Darilo ob diplomi
Zlati gram Zlatarne Celje.
Jaz to podarjam nečakom ob kakih dosežkih. Mogoče se z leti nabere in jim bo kdaj še prav prišlo.
Ročna ura zna bit vprašljivo darilo, ker ogromno ljudi ure sploh več ne nosi. Za v predal jo je pa škoda kupit.
Knjiga – ja, če fant bere in če veš, kaj bere. Ker mnogo dandanašnjih “intelektualcev” knjige ne prime v roko, razen študijske literature.
Sova – kakšna sova? Praholovec za na polico?
Darilo se pač izbere glede na to, kaj obdarovanca zanima, s čim se ukvarja…
Oj,
jaz imam dobro idejo. V Harvey Normanu, Big Bangu itd. imajo navadno ob blagajni “škatlice”, ki so radeljene po poglavjih; npr. adrenalin, gurmani, razvajanja itd. Vsaka ima tudi svojo ceno. Pač npr. če je bodoči diplomant ljubitelj adrenalina, kupiš ta paket, odšteješ približno 50 evrov, potem pa imaš v tej škatli opisane različne storitve, med katerimi lahko izbira.
Evo, tukaj si lahko ogledate več informacij: http://www.selectbox.si/
Oj,
jaz imam dobro idejo. V Harvey Normanu, Big Bangu itd. imajo navadno ob blagajni “škatlice”, ki so radeljene po poglavjih; npr. adrenalin, gurmani, razvajanja itd. Vsaka ima tudi svojo ceno. Pač npr. če je bodoči diplomant ljubitelj adrenalina, kupiš ta paket, odšteješ približno 50 evrov, potem pa imaš v tej škatli opisane različne storitve, med katerimi lahko izbira.
Evo, tukaj si lahko ogledate več informacij: http://www.selectbox.si/%5B/quote%5D
meni je pa to grozno darilo, ker potem moraš tisto nekako izkoristit tudi če ti ni ………. poglej na bolho, koliko zvezdar paketov se prodaja, to je pa očitno podobna zadeva.
No pač, kakor komu. Samo podala sem svoj predlog. Glede nato, da sem tudi sama mlada, premišljujem o drugih podanih idejah: npr., kakšna je možnost, da bo 20-letnik odprl strokovno knjigo, oz. da se je bo pristno razveselil? Tukaj pa lahko sam izbere opcijo, ki mu je všeč.
Sicer pa bi se najverjetneje najbolj razveselil denarja
Oj,
Evo, tukaj si lahko ogledate več informacij: http://www.selectbox.si/%5B/quote%5D
Mene pa zanima tale bon, samo mi ni čisto jasno kaj vsebuje. Eno od dogodivščin, ki si jih sam izbereš ?
Ja, meni je to tudi čisto mimo – darila v obliki vsakršnih bonov, kuponov in podobno.[/quote]
Pazite se Selectbox.. Sem ga podarila prijateljici, pa smo ga šele potem ko ga je odprla, dobro preštudirale. VEčina doživetij je na Hrvaškem in Srbiji – mislim halo, kdo se bo šel vozit tako daleč izkoristit en bon?? Pa tisto o 900+ doživetjih je tudi kar nekaj, med toliko jih lahko izbiraš samo če kupiš najdražji njihov paket. Eno samo nategovanje. Kupila sem ga, ker je zvenelio boljše kot Zvezdar z vso to veliko izbiro, ampak nikoli več. Zvezdar vsaj ne nateguje – dobiš manj doživetij, ampak so samo po Sloveniji in tudi napišejo pošteno koliko jih je na izbiro. Z Zvezdar boni so bili vsi ful zadovoljni, pri Selectboxu pa eno samo razočaranje. Škoda, ker je ful dober koncept. Prav žalostno tudi, kako kopirajo vse od Zvezdarja, od barv do tematik.. očitno nimajo sami idej. Aja, zakaj pa pravite, da jih je na Bolhi veliko? Jaz sem samo dva našla (sem šla takoj pogledat, če lahko kakšnega cenejšega tam zase najdem, hehe).
Pri selectbox-u (ko ga dobiš kot darilo) se je potrebno najprej registrirati.
Obvezno zahtevajo:
-ime in priimek
-KRAJ IN DATUM ROJSTVA
-mobilni telefon
WTF !!! A zdaj jim bom pa zato, da bom smel pojesti podarjeno večerjo, še cel kup podatkov dajal.
Če bi to vedel že prej, darila sploh ne bi sprejel! Darovalcu bi seveda povedal razlog…
SELECTBOX – NIKOLI !!!