Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo možu za Božič

Darilo možu za Božič

Prišepnite mi kakšno idejo za darilo, za moža, kaj malenkostnega.

Kaj za “rihtat” – recimo kremo za obraz, piling, masko… Se dobi kar nekaj takih zadev “for men”.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

jaz sem mu kupila pulover (ker ga pač rabi)

copatki z ovčko! 🙂

kakšne nogavice, morda kakšno stvar za hobi (če ga ima), kozmetika,….

Ker letos še ni smučal – celodnevna smučarska karta za Krvavec.

JAZ IMAM ZA MOJGA PRIPRAVLJENE TREKING NOGAVICE- BOLJŠE KVALITETE,KER PAČ RAD HODI V HRIBE, TEČE…

Peno za britje in kakšen lepo dišeč gel za tuširanje, CD z glasbo, ki mu je všeč, svečke, arašide in čokolado (oz. nekaj, kar ima zelo rad) in veeliko nežnosti 🙂 Potem pa uporabita eno za drugim ;P

Lepo se imejta!
Z.

Parfum.

Srečko LOTERIJE SLOVENIJA – PUJSEK!
Šal in rokavice
Jopico
nogavice
pižamo
knjigo
copate
denarnico
pas

Moj hodi na fitnes in bo dobil rokavice za fitnes. LP Yana

spodnje perilo

Erekcijski obročki – pa bosta oba zelo zelo zadovoljna :o)))

darilni bon za masažo,
če kaj športa, nekaj v zvezi s tem (čelada za na kolo, smučarske rokavice, kapa, šal, ali pa smučarsko perilo, za fitnes kratke hlače, majco,….)….
čokolada ali nekaj podobnega,
v drogeriji imaš malo morje kozmetike,
videokaseto ali DVD – Mujo in Haso, kakšen CD,
igrače za velike otroke,
praktično knjigo,
ali pa kaj takega kar sama rabiš pa ti on noče kupit…. npr. lansko leto sem jaz dobila fotoaparat (čeprav nisem bila za, da se kupi, saj smo glih kupili novega, vendar ne digitalnega) – ki si ga je želel mož…….

Karte za predstavo Jamski človek (mislim, da bo 9. januarja v Grand hotelu Union), če je še nista videla. Izjemna predstava, smeh do solz in cepetanja!
Lp, Delfina

Karte za tarok, recimo! 🙂

Ciao,
Tadeja

Mojega sem prijetno šokirala, ko sem kupila rdeč širok trak in ga zavila okrog sebe….čisto slučajno sem imela na sebi črno prosojno spalno srajčko od Palmersa….. NEPOZABNO!!!!! Pa še nič ni godrnjal nad nakupom….

enako kot yana, rokavice za fitnes 🙂
In presenečenje – dadijeve zgodbice, zbrane in opremljene s clipartom /sem poskušala otroka vključiti kot ilustratorja, pa ni hotel, je preveč dela, mami/, tako da sem mu naredila zbirko 15 zgodbic :))))
T.

Jaz sem mojemu kupila hisni kino, ki si ga je zelel. Sicer ga je ze dobil, ker je blo treba preverit, ce dela – jaz pa tega glih ne znam. Drugace pa ko je videl skatle na pisalni mizi so se mu tako okice svetle – BLO VREDNO VSAKEGA TOLARJA!!!

moj bo dobil skodelico za kavo, seveda ne prazno…na njej bo moja slikica v skodelici pa tangice…he he tako kot vsako leto:)

Mojemu bom podarila bon za Tradicionalno tajsko masažo .

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

New Report

Close