Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek darilo ob upokojitvi

darilo ob upokojitvi

Dajte mi prosim mal pomagat.
V torek gre moj tast v pokoj, pa bi mu nekaj kupili. Ne vem pa kaj naj bi to bilo.
Imate kakšno idejo, kaj kupiti ob tej priliki. Kakšne slike raje ne, ker jo nima kam dati.
Čakam na vaše odgovore.

Lp Urša

Hm,le kaj podarit ob upokojitvi?
Mogoče kakšno 20 letno punco,za kakšen dan.

Najbolj običajno darilo ob upokojitvi je ura. No, razen če se bojiš, da bi lahko iz simbolike razbral, da so mu ure štete :). Šalim se.
Če že ima lepo, “chic” zapestno uro, pa tudi odvisno od tega, seveda, koliko je star, mu lahko kupite uro na verižici, da jo bo uporabljal ob posebnih priložnostih.

Če je malce bolj tehničen tip, je prefektno darilo tudi digitalni fotoaparat, saj ni treba, da je najbolj zadnji in najbolj zmogljiv model (zaradi cene – nič namreč nisi napisala, v kakšnem cenovnem rangu).
Če nima računalnika ali dostopa do uporabe katerega, še vedno pride v poštev navaden fotoaparat.

Če sodim po mojem očetu in mogoče še kakšnem drugem, bi skoraj rekla, da ni moškega, ki ne bi bil vesel kakega orodja za v domačo delavnico. Sploh, če ima vrt, ki ga bo v dneh penzije prev gotovo obdeloval.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

New Report

Close