Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek darila za najstnike

darila za najstnike

Imam problem, kaj podariti najstniku. večkrat so take priložnosti, ne samo rojstni dan – konec šol. leta (končal bo sedmi razred), Božiček, pa kdaj, ko se vidimo po daljšem času …… Se mi zdi, da za deklice ni problem, ampak za fanta sem pa čisto brez idej. Ne želim dragih daril dajati, tja do max. 30 eur, rajši manj. Nekih hobijev fant nima, materialno je preskrbljen, kam povabit ga skoraj ne morem, ker se časovno ne moremo uskladiti …… Ne vem. In bom zelo vesela kakšnega predloga, ideje. Hvala!

taki imajo najraje denar, še za lastnega najstnika je težko predvidet kaj si želi, tko da … z evri ne boš falila

Naš 13letnik je najbolj vesel darila v kuverti:-)
Tudi pri darilih za njegove sošolce ali prijatelje ne kompliciramo. Nekaj sladkega, zraven pa kuverta, ponavadi z 20€.

Meni je glupo do konca podarjati denar, bone, ker se ti ne da, pomislit, ker se ti ne da iskat, ker nimaš idej…

Drugače pa, pokliči starše, babice, tete, sestrične, združite se in kupite kaj konkretnega. Najbolje je, če vprašate slavlenca kaj si želi, na ta način ga osrečite in ne kupujete raznih cenenih kitajskih plastičarij……… ki so samo za v kanto….

Zadnjic mi je ena predlagala usb kljuc. Kupila sem ga v dzs, bil 18€, ne cisto navaden ploscat, ampak kot mozicek. Oba najstnika sta ga bila zares vesela in mi se dvakrat prisla rect kako kul darilo, stara sta 13 in 16.
Mogoce bi jim bilo fajn tudi brezzicna slusalka za mobi, se dobijo ze za manj kot 30€( sem jih videla v comshopu).

New Report

Close