Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka daria?

daria?

sem eden od povabljencev na poročno slavje.slavljenca sta se odločila, da bi raje denar, kot darila. zanima me predvsem koliko je povprečen znesek, ki se ga ob taki priložnosti izroči slavljencema?imam občutek, da je namen poroke samo v današnjih časih na koncu čim več iztržiti-mogoče je to zdaj moderno?t

živ!

prispevaj toliko kolikor bi odštel za darilo, če bi ga kupil… po svojih zmožnostih seveda. pa malo izvirnosti vloži kako boš denar “zavil”…ne dajaj ga v kuverti….:))

lp,
Lara

Se strinjam, da vsak prispeva denar po svojih zmožnostih. Sama sem šla že velikokrat na poroko, kjer smo dali večinoma denar. Tadej, malce pomisli; če že nekaj časa živiš s partnerjem v lastnem gospodinjstvu in si si primoran kupiti že večino gospodinjskih potebščin, ne potrebuješ treh likalnikov, katere ti podarijo razne tete, ki ne komunicirajo med sabo. Z nabranim denarjem si pa lahko kupiš kakšno večjo stvar, katero ti posameznik običajno ravno ne more. Se strinjaš?

OJ!

Jaz sem bila pred enim leton na poroki od prijateljice in so ji dajali denar od 15.000- 30.000.
Malo preštej koliko vas je od vaših povabila. Ponavadi je z denarjem tako da si tako rečeno plačaš pogostitev in da nekaj ostane za mladoporočenca.
Pogostitev te pride 2.500-4.000 tako da je nekje 5.000 na osebo že lepo darilo.

Vsaj tako je bilo pri nas.
sedaj je odločitev v tvojih rokah.

Me veseli, da je bila vsaj Anja konkretna v stevilkah. Naj se se kdo opogumi in napise kaj podobnega, mogoce tisti, ki ste se pred “kratkim” porocili. Mislim, da je to vprasanje aktualno pred vsako poroko, na katero si povabljen. Tudi jaz se sicer poplnoma strinjam, da je nakupovanje strojckov preziveto.

težko je govoriti o konkretnih številkah…odvisnood razmerja do mladoporočenca..recimo jaz sem svojemu bratu kupila tavelik kovter in mu dala še 500000 sit….kolegu ki se vidimo 2x na leto pa 10000 recimo pa kak hec zravn…malce po občutku se moraš ravnat…

HEHE …MAL SEM SE ZATIPKALA TAKO BOGATA PA RES NISM :)) BRATU SEM DALA 50 JURJOV IN NE 500..DA NE BO POMOTE :))

Lara, sem te ze nameravala vprasat, ce si poleg brata zelis tudi sestro – mene!!! HIHIHI, lep dan!

Jaz pa grem na poroko nasledni mesec in sem premislevala, da bi da la 100 eurov. Poroka naj bi bila 1x v zivljenju in takrat pac das malo vec-seveda ce zmores, kajne?

New Report

Close