Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Danica,Danica…

Danica,Danica…

Zadnijič sem brala, da Danica ni plačevala stroškov za stanovanje, ker ni vedela da jih mora,ker stanovanje še ni njeno.Ko pa je to izvedela, najbrž iz časopisov, je nemudoma plačala vse položnice.Majke mi, sem videla slike v česopisu.,
Tudi moje stanovanje ni njeno, kaj če ji pošljem še jaz svoje položnice?Mislite da bo plačala?

Ne. Mislila bo, da tudi tvoje ni njeno.

v času županovanja si je kupila dve stanovanji:(((
Še nič znanega odkod ji denar,je pa raziskava v teku.

info press:)

Majke mi

SI ČEFURKA?

Če ne se prosim odvadi južnjaškega Pičku-maternega jezika!

Ali pa se preseli 500 km južneje, velja?

Torej?

Janez

Janez Kranjski! Si pa oster, ampak res se mi zdi preveč južnih tujk v slovenskem jeziku. Ne samo preveč, žal jih je vedno več. Mladina pa skoraj ne zna več govoriti, brez da bi uporabljali tujke v slovenskem jeziku, pa ne samo južnjaške. O pisanju in uporabi slovnice pa raje ne govorim, ker je porazna. Ne vem, ali so začeli učiti po šolah drugačno slovenščino.

Ja, Janez, sem južnjakinja, ampak z juga Slovenije.

mega ne napisal/a:
>Mladina skoraj ne zna več govoriti, brez da bi uporabljali tujke v slovenskem jeziku, pa ne samo južnjaške. O pisanju in uporabi slovnice pa raje ne govorim, ker je porazna.>

Vsaj tri hude slovnične napake si uporabil/a v teh dveh stavkih.
BREZ DA BI- pravilno je NE DA BI

MLADINA…UPORABLJALI – pravilno je MLADINA…UPORABLJA

O PISANJU IN UPORABI SLOVNICE….KER JE PORAZNA – Kdo je porazen? Pisanje in uporaba slovnice ali slovnica? Če si mislila na pisanje in uporabo, potem bi morala napisati “O pisanju in uporabi slovnice pa raje ne govorim, ker STA porazna.”

Da ne govorim o “južnih tujkah”. A potem obstajajo tudi severne in vzhodne tujke?

p.s. Sem čistokrvna Neslovenka in nisem študirala slovenistike….

Obstaja tudi forum: AL’PRAV PIŠE SE…

Ja Mojca resje. Ampak “Bosanka” očitno tega ne ve.

Prav tem grmu tiči zajec.Namen linka je bil kaj mislite o Danici, ne pa ali pišem slovnično pravilno.Od osmih odgovorov le dva odgovarjata na postavljeno vprašanje.
Prav to je težava, nas Slovencev.Vedno se pričnemo razburajati zaradi manj pomembnih stvari, bistvo pa spregledamo.Medtem ko se mi kregamo zaradi majhnih napak, politiki sprejemajo velike odločitev.

To je že res, ampak ta majke mi je bil mal odveč, to je vse kar so ti hoteli povedat!

Janez,se ti resnično opravičujem, tudi mene velikokrat zmoti kakšna malenkost.

Pa saj se to ni zgodilo le meni.Poglej druge teme, na koncu je nit že popolnoma “scefrana”(Ups, spet mi je ušlo, ta trenutek ne najdem druge besede.) .Na koncu ne veš, o čem se smo se sploh pogovarjali.

A kaj mislim o exs županji?? Ja revca ni vedla, da je stanovanje njeno, pa v njem je živela??? A je mislna, da ji bodo sosedje stroške plačeval??Katastrofa !!!!

New Report

Close