Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek darilo – ljubimec

darilo – ljubimec

Bravo Dule in vsi ostali!!! uPAM, DA MU BOŠ KUPILA KAJ TAKEGA, DA BO ŽENA ZAGOPTOVO NAŠLA in seveda vklopila možgane, potem pa naj razhajka to vajino k……jo! A svojemu možu pa brez praznikov serviraš varanje? A taisto varanje mu boš postavila pod smrečko? Eni si res ne zaslužijo imeti otrok!

Lep božični večer pa vsem, ki to cenite!

Vprasanje je bilo: Kaksno naj bo darilo???

Ampak spet vse malo tko selektivno izkrivljate… Pa kaj, ce je vas moz – kar ne ves ne boli…. Tudi vam se utegne kdaj to zgoditi…

Odgovor: Karte za koncert, kino, gledalisce, sportno prireditev

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Gre za isto Uršo? V drugem od teh postov, ki jih omenjaš, Šeril, namreč piše, da jih ima njen ljubimec malo čez 40, tu pa omenja, da jih ima 35. Glede na to, da se dobivata že skoraj eno leto, verjetno ne gre za drugega ljubimca. 🙂

Natalija, a njen ljubimec ni nič kriv? So krive samo p_ _ _ _, zaradi katerih smo varane? Za to sta potrebna (najmanj) dva!

..in draga Natalija…potrudi se , da tvoj možakar ne bo pristal v naročju druge…za vsako stvar sta potrebna dva….

….in poročene p.zde……a vsaj malo veš, kaj te še v življenju čaka ? Najlažje na tem svetu je pljuvati vsevprek…

..pa kaj , če ima ljubimca ? Si nevoščljiva ? Vsak dela v življenju tisto, kar mu paše.

IN NEKAJ TI POVEM….ženska, ki ima rit in otroke, je lahko samo tiho…..

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Najbrž se tale Urša res samo zabava in provocira na tole temo.

Jaz pa takole mislim. imam otroke, sem super za pogledat, imam moža in imava bujno domišlijo. Pod tem si predstavljajte kar hočete.

Tule gor vas je toliko fuj in fej, ki tega ne odobravate, se vam gabi, zraven pa niste nič boljši od Urše. Če že ne drugače, pa svoje drage varate v mislih.

Pa sem povedala, sedaj pa me dajte spljuvat svetohlinci…

za to so potrebni najman 4! če bi blo doma vse ok ne bi ne en ne drug iskal potešitve drugje. tud njegova žena pa njen mož nosta del krivde. gotovo1 ker noben ne bo šel iskat drgam srečo v primeru da jo ima doma. očitno v teh dveh zakonih ni tko.

Imaš pa res bujno domišljijo, če si misliš da te bo kdo spljuval. Pa si povedala.
LP

Dule!! :)))

sebe hvaaaaaaaalit, pa druge pljuvat je pač nacionalni šport.
Doma je treba pometat, doma!

Res ste svetohlinski, vsak in vsaka je krvav-a pod kožo. Kje pa piše, da se jutri to ne bo pripetilo ravno vam???? In tako kot je nekdo napisal, dokler ne veš ne boli. Ne se poglabljat, kaj če je to ravno moj mož,kajti, če je se še vprašaj zakaj? In res je tudi to, ni vedno le ženska kriva, kaj pa moški? Ne, ne, ženska je p….. in k……, da pa moški vara je pa ok? Halooooo!!

Oj!
Lahko je tudi moj pa ne vem. Hvala bogu. Se bomo takat sekiral ko bomo vedl.
No kaj narest. Sigurn ne njo zmerjat. Rezčisti z možem, če je slučajno tvoj. Kajti, če njo odstraniš bo pa druga in tko naprej. Odstrani moža! 🙂

Zanimivo razmisljas, hihi… Sem se prov nasmejala… Upam, da ne bom odstranjevala nikogar…

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Urša za spremembo daj letos sebi darilo.
To darilo se imenuje svoboda. Ja, osvobodi se te nesrečne zveze, ki nikamor ne vodi. Ljudje se s 1. januarjem odločajo da prenehajo kaditi, da začnejo hujšati, prenehajo piti itd. in to tudi uspešno izvedejo. Ti si pa reci: s 1. januarjem bom zaživela za svoj zakon!Škoda življenja, ki ga takole razmetavaš za človeka, ki te ima za igračko, ki se je bo naveličal prej ali slej.
Razmisli in se odloči. Srečno!

batine za oba

Če imaš kaj za pometat.
LP

Če še ni prepozno mu lahko daš mene in bodi prepričana–takoj te bo zapustil!!
Meni je pa tako vseeno na kaj skočim! Vsak mi paše,moški,kakor tudi ženska!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close