Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilni bini Zvezdar

Darilni bini Zvezdar

Ker vas je tukaj veliko, verjamem da katera pozna tole http://www.zvezdar.com/okusi/okusi-sveta.html
Potrbujem za darilo, pa bi me zanimale izkušnje. Hvala v naprej.

Izkušnje?? Kakšne izkušnje?

Ja, poznam, zelo fajn. Si izbereš, kar ti ustreza in greš takrat. Nisi tako zavezan kot pri običajnih bonih, ko moraš it na točno določeno mesto.

Izkušnje iz prakse : ) Lepo se bere tam, ampak me zanima kako se v resnici izvaja. Je postrežba taka kot more bit? Ti mogoče potem pijačo ful nabijejo, ker je tukaj ni v ceni? Take stvari pač.

Salinka hvala.

Jaz sem bila samo v eni restavraciji (v Lj) in je bilo v redu. Vem, da je notri tudi Orient iz Mb. Mene tja ne spraviš, ker sem enkrat bila, zelo dolgo čakala, da bi kdo od kod prišel, vmes pa so po zraku letali metuljčki – molji. Ni se bilo težko odločiti za to, da sva vstala in šla.

Hej, jaz sem za rojstni dan dobila tale Zvezdarjev paketek Wellness in mi je bil super! Priporočam. Jih pa tudi sama kupujem za darila in so bili do zdaj vsi kar zadovoljni.

Aja, če kdo namerava kupit en “hint” po pošti smo (pomoje vsi koristniki tehle jihovih bonov) dobili še promo kodo za naročanje na netu: vtipkaš WBC5 in dobiš 5€ popusta na naročilo! Velja pa neomejenokrat (stestirano! 😉 ) hehe

Ne kupujte bonov pri njih. Raje plačam kosilo ali storitev po običajni ceni in dobim to, za kar sem prosila, kot pa da prišparam nekaj centov in na koncu izgubim mnogo več. Neprofesionalni do konca! Ne priporočam.

Jaz imam tudi slabo izkušnjo z njimi.
Bon sem dobila za darilo. Ko sem želela bon pravočasno zamenjati, sem jih o tem obvestila (najprej po telefonu, potem pa še pisno). Nikoli niso omenjali, da je treba menjavo plačati in sicer v vrednosti 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bona (10 EUR), čeprav piše v njihovih pogojih poslovanja, da te obvestijo o tem, če se odločiš za menjavo. Če bi me, bi kupon pravočasno koristila in ne bi imela dodatnih stroškov. Kasneje so mi želel računati še več za menjavo bona (15 EUR). Ko sem ju na obe napaki opozorila, so se delali nevedne in skušali preložiti odgovornost name. V 7 sporočilih, kolikor smo jih izmenjali, ni bilo niti enkrat zapisano, da se opravičujejo za napako. So imeli pa čas napisati, da so naredili napako zaradi tega, ker jim jaz nisem odpisala dovolj hitro (odpisala sem jim v skladu s časovnim pogojem, ki so ga postavili).

Jaz vedno bone porabim. In pol nimam razloga za menjat. Ponavadi so njihovi boni veljavni dbve leti. In kako naj obvestijo vse, ki so bone dobili za darilo. Saj ne vejo kdo so… Trapasto. Punca pamet v roke.

Zakaj neprofesionalni? A lahko to malo razložiš? Meni so Zvezdar boni super darilo. Niti sama, niti noben drug, ki sem mu jih podarila ni nikoli imel težav z njimi. Vedno so nas lepo sprejeli v gostilnah, ali pa salonih, nikoli nobenih težav. lepo povejo, kaj dobiš. Vse je tudi napisano v knjigici. Če želiš še kaj zdraven naročit pa pač posebej plačaš. Ni ti pa nujno. Skratka, fajn darilo. Jaz pa priporočam!

