darila
živijo,
da se še jaz malo priplepim. Ker se približuje čas množičnega nakupovanja daril, mi prosim povejte, kje naj kaj ceneje kupim? Ali so se že kje začele kakšne “mini razpodaje”. Ali se kje zapira kakšna trgovina, pa imajo 50 % razprodajo? Ali je katera od vas zasledila kaj ugodnega in lepega? V mislih imam vse, od igrač, gospodinjskih stvari, do cotk. Bilo bi imenitno, če bi to postala stalna praksa na tem forumu, da se medsebojno obveščamo. Če bom kje kaj vidla, vas obvestim. Lep pozdrav!
Ja včeraj sva z moževo mamo krožile po trgovinah in za igrače se ti splača it pogledat v city park – špar ali Leclerc (Rudnik). Izbira je velika in vsekakor cenejša od manjših trgovin.
Razprodaj pa nisem opazila, tu pa tam lahko opaziš znižanje na določenih artiklih…
Taprave razprodaje pa bodo šele 15. januarja če se na motim.
..jaz ti žal ne morem pomagati, sem iz takih koncev doma, da komaj imamo kako trgovino, tako da sploh ne vem kaj je tole 50%%, nimam pojma hahaha… no veš kaj sm tole sem ti hotela povedati…da sem letos sprejela odločitev: obdarujem samo otroke, odraslih pa ne…z odraslimi samo skupaj večerjico, kaj spijemo in vsakemu bom naredila neko domačo pozornost. Dosti imam tega hajkanja vsako leto po trgovinah, pol pa še nič pametenga nisem kupila….tako pri nas bo letos takole1 Če pa se ne bo obneslo( sranje ker pol tud jaz ne bom dobila daril, ki jih imam pa rada), bom pa drugo leto drugo taktiko obrala….sam da se nekaj dogaja, pa da lahko kdo šimfa, je pa tud nekaj, a ne?
Pepita!
Dobra ideja to, da se medsebojno obveščamo, kje je kaj, da takoj raztrobimo, čist po babje! :))))
V glavnem, jaz sem iz Mb, pa pri nas nič takega, da bi vedela. Drugače pa jaz že tudi razmišljam na veliko o darilih.
super ideja! Če katera zaide v “djuti fri” na Jelšane….tam imajo zdej do 25% znižanje…kozmetike, igrač, kovčkov….Recimo, ta nova maskara od L’oreala je 2700 sit, v Milerju pa 3600….Sej zdj ne mislm, da greste zarad ene maskare tja….ampak če ste glih slučajno tam….
Ej, Majda, pa ti Duty free-ji so zdaj imenovani Kompas, ne? Sem zadnjič brala, da se tam najbolj splača kupovat parfume, da so dost cenejši!
Pa misliš, da imajo v vseh znižanje ali samo na Jelšanah?
Beneton na Wolfovi (sp. perilo + pižame) ima vedno miklavžev popust. Za igrače je tako, če poznaš koga ki ima kartico od Baby centra je polno igrač po znižanih cenah za lastnike kartic. Pa povsod so neke akcije … Merkur jih ima polno… za različne stvari.
ja, ja na meji s Hrvaško so kao djutiči, to so od Kompasa, tko kot so bli…Parfumi so v povprečju cenejši za 2-3 jurje, sem glih zadnjič kupila enga za mojo frendico, pa je bil 2500 ceneje kot tuki v lj. Jaz sem vidla samo za Jelšane, ker tja največkrat zahajam, mogoče tud na Starodu, to ne vem…
Zivjo!!!
Ja ja Ajsa imamo res ja full poceni v Kompasih midva s fantom tud tam darila kupujeva in je super zadevca!
PA PA
Pa lepo nakupuj:-)
Ce bos karkoli rabila tik kr vprasaj!
Forum je zaprt za komentiranje.