Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Darilo ob poroki (skromno)

Darilo ob poroki (skromno)

Kuharska knjiga (npr. od sestre Nikoline, je uporabna in dokaj univerzalna), ki jo daš aranžirati v cvetličarni.

V knjigo pa napišeš kakšno posvetilo.

Glede dragih daril pa, sem bila priča na eni poroki, kasneje sem ugotovila, da sem si častno funkcijo zaslužila zato, ker so vedeli, da nisem škrta, tako na kratko ….
Nevesti se je naslednje leto zdelo preveč priti na moj rojstni dan …
Razočarana sem nad ljudmi, vedno bolj ugotavljam, da vsi iščejo le korist.

Lep pozdrav in lepo se imejte.

Okej moja napaka;) ampak če gre s partnerjem naj še on prispeva in je skupaj 80. Saj vem da so težki časi ampak če sta dva je 40 vseeno premalo. Glej, osebe ne pozna najbolje, kaj naj ji kupi? Brezveze nekaj kar bosta zabriala v smeti.

Knjiga se mi zdi ni primerno darilo za poroko. Tudi ne kakršna koli vstopnica.[/quote]

Če bi vse prebrala, bi ugotovila, da sta povabljena samo na obred, na slavje pa ne. 50 € na osebo daš, če si povabljen na večerjo, drugače pa ne.[/quote]

ahhh moja površnost. potem pa sploh ne bi šla. to je pa potem samo zbiranje denarja in daril.

vprašanje za avtorja: pa so ti rekli da na večerjo nisi vabljena oziroma kako drugače to nakazali? mogoče je pa samo ta pogostitev brez večerje. kdaj je poroka?

Kakšen poseben pripomoček – npr. žlico za sladoled, kakšen paket za razvajanje (masažno olje, dišeče milo za kopanje . npr. v Occitanu ti naredijo lahko luštkan paket).

Meni je pa kuharska knjiga nekaj najslabšega kar lahko dobim, nasvete kako naj gospodinjim in nahranim sebe in družino oz. vsi skupaj. Vsak ki se poroči mislim da to že zna in da je to grda navada, da se podarja kuharske knjige, razne priročnike….prijateljici je tašča dala knjigo o domačih opravilih za rojstni dan, ne bi vzela takega darila nikoli, ker je ponižujoče. Prijateljica je boljša gospodinja kot ta njena tašča nikoli ne bo in take knjige ali priročniki niso za darila.

40EUR se zdi tudi meni čisto dovolj…
če jih ne poznaš zelo dobro oz. ne veš kaj potrebujejo oz. ne najdeš ideje je ena rešitev darilna kartica(bon)… imajo jo skoraj v vsaki večji trgovini (Mercator, Qlandija, …), pa naj si kupijo sami kar želijo.

Na lepo, zanimivo, drugačno steklenico bi napisala kakšen spodbuden verz za srečo v zakonu, z datumom poroke, vajinimi imeni in željo, da jo odpreta na zlati poroki.
Pisala z lakom srebrna, zlata, niso draga in jih dobita povsod le malo povprašajta. Z njimi se da lepo pisati.
Steklenico napolnita z žganjem, če se da letošnjim, sicer lanskim, dobro zaprita, zalijta z voskom in to je to. Lepo, izvirno, poceni ( 10 EU ) in spomin. Lepo košarico, če želita zapraviti še kakšnih 10 EU tudi dobita, gre pa tudi brez.

Joooj, kako mi grejo na živce te novodobne fore! Polovico folka povabijo samo na obred za večje število (da ne bo dvorana preveč prazna), samo izbrane goste pa tudi na večerjo in žur. Ker je obred zastonj, zvečer pa folk nekaj spije in poje in je to že strošek. Ma če nimam dovolj keša, da vse počastim, ki sem jih povabila, raje povabim samo toliko folka, kot jih bom lahko počastila tudi z večerjo! Sram bi me bilo, da nekomu rečem, da je povabljen samo na “pol” moje poroke, potem pa naj gre domov.

Jaz na tvojem mestu ne bi šla sploh, kaj šele da bi se sikirala, kaj bom kupla in zapravljala denar, če ga že itak nimam. Pa da bo na koncu še kdo komentiral, kako si škrtarila z darilom… pfff, res si nora, če greš na tako poroko.

Jaz bi kupila brisače v znesku, ki bi ga zmogla ali želela namenit za darilo.

Lovilec praha. Se res sprašujem, če obstajajo ljudje, ki to imajo v stanovanju, razen moje mame.

Jaz bi dala kar denar v kuverto, poleg pa kakšen kovinski okvir za sliko ali moderno stekleno vazo v vrednosti 10 evrov.

Prijateljica je ob poroki dobila tudi (mogoče ti kaj od tega sede):
– uro za v dnevno sobo
– velik hranilnik, poln bankovcev po 5 evrov
– set pekačev

uh ja, ni ga boljšega kot tista velika lesena ura, ki jo imajo nekateri po stenah. kič

…Košara za piknik. Včasih so imeli v Butlersu take klasične, kot kovček iz šibja, noter pa so bili krožniki, kozarci itd. Zelo lična, stane okrog 40 eur.

