Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo ob koncu šolskega leta

Darilo ob koncu šolskega leta

Ok, vem, da so že bile take teme in sem jih tudi prebrala. Pa imam kljub temu vprašanje, kaj kupiti učiteljici za cca. 30 eur. Kaj kupite vi za tak znesek????

Kašna darila in zakaj?

Javni uslužbenci NE SMEJO SPREJEMATI DARIL!

Ene ste pa res take kmetice. S temi darili POŠTENE javne uslužbence samo spravljate v zadrego. Ker se vam povesi goflja, če bi ga vljudno odklonil.

500 evrov ji daj, pa si naj sama kaj kupi, sirota uboga.

Nič ne rabiš kupovat. S tem kupovanjem učitelja samo spraviš v zadrego.
Raje ji naj otrok nariše kakšno risbico oziroma vsi v razredu ter daste to vezat in podarite.

Je brezplačno ampak za učiteljico neprecenljivo.

Tako je moj mnenje.

Javni uslužbenci lahko sprejmejo darilo do 60 evrov (za učitelje je to skupno razredno darilo v 1 šolskem letu). Ne smejo pa sprejemati denarja, darilnih bonov in dragih kovin.

Za 30 evrov ji kupi šopek ali knjigo.

Od kdaj pa ne smejo sprejemati darilnih bonov in kovin? Mi smo pa sinovi učiteljici kupili zlato ploščico – darilno – to je zelo majhno in pri hčerki bon za masažo. Torej smo kiksnili in bomo učiteljici spravili v zadrego?

Darilni boni so isto kot denar. Za kovine pa sem izvedela na tem forumu nekaj tednov nazaj. Ena je prilepila link od Komisije za preprečevanje korupcije. Malo pobrskaj, pa boš našla temo.

Joj,ste ene tečne in nevoščljive! Jaz sem zadovoljna z učiteljico in smo vsi starši in smo kupili učiteljici nakit, vsem trem. Pa zataknite si to informacijo nekam! Mislim, da je nihče ne bo šel “špecat”,da je prejela nakit.

Mi smo letos kupili ‘samo’ šopek, ki je bil 20€.

Ko smo se, po 4 letih, poslavljali od vzgojiteljic, smo naredili spominsko knjigo s fotografijami, risbicami in stavki (lepa misel, želja za vzgojiteljico) in dodali darilni bon za delavnico http://www.allegro.si/ustvarjalnice/ , ker radi ustvarjata. -> Foto knjiga je bila cca 20€ + za delavnico se ne spomnim več, a ni bila draga, ker je bila za en dopoldan. V prejšnjih letih vrtca nismo kupovali nič.

Ko smo se poslavljali od vzgojiteljice+učiteljice – obe sta bili samo v 1.razredu – smo jima naredili skodelico s fotografijami otrok + mali šopek – strošek 20€ na vsako.

Kaj takega?
https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024

Zakaj pa ne. Lonček z njenim imenom in na listkih rožic imena vseh otrok iz razreda. 15 EUR, to res ni preveč. Poglejte na fb: Čebela ali /www.facebook.com/andreja.stankovic.77

New Report

Close