🙄🍷

Glej, avtorica, ti inčuni, ki so v pestu, so dali svoja življenja, da se ti zdaj nekaj zmrduješ in nočeš jesti! Inčuni do že mrtvi, saj jih ne boš ubila!

Koliko pa je teh inčunov v pestu, verjetno za vzorec. Toliko, da morajo napisati.

Samo povem, 04.12.2024 ob 13:26

Glej, avtorica, ti inčuni, ki so v pestu, so dali svoja življenja, da se ti zdaj nekaj zmrduješ in nočeš jesti! Inčuni do že mrtvi, saj jih ne boš ubila!

Hvala za te besede podpore. 😆

¸jaz sem pa danes našel 14 € na tleh ☺️

Jaz sem pa nedaleč nazaj šla na brezmesno dieto za dva tedna in sem mislila, da me bo pobralo. Kot da nimam dovolj problemov že z ostalimi minerali lol.

Kaj pa je to inčun?

Anonimno 10292, 04.12.2024 ob 20:56

Kaj pa je to inčun?

Inčun ali Sardon je majhna plava riba, ki je zelo razširjana v Sredozemlju.
Žene od ribičev že od nekdaj konzervirajo to preprosto ribo in jo potem čez zimo uporabljajo kot dodatek ali začimbo.

Potem pa daj v shrambo. In ko ne bo več dobave pestov, mogoče bo se kakšna velika smet zaletela v pomemben satelit, ali bo Putin pritisnil gumbek, ali bodo poplave, potres, požari, žled, 5m snega, ali bodo redukcije, ali huda sončeva nevihta,nikoli ne veš, verjemi, takrat jih boš popapcala z žlico na mah…

New Report

Close