Darila ob novem letu
en lep pozdravček!
približuje se novo leto in sm oseba ki zelo rada obaruje druge ljudi…vendar imam letos veeeeelik problem!moja denarnica je nažalost čist prazna…jz ib pa tako zelo rada obdarila svoje prjatelje, stareš in sestrico…
imam ogoče katera zanimivo idejo za darila…?
res lepa hvala!
čawbaw
Verjetno nisi edina s to težavo. Meni se to dogaja vsako leto :-)).
Ni druge izbire, moraš poenostavit. Jaz sem lani dobila v eni trgovini precej poceni dišavne lučke (kako se reče tistim keramičnim posodicam, v katere vstaviš svečko, na vrh pa daš eterično olje?) v obliki štedilnika;zelo simpatične. Zraven sem napekla precej piškotov in jih lepo zavila v paketke z mašnico. Kjer imajo otroke sem dodala še malo “volumna” (čokoladica,bomboni ipd). Je kar zažgalo. Letos pa še ne vem kako bom izpeljala; denarja je vedno premalo…
Srečno
Bila sem v trgovini Celi svet in že dobila idejo kaj bom kupila. Imajo zelo lepe steklenice z kopalno soljo, zraven pa bom kupila dišeče svečke v katerih so razne živalce in školkice. Se mi zdi kar dobro darilo za 398 sit. Tudi jaz na žalost nimam denarja zato sem si omislila tole.
Kje pa je Celi svet, samo v Lj ali tudi v Ce?
LP
Jaz sem pa kupila poceni majhne 1 dcl kozarcke, jih porisala z barvami za steklo (samo 2 barvi, zlato in modro, narisala zvezdice in snezinke), notri bom dala pa cajno lucko, pa zavila in to dala za darilo.
Ojla!
Jaz imam tudi malo tanjšo denarnico pa sem tut zavila v celi svet in tam kupila:za nekatere okrasno božično svečko(pakirane so bile tri po470sit),kamilčin čajček-da jih pogreje(bila sta dva paketka po 199),ter jafa keks350dag po 199-da se malo posladkajo;),tako da pri nekaterih stvareh že prišparaš ker so v ceno vkjučena 2paketka;
Tako za ostale sem pa tut tam kupila1škatlo čaja(kar velika-mislm da jih je 100 filter vrečk če ne celo 200)po450sit,kavo77sit.ter 2čokoladi(ena 95 in je z smetanovim polnilom).Tako to je bilo za odrasle…..
Za dve punčki sem pa kupila:rdečo vrečko iz blaga ki je ročno delana z motivom dedka mraza-v njej:čokolado,flips ki je bil po55sit,bombone ki so dvoje 199,zelo luštne špangice,lekec v tušu po 199,ter sadni lipglos po 199,pa še par sladkarij-to pa zato ker je pri naju letos samo božiček;)
Če misliš kupit kaj takega se ti zelo splača,vsaj men se je.Ker imam daril zelo veliko okoli 9 in če bi šla v drugo trgovino kupit iste stvari mislm da pod 20 tisočaki ne bi prišla skoz.
Pa lepe praznike želim vsem skupi!
že več let smo s sorodniki in prijatelji zmenjeni, da se obdarujemo tako, da vsak da tisto darilo, ki ga sam naredi. npr. speče pecivo, kaj splete, izrezlja, potem damo ali domačo marmelado, ocvirke, vloženo zelenjavo (tistim, ki ne vlagajo), med, itd., božične okraske, pa kakšno malenkost tudi kupimo npr. dišavne svečke, ta male božične zvezde (prave), kakšno buteljko, v knjigarni imajo take luštne male knjigice za vse priložnosti. vse lepo zaviješ. pa saj nihče ne pričakuje bogatih daril. važna je pozornost in voščilo. LP
Jaz doma skozi celo leto spravljam kozarce od Nutele. Za darilo potem dam notri orehe, suho sadje, z barvami za steklo in konturo narišem kakšne zvedice ali kaj podobnega, “pokrovček” pa je lahko iz istanka blaga ali kak trpežen papir ovit z rafijo ipd. Lahko pa daš notri čajno svečko in imaš lep okras. Vse za res malo denarja
hvala vam:)
Maša, celi svet je v Celju v interšparu, mislim,da je zraven levis-a. To je tista trgovina celi svet po 199 sit.
LP, ina
Forum je zaprt za komentiranje.