Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek darilo

darilo

Imam en problem, ve pa ste to že dali skozi, vsaj velika večina. Končujem vožnjo v avtošoli. Zanima me, če je v navadi, da se na koncu inštruktorju za trud in potrpljenje da kakšno darilo ali povabi na pijačo?
Hvala ter lp

Ojla!

Jaz sem svojega inštruktorja po opravljeni izpitni vožnji povabila na pijačo!
Ampak to je bilo pred enajstimi leti, danes pa ne vem kakšni so trendi……;o)

Uspešno opravljen izpit ti želim!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Tudi jaz sem naredila tako kot Lola, moj inštruktor je celo sam namigoval na to – sva se sicer zelo dobro razumela… Je pa res to bilo pred 10 leti…

Jaz sem tud mojga povabila na pijačo (pred 16 leti) pa ni hotel iti:))))Je bil ves srečen,da se me je rešil:))))))))

Tako hudo pa menda ja ni bilo. Še vedno pa ne vem, kakšen je danes trend.

Če je inštruktor “fejst”, ga kar kar povabi na pijačo…. hi hi
Midva z mojim sva spila en velik špricar! Čisto resno!

Hay!
Izpit sem naredila pred dvema mesecema. Povabila sem ga na pijačo. To je bilo vse.
LP

Jst sem naredila izpit 10 let nazaj in ga nisem nikamor povabila.
Kasneje ,ko sem začela hodit z mojim zdejšnjim možem (2 leti po narejenem izpitu) ,sem izvedela,da sta z mojim velika prijatelja in sedaj smo vsi družinski prijatelji 🙂
Med delanjem izpita, sem mu pa delala sive lase :)))

Če se uredu zastopita,ga kar povabi na pijačko.

Lp, Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Hvala za nasvete. Se dobro razmeva. Torej bova šla na pijačo, ko bom, če bom naredila….

New Report

Close