Kakšen CD z najboljšimi ljubezenskimi/romantičnimi pesmimi vseh časov.
Ali pa kolekcijo najbolj romantičnih filmov vseh časov

Kakšen portret?
https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024

Tudi jaz bi priporočila bone zvezdar.
Je več paketov lahko izbereš katerega koli želiš.
V trgovinah pa jih lahko kupiš v kakšnih malo bolje založenih knjigarnah, v bing bangu, sparu in še marsikje.Tukaj je spletna stran:
http://www.zvezdar.com/

Eni pač ne vabijo 6 mescev prej. Zakaj bi?
Poleg tega se mi zdi zelo grdo od tebe, da če ne greš z veseljem na poroko, kaj sploh hodiš, zato da se spodobi? Pač ne hodit.

Kaj je narobe s tabo?
To da fant punci, ko ste skupaj 1 mesec.

www.treebird.eu

Poglej v spletno trgovino slovenskih lesenih izdelkov, slovenskih oblikovalcev.
Super zadevce -uporabna lesena darila za vas, prijatelje ali dom.
Majo vse od dekorative, uporabnih artiklov do otroških igrač!

Kupiš nek bon : masaža za dva,savna za dva,večerja za dva,jakuzzi za dva… nekaj kjer se bosta imela lepo v dvoje in se bosta spomnila na vaju!

Ma ne boš kr nekj nabavu. Mi smo dali narisat potret pa je ful dobro izpadlo! Narisal ga je pa en na narisan.si Dokaj ugodno, še posebej če par folka skup da denar pa vsi si te zapomnijo po darilu, ker ni kr nekj.

Pozdravljeni!

Prebrala sem vse komentarje in moram priznati da ste nekateri precej izvirni.
Jaz sem se poročila pred dvemi leti in sem vsem gostom rekla, da daril in denarja ne potrebujemo(čeprav sva s partnerjem potrebovala denar, ker sva si ustvarjala gnezdece, ampak sva zato tudi vzela kredit), in da želiva samo njihovo družbo, da bo zabavno in da se bomo na splošno imeli vsi lepo.
Vem, težko je priti na neko slavje praznih rok, ampak če nimaš denarja za zapravljat, ali ne greš nikamor in ostaneš doma ali pa kupiš eno malenkost…čokolatine, kakšen bon, kot so že drugi omenili, ali samo čestitko napišeš pa daš po možnosti zraven denar kolikor si pač lahko privoščiš ni pa nujno.
Zdaj vam bom povedala eno zgodbo, ki se mi je pripetila. Sestrična od mojega očeta je mati samo hranilka in na koncu meseca zanjo in njeno hčerko komaj kaj ostane. Jaz sem imela poroko glih zadnjega v mesecu. Verjemite, da sta si zelo želeli it na poroko vendar jima je bilo težko, ker nista imeli denarja da bi mi kaj podarili. Čeprav sem jima rekla, da si želim samo to da sta ta dan poleg mene in se z mano imata kar se da lepo, sta ustrajali da želita mi nekaj dati. Nista prenehali. Tako sem v sparovem letaku zasledila zelo ugoden kupon za set krožnikov, ga odtrgala, priložila zraven svojo kartico in s tem, sta mi kupili darilo, čeprav nisem od njiju želela nič. Zakaj je tako bilo? To sem naredila, ker sta mi rekli da če mi ne bosta kaj podarili da sploh ne bosta prišli na poroko. In ker sem jaz zelo v tesnih stikih z njima sem to storila, čeprav s težkim srcem.
Imam še en primer. Imam prijateljico, katera tudi ni imela denarja. Povabljena je bila in kot darilo mi je napisala čestitko in mi zraven dala 50e. Ko sem to videla, so mi pritekle solze na oči. Ti ljudje so dejansko si odtrgali kos kruha z ust zame, jaz ki sem eno navadno niče. Verjemite mi, da sem se kasneje njim tudi oddolžila, ker nisem prenesla, da je nekdo šel dajat denar zame, čeprav ga nisem želela. Želela sem le, da se udeležijo mojemu najsrečnejšemu dnevu.

Tako, da povzamem vse skupaj. Če si povabljen na neko slavje, pri katerem ti človek neki pomeni, je prav da greš, čeprav s samo eno čestitko v roki, ki si jo po možnosti ti sam naredil doma in zelo lepim posvetilom, ter s kakšno vrtnico v roki ki si jo ukradel pri sosedu. Če si pa povabljen od nekoga, ki ga komaj poznaš, svetujem, da raje ostaneš doma, ker ni vredno dajat nekomu denar, ki se niti ne spolne nate preko celega leta. Niti za rojstni dan ali pa vsaj za novo leto z enim drobnim sms-om. Pa še sploh ne, če se še manj družite in se komaj da poznate. Že to,da te je praktično nek neznanec povabil na poroko je že noro.

Prijateljici sem, ko se je poročila, podarila leseno štiriperesno deteljico, na kateri sta bili inicialki njunih imen (lahko bi bila tudi cela imena) in datum njune poroke ter prostor za njuno sliko. Darilo (okvir za sliko) je bilo simbolično, saj štiriperesna deteljica prinaša srečo, kar sem jima želela tudi v njunem zakonu.

Kaj pa menite na tole darilce? http://www.igram.se/index.php/darilni-set-skatla-ponosa-133.html

Greva na poroko v januarju pa iščeva nekaj res izvirnega 🙂

To ni izvirno, meni je pod nivojem. Rajši dajta denar.

Kaj pa personalizirano darilo, ki bo narejeno samo za mladoporočenca ?

http://mygifts.si/index.php?route=product/product&path=61&product_id=59

ali

http://mygifts.si/index.php?route=product/product&path=62&product_id=76

New Report

Close