DARILO MOŽU ZA ABRAHAMA
Se ljubitelsko ubada s kaksnim sportom? Mu kupis nek hud pripomocek za njegov sport. Ce rad gleda F1 recimo 2 karti za eno dirko v blizini. Ce divja z avtom, mu organiziras dan na dirkaliscu. Ce vsaj kaj pocne mu na tistem podrocju kupi nekaj, kar si sam ne bi privoscil.
Ali pa mu podari bon za jurja za LV trgovino.
Moj je rad urejen in dnevno uporablja parfum ali toaletno vodico, pa sem mu kupila en res hud in drag parfum v malo večji embalaži, da je zdržal malo dlje. Kaj pa ročna ura – taka boljša? Ali pa res organiziraj nekaj za vaju skupaj, ni treba, da je potovanje, lahko je le kosilo in sprehod ob Blejskem jezeru ali pa v Strunjanu, lahko gresta v toplice za dan ali dva se namakat in dobro jest, lahko ga pelješ na obisk k oddaljenemu prijatelju/sorodniku, ki ga že dolgo ni videl in se pogrešata, lahko mu narediš zabavo presenečenja (ali pa tudi brez presenečenja) na domačem vrtu z odojkom (iz catteringa) in točenim pivom (si sposodiš aparat v bližnji gostilni in zraven ti prodajo še sodček).
Ni darilo samo tisto, kar lahko zaviješ in daš v darilno vrečko.
Moj bi bil od vsega tega najbolj vesel odojka. Ali pa kakega paketa dobrih piv iz Pivoljuba. Bog ne zadeni, da mu navlečem kak sod Laškega ali Uniona …
Sicer pa nič od navedenega – ure ne nosi, toplic in raznih masaž ne mara, vnaprej organiziranih “izletov presenečenja” prav tako ne, osnovnega orodja imamo dovolj doma …
Jaz sem mu za 50 let kupila en hud mp3 player, ker veliko posluša glasbo, pa vem, da bi bil vesel tudi vstopnice za kak dober koncert ali zanimivo gledališko predstavo.