Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo ob novem letu za prijatelja kot zahvala

Darilo ob novem letu za prijatelja kot zahvala

Prijateljema ( par ) bi rad za novo leto podarila darilo, bolj kot pozornost oz. zahvalo za vse kar sta nama pomagala v tem letu! Naj povem da sta oba ( takio kot midva ) zelo zaposlen, gradita si dom in imata malo časa – to za inf. če bo kaj lažje svetovat.

Hvala in lp!

Potem verjetno res ves čas delata in v tem primru bi se mi zdelo primerno podariti malo razvedrila. Morda bon za savno, masažo, bazen (npr. Atlantis ima vso to ponudbo). Ali pa vikend paket v toplicah (se da dobiti tudi dobre ugodne variante).

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Hvala za tak predlog, a mišljeno je bol kot pozornost, malenkost, ker cenovno si kaj takega ne moreva privoščit – žal tudi zase ne – smo vsi v gradnji :-))!

Do kakšnega zneska bi pa potem šla?

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Kot pozornost jima podari skodelici za pravi čaj (s cedilcem) in zavitek pravega čaja.
Da ob gradnji ne bosta pozabila na počitek in pogovor v dvoje!

Nataša

Kaj pa “bon” za en skupni piknik? Za to res ne rabite n vem koliko denarja, zna biti pa dobra sprostitev v dobri družbi. Edino na poletje bo treba počakati. Ali vsaj pomlad. Pa napišeš gor rok uporabnosti do 31. 8. 2006 po predhodni najavi na tel.________…

New Report

Close