darila za 11 do 15 letnike
Potrebujem darila za fanta in deklico 15 in 11 ter deklico in fanta 14 in 12 let stare.
Nimam pojma, kaj razveseli tako stare otroke, zdaj niso vec otrocji, da bi kupovala igrace, a niso niti odrasli, da bi kupila kaj bolj ‘odraslega’ .
Vsi stirje so sportniki, vsak svoj sport, a spet se ne bi ravno bazirala na sportna darila.
Imate kaksne ideje?
Ce so otroci tvoji potem ves priblizno kaj jih veseli in kupi nekaj temu primerno. Mogoce za puncko kaksen lep pisan zvezek, barvice nek zanimiv kemicni svincnik, copate, nogavicke, zapestnica ali kaksen set za izdelavo nakita…
Za fantka pa kak dodatek za sport s katerim se ukvarja, nek racunalniski dodatek( miska, tipkovnica), prenosni zvocnik..
Moznosti je veliko odvisno v katero smer bos sla z darili. Najbolje je vedno kupiti kaj uporabnega (oblacila) pa se kaksna stvar zraven.
Ce so otroci tvoji potem ves priblizno kaj jih veseli in kupi nekaj temu primerno. Mogoce za puncko kaksen lep pisan zvezek, barvice nek zanimiv kemicni svincnik, copate, nogavicke, zapestnica ali kaksen set za izdelavo nakita…
Za fantka pa kak dodatek za sport s katerim se ukvarja, nek racunalniski dodatek( miska, tipkovnica), prenosni zvocnik..
Moznosti je veliko odvisno v katero smer bos sla z darili. Najbolje je vedno kupiti kaj uporabnega (oblacila) pa se kaksna stvar zraven.
[/quote]
Ce bi bili moji, bi verjetno ze vefela, kaj jim kupiti.
Sportnim stvarem bi se izognila, ker jim to vsi kupujejo.
So skromni otroci, niso revni, imajo vse, kar potrebujejo, a nimajo nekih posebnih zelja. Da se razumemo, itak bi vsi stirje imeli najnovesi iPhone, kdo pa ne bi, ampak to jim je jasno, da ga ne bodo dobili.
Zvocnik ni slaba ideja, mogoce kaksna namizna svetilka, nogavice ali rokavice itak zraven tako za usput, kot npr cokolada.
Set za nakit… Kje bi dobila kak tak bolj resen, ne tiste otroske?
kakšen kič ali brezvezne drobnarije nima smisla kupovat … pri nas smo bili vedno zmenjeni, čokolada in euri … pa mine nekaj časa in na koncu se njihova želja po iPhonu res lahko uresniči … če znajo z denarjem 🙂
Ce bi bili moji, bi verjetno ze vefela, kaj jim kupiti.
Sportnim stvarem bi se izognila, ker jim to vsi kupujejo.
So skromni otroci, niso revni, imajo vse, kar potrebujejo, a nimajo nekih posebnih zelja. Da se razumemo, itak bi vsi stirje imeli najnovesi iPhone, kdo pa ne bi, ampak to jim je jasno, da ga ne bodo dobili.
Zvocnik ni slaba ideja, mogoce kaksna namizna svetilka, nogavice ali rokavice itak zraven tako za usput, kot npr cokolada.
Set za nakit… Kje bi dobila kak tak bolj resen, ne tiste otroske?
[/quote]
Recimo na Rayher spletni strani ali pa kaksni ustvarjalni imas za kupit posamicno al pa mesane perlice od manjsih do malo vecjih odvisno, kaj ji bi bilo vsec. Jaz bi recimo raje manjse pisane mesane ali pa enobarvne pa zraven kupis laks(elasticen) , ce bos navadnega moras se zraven tiste zaponke ali kako se temu rece. Bi ti predlagala tudi Tedi trgovino, ampak vemo, da je zaprt.
Obicajno kupim darilo za 20e za vsakega, letos sem se pa odlocila, da bom dala malo vec in ker je tak cas, da so otroci vec ali manj samo notri, dobijo igrice za komp/konzolo in kontroler za komp ter kamerico za komp.
Za punce sem nasla eno tako gibalno igro ‘just dance’, kaj pa za fante, je kaj podobnega? Ne ples, ampak mogoce kaksna zabavna vadba, imajo komp in PS.
V naši družbi imamo 8 najstnikov v starosti od 14 do 18 in je že nekaj časa “in” kendama. Taveliki so si jo itak že sami kupili ali en drugemu za darilo, naša najmlajša jo dobi zdej za božička
https://kromkendama.com/collections/all/products/krom-noia-4
Je pa res, da niso neki navdušenci nad računalniškimi igricami.
Drugače je pa res fino vedeti, kaj otroka zanima, saj so si res zelo različni.