Pri Zvezdarju sploh ni fora v tem, da bi bile storitve kaj cenejše, kot so sicer, ampak v tem, da je v brošuri izbranih več ponudnikov in si obdarjenec lahko izbere po lastnih željah.

Knjižica s ponudbami večerij za 2 osebi stane 40 evrov, Sanjski oddih v dvoje (polpenzion na kmečkem turizmu za 2 osebi npr.) pa 130. To cenovno niti ni posebej ugodno, je čisto normalna cena.

Skušam podaljšati bone, ker jih nisem mogel izkoristiti, zaradi korone pa se sploh ne odzivajo, ne na telefon, ne na mail. Odgovor na mail pride samo iz avtomatskega odzivnika. Niso vredni ”pol piskra mrzle vode!”

Velik nateg. Vse namestitve so stalno zasedene čez vikende oz te zavračajo, če omajo druge stranke. Dobiš kao dodaten popust na naslednjo nočitev, ki je ful draga, (dobiš kje drugje za 2 dni za tisto ceno). Če ti poteče bon (npr zaradi korone), moraš doplačat ful za isto ponudbo (tle še posebej nategujejo), pri čemer ti dajo potem veljavnost samo za eno dodatno leto in spet prosjači okrog, da te vzamejo čez vikend…Nikoli več!!!Po mejlu so tut ravno kvazi odzivni.

Midva z možem sva dobila to za darilo in prvo, kar je, ti hočejo prodat še kakšno dodatno nočitev. V bonu je bila vključena nočitev in polpenzion. Ko sva prišla tja, je kar naenkrat to veljalo samo za nočitev in zajtrk. Ko sva rekla lastnici, da jo bova prijavila, naju je poslala v neko gostilno (kot da ono plačajo), ampak je bilo kot v neki menzi. Naslednje jutro je pri zajtrku bila ena luštna punca, ki je stregla pri zajtrku in ji je lastnica rekla, da moramo poročunati. Mislila sva, da se bova pogovorila z lastnico pa ni hotela priti in grozila je celo, da naju bo prijavila na policijo, če ne dava bona. Hotela sva plačati samo tisto dodatno nočitev z zajtrkom, bona pa ne dati, ker nisva dobila tistega, kar je na bonu pisalo. Ko sva midva rekla, da jo bova prijavila, se je omehčala in obljubila, da naju časti za večerjo pri eni boljši restavraciji. Na koncu imaš slab občutek, kot da za nekaj prosjačiš, čeprav tudi prav poceni ni bilo.

Tega ne bom nikoli kupila nobenemu pa tudi zase ne.

Mislila sva, da se bova pogovorila z lastnico pa ni hotela priti in grozila je celo, da naju bo prijavila na policijo, če ne dava bona. Hotela sva plačati samo tisto dodatno nočitev z zajtrkom, bona pa ne dati, ker nisva dobila tistega, kar je na bonu pisalo.

Čakaj malo, vidva sta koristila nočitev in polpenzion (okej, pač v neki bolj menzi), ampak nista hotela dati bona niti plačati te nočitve in polpenziona, hotela sta plačati samo DODATNO nočitev z zajtrkom??? Torej sta hotela prvo nočitev in polpenzion zastonj? Ja, bravo, no!

Pri nas smo bili vedno vsi zadovoljni, vse je bilo vedno okej, nihče nas ni obravnaval kaj slabše kot vseh ostalih gostov. In večerja v dobri restavraciji za 40 € za dva je pač malo. Dobiš pa predjed, glavno jed in sladico. Pijačo valda plačaš, ampak pač po ceniku, saj lahko tudi vodo iz pipe naročiš, pa bo samo ta bon za oddati. Pa če ti je bon potekel ali skoraj potekel, ker ga nisi koristil ali nisi mogel, je super, če ga lahko prodaš, čeprav moraš plačat nek delež. Pa menda ti ne bodo kar vračali nazaj ves keš ali menjali za drugega.

New Report

Close