Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek darilo ob rojstvu

darilo ob rojstvu

Bližnja sorodnica bo v kratkem rodila,jaz pa sem čisto brez idej kaj naj ji podarimo.
Hvaležna bom za vsako idejo.

Osebni bon za varstvo otroka, da si bo kljub materinstvu lahko vzela čas zase.

Najbolj univerzalen je darilni bon za npr. baby center ali pa denar. Če ti je pa toliko bližnja, jo pa lahko tudi vprašaš, kaj potrebuje za dojenčka. Lahko pa tudi kako oblačilo malo večje velikosti npr. 68, 74

Denar, denar, denar…………

Odvisno od vrednosti. Če želiš razkirati kaj več kupiš kakšen darilni bon. Mogoče tudi kakšen muller ali dm. Najboljse je kar denar

če pa rabiš samo malo pozornost je pa meni tale majica full fajn, je za vsakega posebej http://www.majcke.net/component/virtuemart/za-dojenčke/baby-majica-50-50

http://www.majcke.net/component/virtuemart/za-dojenčke/baby-majica-50-50

Upam da sedaj dela link, se opravicujem

1. darilni bon müllerja ali dm
2. plenice
3. bodije, hlačke, majice, nogavičke velikosti nad 68 (ne takoj po rojstvu, to najbrž že ima)
4. čeveljčke
5. plišaste igrake, ropotuljice
6. bombažne krpice
7. itd.

V zadnjem času si itak vse želijo samo darilne bone v “ustrezni” višini, seveda. Vse ostalo kar prineseš ni prave velikosti, barve, je samo za nabiranje prahu, “nevarno”dojenčku … itd. Vsaj v moji okolici je žal tako. In tisti, ki imamo že malo večje otroke RES ne razumemo, da so zdaj stvari drugačne … :s

Hvala za predloge,vse kar se tiče opreme,igrač,oblačil,vsega je preveč.
Darilni bon-ja seveda v ustrezni višini-vprašanje kaj je ustrezna višina seveda.
V bistvu mi gre vse skupaj pošteno na živce,kupovati nekomu nekaj,nekomu,ki ima vsega polno in se nad vsem zmrduje in viha nos.

Strinjam se z vsemi idejami avtorice “par idej”. Dodala bi le, da malce razmisli o tem, za kateri letni čas kupuješ obleke. Jaz sem rodila poleti in dobila za darilo cel kup oblek številke 68. Šlo je za poletna oblačila, ki so bila otroku prav šele pozimi. In so seveda romala v dar prijateljicam…

Če je tako, potem pač kakšno malenkost in to je to. Tudi bon za 20 e je ok, zakaj bi moral biti bon ne vem kakšne vrednosti? Ljudje so postali res izraziti materialisti.

Jaz bi ji kupila kakšno knjigico in notri napisala posvetilo.
Ali pa kolegici sem kupila ob rojstvu usnjene copatke za cca. 1 leto starosti (ker sem vedela, da oblek, plenic in podobnega ima dovolj).
Drugi kolegici sem kupila kompletek za starost 3m (roza), ker sem vedela, da ima od prej od fantka vse v temnih barvah in si želi rozaste cunje.
Meni so nosili plenice (ok, smo jih sicer ponucali, ampak otrok je bil v pralnih), vlažilne robčke (skoraj vse sem raztalala naprej, ker jih ne potrebujem), igrače (to mi je bilo ok, ker je bil prvi otrok in igrač še nismo imeli-edino pliškoti so bolj tako-tako, ker jih je kmalu preveč), obleke (čisto odveč, ker sem jih imela že tako preveč)…..

Darilni boni po želji (Baby Center, Pikapolonica, H&M, meni so bili najbolj koristni za Muller, ker tam vse kupujemo)
Knjiga Doječkov album
Komplet za odtis rok in nog (imajo jih v Baby Centru)

Oblačil ne priporočam, ker vsi imajo svoj stil in trgovino, kjer to kupujejo, jaz sem marsikaj pustila v omari, ker mi ni prišlo prav zaradi velikosti, barve, stila, praktičnosti (predvsem iz Spara, Leclerca, tudi Zara je obup).

Po mojih izkušnjah ni nikoli preveč odejic. Ali tetra plenice (z vzorčki, da je bolj luštno) – tudi teh ni nikoli preveč. Ali pa komplet žlička/posodica za gosto hrano. Grizalo za zobke. Knjigico iz blaga. Knjigo Dojenčkov album, kot je že ena napisala – a tu je verjetnost, da se ponoviš še s kom.
Plenic za enkratno uporabe jaz ne bi, ker ne veš, katere ji bodo ustrezale.

New Report

Close