Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DARILNI BON

DARILNI BON

Lep pozdrav! Zanima me, če imate kaj izkušenj z darilnimi boni v različnih termah. Kar me zanima je, če morda kdo ve, če imajo kakšne terme v osrednji Sloveniji (Laško, Dobrna, Olimje, Snovik,..) darilne bone za različne masaže in če jih pošljejo tudi na dom. Najlepša hvala za odgovore

Pojma nimam, vendar če bi jaz želela kupiti darilni bon, bi jih poklicala.

Sicer pa, še čisto vsi so pohvalili masaže etc. v teh toplicah.

1x smo podarili darilni bon za kopanje v Laškem – naročili smo jih telefonsko, poslali so jih po pošti, plačaš po prevzemu. Po moje je za bone za masažo enako. Lp.

Iz Snovika so jih bili pripravljeni poslati. Ampak s tako slabo voljo in kompliciranjem, da sem se rajši tja zapeljala ponje. Obdarovanci pa so bili potem z masažo zadovoljni.

Vem, da lahko kupiš bone za Dolenjske in Šmarješke toplice kar na pošti. Lahko tudi pri njih.

Že večkrat sem naročila darilni bon za terme Laško. Imajo zelo pestro ponudbo različnih masaž, kopeli, kopanje + kosilo… Cene so ugodne pa še lepo darilo je. Pošljejo ga po pošti ali pa ga greš osebno iskat.

Kako je pa potem s plačilom???

Kot sem napisala – plačaš po prejemu – poštarju.

Zdravilišče Laško ima to zelo pošteno in prijazno urejeno. Priporočam tako njihove bone kot tudi masažo 😉

čao

hvala

take masaže, kot sem jo bila deležna v Laškem, je še nisem doživela – pa si privoščim masažo vsaj 1x na dva meseca. pa ne me narobe razumet:-) -zmasirala me je punca in to tako, da sem se na koncu počutila tako, kot bi eno uro intenzivno telovadila. punca obvlada!!!!

New Report

Close