Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dan,ki je posebej….

Dan,ki je posebej….

Lep ,kljub dežju,temi zunaj…..
Ja je dan,ki mi je všeč prav tak kot je….
Nekam ste se poskrili vsi,le zakaj….???
Ko pogledam skozi okno,se zamislim da se mi danes nikamor ne mudi…da lahko malce posedim,v miru popijem še en kafe,razmislim,kam vse moram iti…kaj postoriti…..kaj bom kuhala in kaj počela…..
Uhhh res je lepo zunaj močno pada dež in kar vriskala bi od veselja..res je lepo…aha….:)))))))))))
Da bi tudi za vas današnji dan postal lep….kljub dežeku zunaj,ki ga nad vse obožujem jupieeeeeeeee:))))))9

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Evo mene, evo mene

Jutro

Si se sestavila al te še vse boli

Ma se sestavljam ja in nič me ne boli,no ja….nič ne čutim,ker sem danes frej..še kar v pižamci letam okol…..počasi bo padel tuš,pa v krpe pa k zdravniku…ekola…:)))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

gripa?

ne ne zdrava ko dren…punco moram peljat k ortopedu,hrbtenica…..

skolioza?

Kwa….heheheh …??

Bomo vidli kaj bo rekel,upam da nima res krive hrbtenice….da je kriva le višina in suhljatost..heheheh:)))

Nisem te hotel prestrašit.

a razloži kaj je to..sej nekej sem že slišala pa nisem prepričana da poznam to besedo….ajdi….presvetli me

To je ukrivljenost hrbtenice. Ni dvojnega s. In to se odklanja v levo ali desno stran. Pogosta pri otrocih. S steznikom in vajami se to stvar ustavi. V ekstremnih primerih operacija.

Uhhh ne me strašit….Nič se ne ve,zdravnica je rekla saj je lahko le reventivno..a bolje da vidi ortoped….Baje je to pogosto pri otrocih…ja upam da če bo treba sam kakšne vaje…..

je pa zanimivo tamala rekla zdejle (ima sošolko,najboljšo prijateljico,ki gre na operacijo za ledvice) da nam še jaz na kakšno operacijo mogla..al pa v laboatorij,ker ne grem!!

Ni bil moj namen, da te prestrašim. Lahko je sama drža zanič. Ta problem sem imel jaz.

ej tudi jaz a ne s hrbtenico bolj z rameni..pa se je tako zaraslo,tko da..mami je že fuč..hčerki pa je res treba pomagat,če je kaj na tem….zato pa grem…veš da sei nebi odpustila boh nedej….

No zdej jo grem pripravit,pa tamalga tudi..papa pridem nazaj ko bo fertik,pa povem kaj in kako če te zanima…)))

Me. Držite se

Čao

New Report

Close